Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best? De (politieke) tegenstander wacht demagogie, feitenverdraaiing, demonisering en uiteindelijk vervolging.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites. Omdat ik de beroerdste niet ben heb ik ze netjes voor je geselecteerd:

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Bijna was het zover

en was het kabinet gevallen. Of nee, toch nét niet… omdat zoals Petertje in het voorbijgaan voor het debat nog even snel aan media weten liet weten het 'géén tijd is om een crisis te hebben!' Bij binnenkomst in het gebouw van de Tweede Kamer zei hij kort daarna: 'Ik heb een goed gevoel bij hoe we hierover hebben gesproken'.

Tering, dat was kantje boord zeg!

Afbeelding die oproept tot het stemmen tegen het Lissabon verdrag. Nee, een kabinetscrisis zouden Peter en Wouter nu niet kunnen gebruiken, stel je voor zeg! Dat moet koste wat kost voorkomen worden want alle pogingen om de PVV onderuit te halen ten spijt geven de peilingen keer op keer aan dat de PVV steeds maar hoger scoort. Zo wist onderzoeksbureau Synovate onlangs te melden dat de PVV met drie zetels winst op een totaal van 25 zou uitkomen. En tot overmaat van ramp blijkt dat ijzeren Rita ook terug is van weggeweest. Trots op Nederland zou bij verkiezingen nog wel eens met twee zetels in de kamer kunnen komen te zitten. Tja en dat kan de liefhebbers van het Haagse pluche natuurlijk voor problemen stellen. Gelukkig wist Petertje op het juiste moment door de knieën te gaan en was de koude snel weer uit de lucht. En dat is maar goed ook wat volgens de peilingen van Maurice de Hond steunt nog maar één op de drie Nederlanders de regering van CDA, PvdA en ChristenUnie... Het was dus nog maar de vraag of Petertje en Wouter in een volgend kabinet weer een leuke baan zouden kunnen scoren.

Afbeelding in het arabisch met hieronder in het Engels de tekst 'I will not submit' In een poging de aandacht snel weer op een ander onderwerp gericht te krijgen haastte stroman André Rouvoet zich, je weet wel dat is die ChristenUnie minister voor Jeugd en Gezin en trouwe bondgenoot van Petertje, te melden dat Geert Wilders de joods-christelijke cultuur misbruikt! Geweldige vondst natuurlijk want begin deze week mocht Geert Wilders voor de eerste keer in het gerechtshof in Amsterdam op komen draven. Geert is namelijk van mening dat de Nederlandse samenleving wordt ondermijnd door de islam en dat er daarom een halt moet worden toegeroepen aan het groeiende aantal moslims in Nederland en dit is natuurlijk tegen het zere been van fatsoenlijk Nederland! Immers, heeft de joods-christelijke cultuur de Nederlandse samenleving geen waarden gebracht als 'naastenliefde en opkomen voor minderheden'? 'Mijn waarschuwing zou zijn om daar niet selectief in te zijn' zegt Rouvoet in het tweewekelijkse gesprek met NU.nl. Da's mooi en klinkt erg vredelievend, maar toch - zeg eens Dré - wanneer gaat de ChristenUnie net zoals Muskens, je weet wel die ouwe gek die plots wegens 'gezondheidsproblemen' in 2007 met vervroegd pensioen ging, voorstellen om God... allah te noemen?

"Zal ik bij de eerstvolgende te houden verkiezingen stemmen op dié politieke partij die tegen opname van islamitische 'vluchtelingen' is, die geen islamitische 'gezinshereniging' toestaat, die geen studenten uitwisseling met islamitische landen voert. Kortom... zal ik het onafhankelijk volksbestaan verdedigen? Wat doet u?"
AJH van Buuren

Godsamme die relies hebben er wat voor over om in het pluche te blijven plakken zeg! Want laten we wel zijn als het aan de VVD ligt duurt dit niet lang meer. Als er nu verkiezingen zouden worden uitgeschreven dan konden, althans volgens VVD-coryfee Hans Wiegel, de CDA, de VVD en de PVV het wel eens op een akkoordje kunnen gooien. Uit peilingen blijkt namelijk dat maar liefst 29 procent van de Nederlanders heil ziet in een dergelijke droomcoalitie!

Het PVDA mag zich wel in de handjes wrijven met die PVV! Want is die partij niet héél erg gevaarlijk omdat deze 'bij bepaalde problemen generaliseert en pseudo-oplossingen kiest die ver van de rechtsstaat afstaan'? Dat zegt tenminste minister Eberhard van der Laan (Wonen, Wijken en Integratie) in een interview met Het Parool. Geheel terécht dus dat die Wilders zich straks in Amsterdam voor het hekje mag komen verantwoorden!

Dat een groot deel van de Nederlandse bevolking het met deze meneer Wilders eens is deert de socialisten niet, immers het kostenonderzoek van de PVV naar de allochtonen is toch ronduit moreel verwerpelijk?! Allochtonen kosten Nederland ongetwijfeld veel meer geld dan zij de Nederlandse samenleving opleveren. Nogal wiedes, want verhoudingsgewijs maken veel meer allochtonen dan 'germaanse' autochtonen gebruik van sociale voorzieningen. En tja dat héb je nu eenmaal met medelanders die gemiddeld lager zijn opgeleid en slechter zijn gehuisvest. En natuurlijk is de oververtegenwoordiging van allochtonen in de gevangenissen ook een 'kostenpost'. En JA aan allerlei (doelgroepen)beleid om de situatie van kansarmeren te verbeteren, hangt ook een prijskaartje. Eigenlijk is dit allemaal niets nieuws, toch? Sterker nog, overal in de wereld wordt al decennialang geld uitgetrokken voor bepaalde doelgroepen, worden groepen bewust ietwat voorgetrokken louter om ze eventjes vooruit te helpen en sociale rust en eenheid in land en samenleving te behouden. Da's toch logisch? ...toch?

Als je het mij vraag wordt om deze houding het PVDA tegenwoordig door steeds meer critici als de Partij van de Allochtonen omschreven. Want gaat politiek immers niet om macht, macht om de eigen denkbeelden en doelen te realiseren, macht om in de geschiedenisboekjes te komen en om vóór de burgers verstandige beslissingen te nemen?

Let wel vóór de burgers en dus niet mét de burgers.

Het huidige socialisme is geen socialisme conform de Marx doctrine maar een simpele graaicultuur geworden die de kip met de gouden eieren zo goed als kapot heeft gemaakt met als gevolg dat de (economische)groei langzaam zal omkeren in een neergang. Al wat geheel volgens communistische doctrine ontbrak is een zondebok.

Godzijdank hebben ze die gevonden!

Naar boven