Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Shitzooi

Vroeghur werd ons geleerd dat schelden geen pijn deed! Slaan des te meer... rot dus maar op met je zielige gezeik dat je bent 'beledigd' of dat je je voelt 'gediscrimineerd'. Wordt maar eens een echte vent of vrouw en zeg gewoon wat je ervan vindt! Dan weten we allemaal, van iedereen, waar deze staat.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites. Omdat ik de beroerdste niet ben heb ik ze netjes voor je geselecteerd:

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Jarenlang vond ik

de decembermaand waarschijnlijk net zoals zoveel Nederlanders niet alleen een leuke en knusse maar vooral ook een spannende maand. Spannend omdat in het begin van de maand één of ander goedheiligman cadeautjes uitdeelde en aan het einde ervan er steevast met vuurwerk werk gerotzooid. Oké toegegeven voor sommige stuntende idioten is deze maand het summum van suspens als er een vinger of oog op straat achterblijft maar door de band genomen is de decembermaand een maand waarin veel mensen zo leek het wel een beetje aardiger voor elkaar waren. Vrede op aarde en dat soort gezemel, je kent ut wel.

De laatste jaren echter begin ik uitslag te krijgen van allerlei schorremorrie dat weer eens heel Nederland duidelijk moet maken hoe bekrompen, racistisch en onverdraagzaam we met z'n allen wel niet zijn. Het begint al met Sinterklaas... Die ouwe is zijn stoomboot nog niet af of Pieten worden in elkaar geramd en allerlei idioten menen het racistische gehalte van de Sint van de daken te moeten schreeuwen. Dit jaar wist zangeres Anouk in het nieuws te komen door zich op Twitter af te vragen waarom mensen in godsnaam nog Sinterklaas vieren. Ze vindt het in haar eigen woorden een 'racistisch baggerfeest' dat volgens haar verboden zou moeten worden. Zeg eens Anouk, wat vinden die koters van je hier nu van? Ik bedoel, dat zij van de goede Sint géén cadeautjes krijgen? Of ben je zo'n hypocriete trut die toch wel één of ander excuus vindt om de kinders alsnog eens lekker te verwennen? Politiek correcte muts dat je er bent...(en zingen kan je ook al niet)

Foto van een Sinterklaasfeest met Amsterdams raadlid Marcouch en een Sinterklaas waarvan op de mijter het kruis is verwijderd. Getver, dankzij dit soort gezeik klautert de Sint tegenwoordig in het groen, met veelkleurige Pieten en zo min mogelijke verfoeilijke Christelijke symbolen over de daken! Zo verbiedt het stadsbestuur van Antwerpen kruisen op de kleding van Sinterklaas, omdat het een geloofsneutraal feest moet zijn. En die arme stadssinterklaas van Amsterdam draagt sinds 2006 de drie andreaskruisen uit het stadswapen op zijn kleding in plaats van een recht kruis... En ook dat zal binnenkort ook wel weer op grote weerstand stuiten want om de één of andere reden is er eigenlijk helemaal niets goed aan Sinterklaas nu de Nederlanders de multiculti bullshit dat hij eigenlijk uit Turkije kwam niet enthousiast genoeg vraten. Er zijn er zelfs die trots Twitteren dat ze die hap wat hen betreft mogen „bakstenen”, „zo van z'n paard af”!

Bakstenen?

Ben je wel lekker?

En vervolgens ook nog eens beweren dat we, Nederlandse traditie of niet, in een tijd leven waarin „dit niet meer kan”, oh ja en het is ook nog eens „respectloos”! Tuurlijk knul, halve zool... Donder toch met je bakstenen op naar een gekkenhuis of naar een land waar ze geen Sinterklaas vieren... Of wil het rotjochie nu beweren dat ik dé facist ben? ..onverdraagzame (omdat je gekleurd bent kun JIJ het zeggen?) media-geile klootzak dat je bent!

"Het is Haram om deel te nemen aan de feesten van de Koeffar (ongelovigen: niet-moslims), hun feliciteren met hun feesten, hun kaarten sturen of hen bezoeken tijdens hun feesten. Al deze genoemde daden zijn voor de moslim streng verboden."

Fatwa volgens Mohammed Ibn Otheymien

Shit, ik had nooit voor mogelijk kunnen houden dat Sint en Kerstmis serieuze vijanden zouden krijgen, de Sint en de kerstboom zijn in Nederland goddomme zowat vogelvrij! Hebben we geen gezeik over het kruis op de mijter van Sinterklaas dan wel weer over kerstbomen. Allerlei buitenlanders, dorpsgekken en volksverraders menen plots dat Nederlanders een klein kerstboompje moeten gaan nemen, zo ééntje die je zo kan plaatsen dat hij geen aanstoot kan geven! Of nog beter, je plaatst gewoon helemaal geen kerstboom meer! Net zoals de Haagse Hoogeschool. De directie aldaar heeft besloten dit jaar in de centrale hal geen kerstboom te plaatsen, dat hebben de leerlingen uiteindelijk zelf maar gedaan. Een kerstboom past namelijk niet bij het „internationale en diverse” karakter van de school is het argument.

Ehhhhh... het kan aan mij liggen hoor, misschien mis ik iets, maar Kerstfeest is toch geen typisch Nederlands feest? Kerstfeest ís toch internationaal?

Of wacht, komt het misschien omdat ongeveer twaalf procent van de docenten en dertig procent van de studenten een niet-westerse achtergrond heeft? Maar daarvan riep links toch decennia lang dat deze zich wel zouden aanpassen?

Tja pech joh... Sint Nikolaas, Kerstmis en Nieuwjaar zijn feesten die niet voor moslims zijn bedoeld lees ik op een islamitisch forum. Moslims mogen volgens hun geloof geen deelname aan dergelijke feestdagen betuigen, met andere woorden: deze feesten zijn voor hen streng verboden. „Degene die een bepaald volk (mensen) nadoet, hij is een van hun” wordt geciteerd. Jammer lui, voor jullie dus geen cadeautjes en vuurwerk kopen, geen kerstkaarten versturen en geen oud en nieuw vieren!

Nu moet natuurlijk iedereen zelf weten of ie ergens aan mee wil doen maar eisen dat het publieke domein zich zal aanpassen aan pak'em beet 800.000 buitenlanders die het overduidelijk verdommen te integreren, dat schiet bij mij toch echt in het verkeerde keelgat. Zeik niet over cultuuruitingen die je niet aanstaan, je kunt deze ook gewoon negeren. Het is immers het recht om elkaar te ontwijken dat zorgt voor orde en rust.

Tering, ik voel dat mijn bloeddruk nu alweer begint op te lopen! Laat ik mezelf daarom maar richten op het goede voornemen dat ik heb voor het nieuwe jaar straks. En laat ik mezelf niet meer opwinden over al die loosers die mijn land, de geschiedenis hiervan en mijn cultuur beledigen door ze domweg te negeren.

Ik negeer hen door niet in een rij van hun kassa te gaan staan, hun markt niet te bezoeken, niet naar hun land op vakantie te gaan, hen geen hulp te verlenen, als het even kan zo weinig mogelijk goederen of producten van hen aan te schaffen en mij zo min mogelijk met hen te associëren.

Zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!

Naar boven