Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Juni 2008

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Juni 2008 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat wordt afgekakeld kun je kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Deeltje 12??
25 Juni 2008, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van het werkstuk dat van de papieren opvulling wordt ontdaan.

De epoxy is droog en het wordt tijd de schaal van het werkstuk te verwijderen.

INGSOC
24 Juni 2008, donderdag 20:00 Permalink?
Afbeelding van het INGSOC symbool uit de film 1984.

De ontwikkeling van het internet heeft nieuwe mogelijkheden geopend voor het bereiken van vrijheid van meningsuiting met behulp van methodes die niet afhangen van wettelijke maatregelen. Het komt regelmatig voor dat Nederlanders voor hun uitspraken op het Internet vervolgd worden en dat Nederlandse Internet sites uit de lucht worden gehaald voor de meningen die zij verkondigen.

De waanzin is nu echter pas goed op gang. Na Gregorius Nekschot , Hoei Boei en Geen Stijl valt niets zinnigs meer te zeggen over de vrijheid van meningsuiting in Nederland, behalve dat die ernstig in gevaar is!!!

Over uitharden en wespen
22 Juni 2008, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de uitgeharde en geschilderde imitatieboomstam.

De imitatie boomstam is droog en uitgehard. Als je jezelf ooit wel eens hebt afgevraagd uit welk materiaal een wespennest is gemaakt, nou dit spul lijkt er heel veel op!

Uitslag Iers referendum: NEE!!
14 Juni 2008, zaterdag 20:00 Permalink?
Afbeelding van de EU vlag met hierin een NEE teken.

Nederland trekt zich niets aan van het Ierse NEE tegen het Verdrag van Lissabon. Dit heeft premier Balkenende na afloop van de ministerraad op 14 juni 2008 gezegd. Volgens hem gaat Nederland gewoon door met de ratificatie van de officieuze Europese grondwet....

Volgens de Ierse staatsomroep RTE heeft 54% van de Ieren NEE gestemd en dus zou hiermee de stichting van een federaal europa definitief van de baan moeten zijn nadat Denemarken in 1992, Ierland reeds eerder in 2001 en Frankrijk en Nederland in 2005 per referendum NEE hebben gestemd...

Volgens Balkenende is de Ierse afwijzing weliswaar teleurstellend, maar wil hij nog niet speculeren op de eventuele gevolgen van het NEE van de Ierse bevolking. En dat terwijl de rest van europa toch echt had begrepen dat een NEE van één van de lidstaten automatische het NEE voor de gehele gemeenschap zou betekenen. In plaats hiervan wil Balkenende eerst afwachten hoe de Ierse regering op het NEE gaat reageren. Wat hij dus eigenlijk bedoelt is dat de Ierse regering volgens hem uitmaakt of het verdrag van Lissabon wordt aangenomen en niet die domme bevolking die zo nodig NEE moest stemmen...

Lekker hoog democratisch gehalte heeft zo'n referendum dus....kunnen we constateren. Dit doet me een beetje denken aan de vreemde afwijking van verkrachters, die weten een NEE ook niet juist te interpreteren!

Deos enim religuos accepimus, Caesares dedimus (The gods were handed down to us, but we created the Caesars ourselves)

Lekker kliederen!
8 Juni 2008, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de papier mache imitatieboom.

De vaart met het opbouwen van het nieuwe papier mache model zit er goed in. Na de oude houten mal met plastic te hebben omkleed werd een acryllaat hoeklijn gemaakt.

Een nieuw idee!
1 Juni 2008, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Test afbeelding in de breedte 500 pixels.

Ik heb een nieuw idee om mijn imitatie boomstammen te gaan maken. De vorige zijn qua verhouding niet correct, te veel stam en te weinig wortels. Het uiterste wortel deel trekt bovendien ook nog gedeeltelijk krom. Na er een doos papieren zakdoekjes doorheen te hebben gejaagd ben ik tot de conclusie gekomen dat het gebruik van papier mache wel correct was.

Naar boven