Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best? De (politieke) tegenstander wacht demagogie, feitenverdraaiing, demonisering en uiteindelijk vervolging.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites:

Eindstrijd

De titel 'Eindstrijd' is ontleend aan islamitische beschouwingen over de strategie die in de strijd tegen het liberale Westen gebruikt moet worden.

Afbeelding van het boek 'Eindstrijd' van prof. dr. Hans Jansen.

Plaatjes

Eén afbeelding zegt meer dan duizend woorden!

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Het heeft

éven geduurd maar eindelijk is het zover! Het kabinet is gevallen! En waarover? Nou over een punt waar de PVDA plots héél consequent over ging lopen doen namelijk Afghanistan! Toegegeven, ofschoon die club al jaar en dag als het zo uitkomt met Jan en alleman heult moet ik ditmaal de PVDA gelijk geven!

Foto van Afghanen... Tjonge, dat ik dit nog mag meemaken... de Nederlandse politiek die zichzelf ophangt aan één van de grootste 'shitholes' op aarde. Losers, en dat voor een stuk woestijn waar gekken regeerden en die daar kennelijk ook heel graag willen blijven regeren gezien het oplopende aantal westerse doden. Kan ik ergens wel inkomen want het is immers 'hun' land... Waarom 'we' daar zitten is mij vanaf het moment dat 'we' erheen gingen een raadsel.

"We zitten daar om het land op te bouwen" zullen sommigen zeggen. Om op te bouwen? Waarvan? Nou van jarenlange 'onderdrukking' door de Taliban.

Taliewatte?

Go to bed with itchy bum, wake up with stinky finger!" Confucius ;-)

Dat zijn die luitjes van de 'religie van de vrede' je weet wel, die FYA's... Nou blijkbaar zitten ze daar helemaal niet om die opbouw verlegen, ik bedoel de bermbommen vliegen je om de oren. De body-bags zijn nauwelijks aan te slepen!

"We zitten daar om de bevolking te helpen"... oh ja? Goh, en daar vallen zoveel westerse dooien bij?

"Dat komt omdat de oude machthebbers, de Taliban, probeert de opbouw te frustreren". Nou dat lukt ze dan héél aardig. Zeker weten dat die bevolking daar wel zo happig is op 'onze' westerse democratie? Je weet wel, gelijke kansen ook voor 'ongelovigen', vrouwen en homo's? Kan aan mij liggen hoor maar de manier waarop ze bepaalde groepen vakkundig de strot afsnijden doet mij toch vermoeden van niet... En laten we eerlijk zijn, als die bevolking nu echt die ideologie zo zat was zouden ze dan al niet veel eerder iets aan die Taliban hebben proberen te doen? Ach die lui daar zijn best wel happy met hoe daar de zaken geregeld zijn. Dat een paar het er niet mee eens zijn en dat 'zij' daar hun eigen methodes hebben om daar mee om te gaan, tja.. daar hebben 'wij' even geen boodschap aan vinden 'zij'... Logisch toch? 'Zij' baseren hun begrip over mensenrechten immers op die alternatieve Mensenrechten verklaring uit Cairo. Je weet wel die verklaring gebaseerd op de 'sharia'

Die verklaring die de VN als zoete koek slikt...

Foto van Iraniers... Als je dit een kulargument vindt gaan 'we' zeker binnenkort ook in Iran de democratie brengen? Kijken of 'ze' er daar ook zo happig op zijn. Nou ik heb zo'n vaag vermoeden van niet. En nu niet zemelen dat de onlusten van de laatste maanden aldaar aangeeft dat de bevolking 'hervormingen' wil want daar trap ik echt niet in. De laatste 'hervormingen' betroffen de islamitische revolutie en sindsdien is Iran de grootste exporteur van terrorisme en expert in het martelen en ophangen. Nu kun je natuurlijk gaan lopen zemelen dat "dit erg egoïstisch is", of dat ik "wel heel erg onverschillig voor het lijden aldaar ben" maar het zal mij toch echt een spreekwoordelijke worst zijn wat die lui in eigen land uitvoeren. Hang je zondaars maar op en jaag in oorlogstijd je jeugd maar de mijnenvelden in! Moslims houden immers niet van een leven waar God niet in voor komt...

Kijk, dat is nu precies waarom ik tegen 'missies' naar 'mestvaalten' ben. Als 'ongelovige' doe je het daar namelijk altijd verkeerd. Je kunt, zoals een PVV aanhanger bij aanvang van de rechtzaak in Amsterdam tegen voorman Geert Wilders verwoordde: 'wel proberen van een hoop stront een moorkop te maken door er slagroom op te spuiten, maar je blijft het proeven'...

"Het is niet genoeg waakzaam te zijn. We zullen de barricades op moeten om onze normen en waarden uit te dragen en te beschermen."
Pim Fortuyn

Ik zou er als ouder mijn kind niet heen sturen, wegblijven dus. Heb je naar mij idee ook gelijk een sterk argument 'hun' hier niet toe te laten en hoeven 'we' onszelf ook niet op te winden over een stemadvies zoals die in de Pakistaanse ambassade in Den Haag wordt afgegeven. Niks geen stress over allerlei middeleeuwse praktijken zoals eerwraak of besnijdenis. Over lui die bij de minste en geringste 'belediging' auto's in de fik steken, die hele wijken onveilig maken. Zeikerds die nauwelijks verstaanbaar zijn maar wel continu de Nederlandse cultuuruitingen beledigen omdat 'zij' vinden dat die niet kunnen... Tjonge wat dat betreft ben ik wel blij dat het kabinet is gevallen: hebben we de kans het roer eens drastisch om te gooien!

En we zullen wel moeten ook!

Het is je misschien wel opgevallen hoeveel campagneposters voor de gemeentelijke verkiezingen van 3 maart aanstaande er in het Turks en het Arabisch zijn opgesteld! Het zijn trouwens niet alleen Groenlinks, D66 en het CDA die zich hieraan schuldig maken. Neerlands industriëlen, handelaren in Neerlands cultuur bij uitstek, denken uit de rijkelijk met allochtonen gevulde ruif wel een graantje mee te kunnen pikken. Volgens raadslid Lodewijk Asscher allemaal heel logisch want zijn er niet toch nog erg veel stemgerechtigde 'Nederlanders' die het Nederlands niet machtig zijn? Logisch toch dat 'hij', die toevallig een heel aardig mondje Turk spreekt, in het Turks 'zijn' politieke partij aanprijst! Doe dus niet zo hypocriet anders kunnen 'die' mensen niet stemmen!

Kennelijk snap ik em niet... als je potdomme niet eens de moeite doet de taal van het land te spreken waar je woont waarom denk je dan wel het recht te hebben daar je stem te kunnen doen laten gelden?

Afbeelding van een verkiezingsposter van de PVDA in het Arabisch. Maar het kan nog gekker, drie maal raden wie in de allochtonenposterparade voorop loopt: jawel!, die o zo con-se-quen-te PVDA...

Zeg eens Eberhard hoe staat het met je "Het begint met taal" campagne die je in augustus van het vorige jaar startte om gemeenten te manen haast te maken met de inburgering van allochtonen? Tsja ik informeer maar even want er is potdomme nauwelijks een Nederlandstalige poster te bespeuren man!

Volgens mij hoopt Woutertje bij de komende tweede kamer verkiezingen stiekem op royale steun vanuit de allochtonen hoek, hij doet zo zijn best... Een echte landelijke politieke partij hebben die A-luitjes namelijk nog niet en als ik enkele punten in het programma van de Nederlandse Moslim Partij erop na sla stel ik vast dat we daar wel blij om mogen zijn! Het lijkt goddomme wel een lijst met eisen van de Taliban! Tering, snapt dan helemaal niemand van die elitaire kliek wat er in dit land aan de hand is vraag ik mezelf af. Misschien zien 'jullie' dit allemaal niet vanuit 'jullie' grachtenpand. Of misschien hebben die politiek correcten geen oma in een verzorgingstehuis. Zeker is dat 'zij' niet dagelijks ruzie hebben met hangjeugd die 'beledigd' is en misschien vinden 'ze' het wel heel normaal dat hele woonwijken voor 80% allochtoon zijn. Tja mogelijk, want in Wassenaar staat de politie binnen enkele minuten voor de deur als je ze belt. In de grote steden komen ze niet eens meer voor een 'bedreiginkje'...

Getver, Nederland faalt zo verschrikkelijk hard... je blijft het proeven.

Naar boven