Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Shitzooi

Vroeghur werd ons geleerd dat schelden geen pijn deed! Slaan des te meer... rot dus maar op met je zielige gezeik dat je bent 'beledigd' of dat je je voelt 'gediscrimineerd'. Wordt maar eens een echte vent of vrouw en zeg gewoon wat je ervan vindt! Dan weten we allemaal, van iedereen, waar deze staat.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites.

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Het is zover,

op 21 januari 2009 heeft het Amsterdamse Hof de vervolging van Tweede Kamerlid Geert Wilders bevolen. Artikel 137c en 137d van het Wetboek van Strafrecht, discriminatie, haatzaaien en het beledigen van een groep, zou ter zake doen. Als ik het nieuws op de verschillende fora nalees concludeer ik dat er over deze zaeck een duidelijke scheiding is in de meningen van Nederlanders

Een (gebruikelijk) deel dat momenteel het meest van zich laat horen en naar mijn smaak immer gekenmerkt wordt door het uiten van 'nieuwspraak' is resoluut anti-Wilders en acht alles wat hij zegt 'mogelijk vervolgbaar'. Dat blijkt wel uit een aantal clubs die nu plots met lijsten vol vermeend discriminerende uitspraken van de heer Wilders op het politiebureau aangifte komen doen. Inderdaad ik doel nu even als voorbeeld op de Stichting 'Nederland bekent kleur', wie zei ook alweer dat de anti-fascisten van toen de fascisten van nu zouden zijn?.

En dan zijn er nog lieden die menen dat de uitspraken van de heer Wilders dermate laakbaar zijn dat zij een buitenlander toe staan te zeggen dat hij juridische geseling voor de belediging van de net aan een miljoen in Nederland verblijvende islamieten en hun ideologie verdient. Je moet er maar opkomen! Een buitenlandse meneer die niet eens in het bezit is van een Nederlands paspoort mag wat hen betreft uit komen maken wat een door Nederlanders gekozen Nederlandse parlementariër in Nederland kan zeggen! Dat deze buitenlandse meneer de grootst mogelijke onzin uitkraamt over bijvoorbeeld het ontstaan van de ziekte AIDS doet er kennelijk niet toe. Dat deze buitenlandse meneer ook meent wereldwijd met behulp van economische boycots 'respect' voor zijn ideologie af te mogen dwingen of ambassade's in brand te mogen steken, boeken te mogen verbranden of westerlingen te mogen vermoorden doet kennelijk ook niet ter zake.

Afbeelding van een DDR affiche over schaken.

De heer Wilders - net als ik een ongelovige volgens de islam heeft als Nederlands parlementariër gezegd wat hij dacht over de islam. Gezien de populariteit van de PVV delen kennelijk velen deze mening en hij heeft zijn mening ondermeer middels een filmpje wereldkundig gemaakt. Fitna, .... een filmpje hoor ik je nu al mompelen? Jawel, het spijt me voor de heer Wilders maar Fitna stelt wat mij betreft geen zak voor. Ook 'Submission' en het interview van Jami met een verklede meneer vallen in het niet bij wat films als "Islam: What the West Needs to Know" of "Obsession: Radical Islam's War Against the West" over de religie van de vrede te vertellen hebben. En dan noem ik nog niet eens titels van de echte 'voorlichtings films' waarin mensen de keel wordt doorgesneden , worden gestenigd, of levend op een staak worden gezet. Een gemiddeld interview met Wafa Sultan of een middagje snuffelen op MEMRI maakt meer indruk. En ik kan me vergissen maar zijn de filmmakers van deze films wegens 'discriminatie' voor het gerecht gesleept?

Mogelijk wanen een aantal mensen zich door de uitlatingen van de heer Wilders beledigd, ik neem dan voor het gemak maar even aan dat zij net als ik vroeger geleerd hebben dat schelden geen pijn doet. Dat zij het gezonde principe aanhangen dat "een schoft hen niet kan beledigen en een heer dit niet zal doen".

Helaas zijn er lieden geweest die kans hebben gezien om van de absurd onnozele instelling van de gemiddelde Nederlandse ambtenaar misbruik te maken door zich met succes bij Justitie te beklagen. Dat is wellicht ook de reden dat het pro-Wilders kamp de situatie nog even af wacht.

Natuurlijk zijn er allerlei petities te ondertekenen en natuurlijk laten gegoede critici van zich horen! Echter, het gros van de medestanders van de heer Wilders vraagt zich af wat zij op het gebied van de vrije meningsuiting mogen verwachten van een staat die er niet voor terug deinst gedurende de Olympische Spelen geheel conform de modus operandi van de Chinese Communistische partij stilletjes het Lissabon 'akkoord' te ratificeren.

Nederlanders let op Uw zaeck opdat U niet schaakmat komt te staan!

Naar boven