Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Oktober 2008

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Oktober 2008 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat wordt afgekakeld kun je kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Alwéér een schuimnest!
19 Oktober 2008, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de twee paradijsvissen bij een schuimnest.

Het schuimnest van afgelopen week is helaas niets geworden. Na een paar dagen al zagen we s'avonds de aspirant vader druk in de weer met de aanvang van een tweede schuimnest. Naar het oude werd zover ik dat kon beoordelen nauwelijks omgekeken. Dit gaf mij de gelegenheid het oude schuimnest eens voorzichtig van dichterbij te onderzoeken en al snel werd duidelijk dat er helemaal geen eitjes in het schuimnest dreven!

Carbo watte?
19 Oktober, zondag Meer lezen?     |    Permalink?

Het Carbo Plus concept bestaat uit een apparaat dat op het lichtnet wordt aangesloten en die een koolstof staaf die zich in het aquarium bevindt onder spanning zet.

Wie, wat waar?..
17 Oktober 2008, vrijdag 20:00 Permalink?
Foto van een identificatiekaart met de foto van Bin Laden.

Als een buitenlander in Nederland stemrecht heeft, staatssecretaris is en zelfs burgemeester van één van Neerlands grootste symbolen kan worden.... Waarom worden dan Nederlanders die hun zorgen uiten over hoe in hun land de zaken geregeld worden voor fascist of racist uitgemaakt?

Geert Wilders - PVV:

Dhr. Aboutaleb kan beter burgemeester worden van Rabat in Marokko in plaats van Rotterdam. Met hem als burgervader is Rotterdam Rabat aan de Maas. Een Marokkaan als burgemeester van de tweede stad in Nederland is net zo gek als een Nederlander als burgemeester van Mekka. Het Kabinet mag dhr. Aboutaleb, die immers ook Marokkaan is, niet benoemen als burgemeester van Rotterdam. Nog even en we krijgen een imam als aartsbisschop. Dit is gekkenwerk!
Schuimnest!
15 Oktober 2008, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van één van de paradijsvissen die in de Red Sea Max rondzwemt.

In de e-mail correspondentie die ik met Jan Klungers had wist hij mij te melden dat hij bij hem thuis reeds een begin van een schuimnest had gezien op de dag dat beide roodrug paradijsvissen in de RSM werden geintroduceerd.

Macropodus erythropterus
8 Oktober 2008, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van Jan Klungers op de bank naast de Red Sea Max.

Vandaag was het zover, de eerste vissen hebben hun intrede in de RSM gedaan! En wel een koppeltje Macropodus erythropterus. Macrpodus behoort tot de familie van de Osphronemidae (echte goerami's) en de orde van de Perciformes (baarsachtigen). Beter bekend als de roodrugparadijsvis en dat is weer een labyrinth vis.

Grond, stenen, plantjes en beestjes
5 Oktober 2008, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van net met planten ingerichtte Red Sea Max.

De RSM staat sinds halverwege augustus gevuld met plantjes en sinds net aan twee weken hebben de eerste beestjes, slakken en garnalen, een plaatsje in de bak gevonden. De tijd van de techniek zeg maar het hak en breek werk ligt nu achter me. D'r moét nu iets in!

Evaluatie!!
5 Oktober 2008, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een Sint Bernhard hond met een petje op..

Het is tijd voor een evaluatie, wat heb ik goed gedaan en wat heb ik eigenlijk totaal verkeerd gedaan? En had ik het anders willen doen?

Naar boven