Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best?

De (politieke) tegenstander wacht demagogie, feitenverdraaiing, demonisering en uiteindelijk vervolging.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites.

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Dacht ik

na de verkiezingen van 6 juni en alle coalitie perikelen alles gehad te hebben zit ik voordat ik het goed en wel door heb een tenenkrommende uitspraak van één of andere zot te lezen.

Wat is het geval?

Demissionair minister Eimert van Middelkoop (ChristenUnie) voor Integratie vindt dat een nieuw kabinet niet moet stoppen met het aanpakken van de achterstandswijken, dat zou namelijk alleen maar - en nu komt het! - tot méér PVV-stemmers leiden.

"Niets is zo gunstig voor een nieuwe politiek-ideologische beweging als een elite die liever niet wil weten wat de inhoud van de opkomende ideologie is, en die in zijn verwatenheid denkt de boel wel bij elkaar te kunnen houden."
Prof. Dr Hans Jansen

Shit, lees ik hier nu dat een bewindspersoon zijn beleid verdedigt met het argument dat anders kiezers op een bepaalde partij zullen gaan stemmen? Je weet wel zo'n partij waarvan een enkele politicus roept dat je haar anderhalf miljoen tellende aanhang "natuurlijk niet mag uitsluiten", maar het verder gewoon bij wat woorden laat? Of suggereert Eimert nu dat achterstandswijken broeinesten voor potentiele PVV stemmers zijn?
Ehhhh... maar die PVV stemmers bleken toch veel hoger opgeleid en die zaten toch aanzienlijk meer in de slappe was dan jarenlang door menig paarse broek aangenomen werd? En trouwens vind je dat soort doorgaans niet buiten zo'n 'prachtwijk'?

Tjonge wat heb ik een hekel aan dat soort vage shit zeg! Het is al dagen schitterend mooi weer, de mussen pleuren en masse van het dak, en dan begint er zo'n uitgerangeerde reli zijn gal te spuien. Hij heeft er zeker de pest over in dat hij maar zo kort van het Haagse pluche heeft mogen genieten.

Maar goed zeg eens eerlijk Eimert, betekent je uitspraak ook dat als de dreiging van het weglopen van kiezers naar die partij er niet zou zijn je beleid helemaal niet nodig zou zijn? M.a.w dat er dan niets aan de hand zou zijn?

Het kán natuurlijk aan mij liggen maar volgens mij klopt er geen hout van je gezemel man. Waar de schoen wringt Eimert is, en dat weet je heel goed, het eindeloos pompen van miljoenen in bodemloze putten zoals veel Nederlanders die 'prachtwijken' plegen te noemen. Dat je nu stelt dat stoppen met 'investeren' in die wijken zou betekenen dat je ze aan hun lot overlaat is ronduit hypocriet! Jouw soort daar in Den Haag weet heel goed dat overheden en wooncoöperaties decennia de boel hebben laten verslonzen door niet in te grijpen toen onze 'medelanders' hun wijken en woningen uitleefden. Het dédain waarmee kritische Nederlanders door politici en het staatshoofd van dit land wordt behandeld is ronduit schandalig en daarom Eimert, daarom vinden veel van hen het oneerlijk dat er van hun belastingcenten 'geinvesteerd' wordt in wijken waarvan zij vinden dat de bewoners toch echt zelf de oorzaak van de verloedering zijn. Die 'investering' van je gaat namelijk ten koste van hen de hardwerkenden, de gehandicapten en de ouderen want zij mogen bezuinigen! Niks dus "brede maatschappelijke steun" voor het onderhouden van nog méér prachtwijken! Lutser dat je er bent...

Foto van een hand die reikt naar een Nederlands paspoort. En laten we eerlijk zijn, je weet heel goed dat je 'investeringen' alleen maar tot doel heeft allerlei straattuig rustig te houden. Inderdaad zoals je zelf zegt "om banlieus te voorkomen". Want ook jij weet zo langzamerhand wel de oorzaak van alle integratieproblemen… toch? En die hebben echt niets met, daar kom ie weer, discriminatie of het hebben van een lage sociale status te maken. Nee, het is heel simpel de onwil om te integreren! Omdat school helemaal niet 'vet' is bijvoorbeeld en niemand je ernaar toe schopt. Tja dan leer je nie zo veel… Behalve dan dat de criminaliteit beter verdient dan zo'n suffe baan die je toch niet krijgt omdat je geen diploma's hebt en geen Nederlander dat getto taaltje van je kan verstaan. En dat er natuurlijk altijd wel een 'kafir' te vinden is die je de schuld van je eigen onvermogen kunt geven. Tjonge Eimert, toont dat even het falliet van 20 jaar integratiepolitiek!

Logisch dat inwoners van één of ander vaag gehucht waar in de verste verte geen moskee te bekennen is op de PVV stemmen! Want is dat niet het directe gevolg van het onvermogen van de Nederlandse politiek kwalijke zaken te benoemen en constructief om te gaan met de grieven van de bevolking door het treffen van passende maatregelen? Maatregelen die relschoppers duidelijk maakt dat het om het minste en geringste in de hens steken van auto's niet wordt getolereerd. Dat je met je poten van hulpverleners afblijft, of van homo's. Om zo maar een paar voorbeelden uit de losse pols te geven.

Weet je Eimert, die inwoners ver van de grote stad... Die wachten echt niet af tot hun dorp tot dezelfde woestenij is vervallen als jouw 'prachtwijken'. Nee, die zien vooruit.

Zij wel!

En dat vooruitzien Eimert, juist dàt levert PVV-stemmers op!

Naar boven