Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best? De (politieke) tegenstander wacht demagogie, feitenverdraaiing, demonisering en uiteindelijk vervolging.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites. Omdat ik de beroerdste niet ben heb ik ze netjes voor je geselecteerd:

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Vandaag

viel me iets op aan een reclame voor één of ander tandverzorgingsproduct waarin een dame verklaarde wel van een testje te houden. Zij vond het leuk nieuwe producten uit te proberen en haar eerste indruk over het desbetreffende product was dat 'het wel zou helpen'. In tegenstelling tot zoveel andere reclame-uitingen beweerde zij niet dat het product hielp maar dat ze de 'indruk' had dat 'het wel zou helpen'. Ach, de eerste indruk is zo gemaakt. En heel veel hangt van die eerste indruk af...

Da's grappig bedacht ik bij mezelf.. al meer dan een week, nee sterker al meer dan een maand, valt het me op dat ik niet alleen op de televisie maar ook op het internet de PVDA een campagne zie voeren die zich als het ware als een olievlek over het land uitspreidt en waarvan ik een bepaalde indruk krijg. Zo eentje dat het allemaal wel goed komt!

Foto van de 'luchtballon' van de PVDA.. Komt het goed in Nederland? Ja, wel met de PVDA! En waarom komt het goed in Nederland? Nou want in tegenstelling tot een andere verfoeilijke politieke partij laat de PVDA niemand in de kou staan! Niemand? Nee.. niemand!

En dat laten de wijkteams de burgers ook weten, zij gaan echt he-le-maal los! Deur aan deur met mensen in gesprek, op straat, bij winkelcentra, op markten, noem maar op overal wordt de PVV genadeloos afgefakkeld. Logisch want de PVDA is al maanden bezig met het demoniseren van de PVV! Zo zou de PVV een 'fascistische nationaal-socialistische' partij zijn en omdat te kunnen onderbouwen had minister Guusje ter Horst (PvdA, Binnenlandse Zaken) enige maanden geleden een viertal wetenschappers gevraagd onderzoek te doen naar het politieke gedachtegoed van de PVV. Natuurlijk in de hoop dat wetenschappelijk een overeenkomst tussen de PVV en het 'nationaal-socialisme' zou kunnen worden aangetoond. Maar helaas… na maanden onderzoek bleek dat de PPV 'nationaal-democratisch' en 'nieuw rechts-radicaal' is maar dat deze in tegenstelling tot het 'nationaal-socialisme' een 'nationaal-democratische' ideologie zonder wortels in traditioneel extreem-rechts' omvat.

Overzicht van de bestanden op de website van Nauta en Lucas, op 30 januari 2010 heeft er een wijziging in de index.html plaatsgevonden Tering da's balen... want moet je, volgens de PVDA, fatsoen niet 'samen' doen? 'Samen' zoals Els Lucas in Lelystad bijvoorbeeld? Je weet wel die advocate die één van de drijvende krachten achter de vervolging van Geert Wilders is en die van de legendarische onzin: 'Het gaat er niet eens zozeer om wat er in dat boek (de koran) staat, maar over hoe je prettig met elkaar samenleeft'. Hmmmm.. het aanvankelijke enthousiasme van Els lijkt ietwat bekoeld te zijn nadat zij in de rechtse pers voor 'aangeefster' werd uitgemaakt. Je kent die kwalificatie, die je een beetje de smaak van verrader van verzetsmensen in de mond doet krijgen, vast wel. Prompt puilt hierop haar email postbus uit van de emigratie adviezen en wordt op 20 januari 2010 volgens eigen zeggen haar website door 'extreem rechtse cybercriminelen' gehacked! Tja, Dronten in je PVDA tijd was toch heel wat rustiger en ongetwijfeld veel 'fatsoenlijker'. Vreemd dat je daar bent weggegaan.. zeg eens Els waarom ben je daar eigenlijk uit die 'fatsoenlijke' PVDA gegaan?

Toch jammer dat de politiek nog steeds niet begrijpt dat de kloof tussen de burger en de politiek door dat 'fatsoen' alleen maar groter wordt. Geen ambtelijk gezemel, nee gewoon recht voor zijn raap 'zak er maar in' als dit gemeend is wil de burger horen! De burgerij wil begrijpen wat er wordt gezegd en wil weten wanneer er wordt gelogen en bedrogen. Geen draaikonterij over Uruzgan, over wel of niet daar blijven of anders toch weer anders daar blijven, of niet... Gewoon simpel als iemand hierom vraagt een rekensom waaruit blijkt hoeveel een allochtoon kost zonder een bepaalde 'indruk' achter te laten. En geef trouwens dan ook gelijk eens antwoord op de vraag waarom in bejaardentehuizen pyamadagen worden ingevoerd. Waarom oudjes hun koekje bij de thee wordt ontnomen terwijl een Amsterdamse (PVDA) burgervader heel 'fatsoenlijk' bij schorem thuis thee drinkt. Of waarom de barbecue van Nazi's in Scheemda door (alweer) een 'fatsoenlijke' PVDA burgemeester wordt afgelast omdat zogenaamd 'anti-fascistisch' geweld wordt gevreesd. Nou het kán aan mij liggen hoor maar zover ik weet wordt in ieder normaal land de onruststoker opgepakt ….Luitjes die niets gedaan hebben behalve op privéterrein een biertje drinken en een beetje vlees op een barbecue pleuren vallen daar niet onder... toch?. Oké toegegeven, vermits die barbecue niet de hele buurt blauw zet en de buurtjes gewoontjes met de kippen op stok kunnen natuurlijk! Of maakt het uit dat ze geel, zwart, rood of Nazi zijn?

Foto van het veldje met hierop de barbecue en enkele tentkjes. Een paar politie agenten lopem hiertussen. Even voor de goed orde: de organisator had omwonenden middels een brief op de hoogte gesteld en hierin zijn mobiele telefoon vermeld indien de kippen vanwege de overlast van de leg raakten. Ook hoefden BBQ' ers niet beschonken achter het stuur te kruipen want er was voldoende slaapgelegenheid...

Tja mensen zo gaat die 'fatsoenlijke' PVDA in Scheemda klaarblijkelijk om met andersdenkenden want 'in ons Nederland telt iedereen mee, wordt niemand aan zijn lot overgelaten en krijgt iedereen een eerlijke kans' zo lees ik op de PVDA webstek. Nou als dat 'fatsoen' is vraag ik mezelf af hoe staatssecretaris Albayrak (PvdA) hogere opleidingseisen aan immigranten durft te stellen: 'Ik heb er namelijk alle belang bij om mensen die een bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van Nederland te blijven toelaten via het moderne migratiebeleid' (Tweede Kamer 2009-2010, 19 637, nr. 1311, blz. 38).

"O, doe bist neo-nazi, mien jong. Wat ja mooi ja. En wat hest der ja n schier jaske bie aan." Theo Mops - Scheemda

Goh het kan aan mij liggen hoor, maar ik krijg toch echt de indruk dat op dit gebied de standpunten tussen die PVV 'fascisten' en die 'fatsoenlijke' PVDA niet zo ver uit elkaar liggen. Of een migrant in Nederland welkom is of niet, hangt af van zijn prijskaartje. Als hij meer kost dan hij oplevert, dan kan hij wat de PVV én de PvdA betreft beter wegblijven. De PVV windt hier geen doekjes om.. maar ja.. die zijn dan ook héél gevaarlijk, en errug 'onfatsoenlijk'! En nu ik toch he-le-maal losga: wist je dat de PVDA in Utrecht door het 'lokaal maatwerk'-beleid nog een stapje verder gaat? Daar moeten woningzoekenden namelijk aan bepaalde inkomenseisen voldoen, sociale huurwoningen zijn dus helemaal niet voor kansarmen! Niet dat ik daar tegen ben, maar waar mijn bloeddruk van gaat oplopen is dat de PVDA dat wel als 'fatsoenlijk' aan de kiezers durft te verkopen terwijl bezorgde Nederlanders die de straatterreur zat zijn en hier iets van zeggen voor fascist worden uitgemaakt.

Ik vraag me af wie hier nu eigenlijk de 'fascist' is...

Update 1 februari 2012

De rechtbank in Groningen heeft Stefan Wijkamp vrijgesproken van het niet opvolgen van een ambtelijk bevel. De gemeente Oldambt heeft hem inmiddels een schadevergoeding uitgekeerd van 2.628,46 euro.

Bronnen:

Naar boven