Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best?

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites. Omdat ik de beroerdste niet ben heb ik ze netjes voor je geselecteerd:

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Al een paar jaar

heb ik niet echt een uitgebreide vakantie genomen en zo aan het einde van het vakantieseizoen dacht ik aan een 'ver - weg' vakantie voor volgend jaar. Zo eentje waarvoor je uren in het vliegtuig moet zitten, die rustig een paar weekjes duurt en waarvan je gebruind terugkomt. Gezien de economische crisis van de laatste tijd moeten de prijzen behoorlijk onder druk staan dacht ik en dus begon mijn internet speurtocht naar een paradijselijk eiland. Fijn snorkelen op zijn tropisch eiland leek me wel wat en na wat gezoek kwam ik uit bij de Malediven. Nu weet ik zelf nauwelijks meer over die eilandengroep dan dat er in de brochures vermeld staat en dus besloot ik even het ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen.

Opvallend was het 2e categorie reisadvies 'Waakzaamheid betrachten' dat was afgegeven. Hmm.. dat klinkt toch ietsje minder 'paradijselijk'.. Even verder lezen:

"Import van drugs, pornografisch materiaal, anti-islamitische teksten, varkensvlees, varkensvleesproducten, afgodsbeelden, wapens, explosieven en chemicaliën zijn verboden"

Huh.. 'afgodsbeelden', wat da fok?

"Het is in de Maldiven verboden topless of naakt te zonnebaden."

Nou breekt mijn klomp, na nog wat googelen bleek dat deze paradijselijke eilandengroep per 1 januari 2008 de islam als staatsreligie hadden aangenomen en geheel conform deze ideologie alle anderen buiten de wet hadden gesteld.

Buiten de wet hadden gesteld?

Yep, alle staatsburgers die christen waren werden 'ontslagen' uit het staatsburgerschap en bij wet stateloos gemaakt zo meldt de organisatie Open Doors. Dit allemaal dankzij artikeltje 2, 9 en 19 van de grondwet aldaar. Voor 'onreine' christenen is daar geen plaats, tenzij ze een korte periode als toeristen komen en geld meenemen.

Gezellige boel daar zeg!

Waarom heb ik hier een jaartje geleden zo weinig van in de media terug gezien vraag ik mezelf af. Ik kan me vergissen maar ik heb toch echt Bill Clinton, die door de VN is benoemd tot speciaal afgezant voor de wederopbouw van de Malediven na de tsunami van 2004, niet gehoord over schending van mensenrechten! Was er eigenlijk wel één (westerse) regering die destijds protesteerde?

Nou mensen, als je het mij vraagt lijkt die hele situatie daar verdomd veel op die van een jaartje of tachtig geleden met die fascisten in Duitsland. Daar haalden ze eenzelfde geintje uit met de daar levende Joden. Niet alleen de Joden trouwens, ook homosexuelen en andersdenkenden om maar een paar bevolkingsgroepen te noemen werden op grote schaal 'afgevoerd'. Die idioten gingen zelfs zover andere landen te veroveren en daar de bevolking eenzelfde 'behandeling' te laten ondergaan.

De website van Open Doors meldt dat momenteel niet bekend is hoeveel niet-moslims er zich op de Malediven bevinden omdat er simpelweg geen cijfers bekend zijn! Logisch want volgens de sharia bestaan niet-moslims helemaal niet. Zo mogen zij hun religie niet openlijk belijden, mogen zij geen kerken bouwen of zelfs maar onderhouden en is de islam afvallen onmogelijk op straffe van de doodstraf. Nu moet je weten dat de vervolging van niet-moslims per islamitisch land varieert, zo hebben in Maleisië enkele deelstaten heropvoedingskampen opgezet voor mensen die uit de islam willen stappen. Tja... dat zie je natuurlijk niet in die 'Malaysia Truly Asia -spotjes'!!!
Turkije kent, ook voor moslims, wel de wettelijke vrijheid om van religie te veranderen maar wie overgaat tot bijvoorbeeld het christendom moet rekenen op vele vormen van vijandigheid en zware 'beperkingen' bij het vinden van werk. Er zijn de laatste jaren voldoende misdrijven gepleegd tegen niet-moslims in dit fijne 'vakantieland', in het nieuws geweest.

Bizar gebeuren dus daar op die Malediven, de 'United Nations Program for Development' stond erbij en keek ernaar! Ik vraag me af wat die Westerlingen waarvan een groot deel ervan toch Christelijke wortels hebben in dergelijke landen eigenlijk te zoeken hebben. Waarom boycotten ze die landen niet gewoon en gaan ze in een ander vakantieland op vakantie? Dat deden velen dit jaar vanwege de stierengevechten in Spanje toch ook? In een aantal landen waaronder Spanje worden stieren aan de lopende band in een arena voor de lol afgemaakt en hier wordt door verschillende organisaties tegen geprotesteerd. Eén van de manieren om hiertegen te protesteren is een boycot van die landen. De redenatie is dat in een dergelijk land vakantievieren hetzelfde is als steunen. Vreemd dat ik nog niemand tegen het op vakantie gaan op die Malediven heb zien protesteren, kennelijk zijn die arme stiertjes veel zieliger... Realiseert niemand zich dan het gevaar met die 'A-luitjes'?

Je denkt dat ik overdrijf?

Fotocollage die het gevaar van de (radicale) islam weergeeft. Bahrein kondigde onlangs aan per wet op te treden tegen de 'buitenlandse overheersing' door niet-moslims van het islamitische Bahrein, omdat men zich in eigen land vanwege de vele Europeanen als buitenlander zou voelen. Men heeft dit exact zo gezegd en openlijk verkondigd. Het zou 'vreemdelingen' zoals Aziaten en Europanen afschrikken. Alle staten van de Golf-coöperatieraad willen dit navolgen. Ook de Verenigde Arabische Emiraten hebben aangekondigd tegen de 'buitenlandse overheersing' van hun vaderland op te treden. Bij voorkeur zouden per quotum alleen nog burgers uit de eigen cultuurkring het land moeten worden binnengelaten, anderen alleen nog als ze goed veel geld met zich meenemen. Men wil zich als inwoner van de Emiraten weer thuis voelen in het eigen land. Tegelijkertijd worden in het land nu buttons in de kleuren van de nationale vlag uitgegeven, waarop de inwoners worden opgeroepen de trots op hun cultuur van de Emiraten te behouden!

Ik weet niet hoe dit bij jullie kijkbuis lezertjes zit maar bij mij zakt de broek af als ik me bedenk dat hier in Nederland straks een gekozen Nederlandse politicus zich in een Amsterdamse rechtbank voor uitspraken over moslims moet gaan verantwoorden. Let wel, iedere islamitische staat mag naar believen quota instellen voor andere cultuurkringen en oproepen om trots te zijn op de eigen cultuur, christenen en andere verjagen. Maar in Nederland deze 'religie van de vrede' ter discussie stellen mag niet….

Getver, ik heb door dit gezeik geen zin meer in 'vakantie' daar op de Malediven, in geen enkel islamitisch 'vakantieland' trouwens... Daar op vakantie gaan voelt bijna als volksverraad.

Naar boven