Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

December 2010

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit December 2010 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat wordt afgekakeld kun je kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Bolgewassen
26 december 2010, zondag 10:00 Permalink?
Foto van de schaal met bolgewassen

Tijdens het uitbuiken van de kerstmaaltijden even de schaal met bolgewassen inspecteren. Je moet immers wat doen... De neuzen van hyacinten en krokussen staan boven de grond maar die van de narcissen blijven achter.

Nog een paar uur en dan rollen mijn lief en ik zo'n Cityhopper in en zitten we vanavond aan bij een Pools kerstmaal!

Kerstmis 2010
24 December 2010, vrijdag Meer lezen?     |    Permalink?
Gemonteerde foto waarop de US vlag op Iwo Jima gehesen wordt, ditmaal in de vorm van een kerstboom.

"En de engel zei tot mij: Waarom verbaast gij u? Ik zal u het geheimenis van de vrouw zeggen en van het beest met de zeven koppen en tien horens, dat haar draagt. Het beest, dat gij zag, was en is niet, en het zal opkomen uit de afgrond en het vaart ten verderve; en zij, die op de aarde wonen, wier naam niet geschreven is in het boek des levens van de grondlegging der wereld af, zullen zich verbazen, als zij zien, dat het beest was en niet is en er toch zal zijn."

Openb.17:7-8

Waar zijn de gelouterden die weten dat de vijand meedogenloos is en geen gevangenen maakt?

Connexxion..sucks!
21 december 2010, dinsdag 8:41 Permalink?
Afbeelding van de Zuidtangent klaaglijn op het internet.

Tis weer zover hoor… Wijk je uit naar een andere bus omdat die op je normale route om onverklaarbare reden niet komt dumpt deze zijn passagiers doodleuk op Schiphol Plaza… Ja meneertje, we rijden niet verder! WTF!!! Vervolgens mag je zelf uitzoeken hoe je op je werk komt. Opvallend dat er weer erg veel lege bussen met "Geen dienst 999" rondrijden. Oh ja en wel gewoon netjes al die uitwijkritten bovenop je abonnement betalen hé

Sneeuwstorm?
17 december 2010, vrijdag 14:30 Permalink?
Foto genomen vanuit mijn appartement naar de straat die geheel grijs en donker is.

In de ochtend viel er in een uurtje al bijna 7 cm sneeuw maar s'middags ging moeder natuur pas he-le-maal los! Alle verkeer liep vast mede omdat er nauwelijks kon worden gestrooid. In Amsterdam gaf het GVB er al rond 14:00 de brui aan en riep alle bussen terug. Busmaatschappij Connexxion liet tot ontzetting van gestrande passagiers doodleuk alle bussen leeg naar de busremises terugkeren. En de Nederlandse Spoorwegen deden hun naam weer eer aan, de website was onbereikbaar. Een boemeltrientje dat heen en weer tussen een paar stations rijdt waarderen de passagiers véél meer dan uren op een perron staan te klappertanden. Goddank voor veel forenzen reden de Amsterdamse Tram en Metro wel... Oh ja en die mooie busbaan van die supersnelle Zuidtangent verbinding van Connexxion, nou die was overwegend brandschoon! Prima gestrooid mannen! Echt topklasse, jammer genoeg reed die bus urenlang niet.. Via Amstelveen en weer terug naar WTC Zuid en Sloterdijk wist ik uren later op het NS station van mijn woonplaats aan te komen en hoefde vandaar nog slechts 30 minutjes naar huis te lopen. NS en Connexxion, bedankt voor de service!

He-le-maal niks
12 december 2010, zondag 13:00 Permalink?
Foto van de schaal met bolgewassen.

Een dikke twee weken later komen er steeds meer neuzen van bloembollen boven de grond. Opvallend is wel dat die druifjes, ik weet even niet meer of dit nu witte of blauwe waren, alleen maar uit blad lijken te bestaan. Hmmm.. ik moet er maar rekening mee gaan houden dat het gewoon he-le-maal niks wordt! Met die bolgewassen dan hé?

Duurzaam!
5 December 2010, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de intocht van Sint Nicolaas omringd met Pieten

In de multiculturele heilstaat zal 5 december nooit meer hetzelfde zijn .. of toch wel?

Sinterklaasfeest is een oud Nederlands volksfeest waarbij jong en oud het geven en krijgen van cadeautjes leuk en spannend vinden, waarbij Sint Nicolaas en Zwarte Piet horen zoals zij dit al talloze jaren doen! Vanaf blijven dus...

Sneeuwstorm...
4 december 2010, zaterdag 15:00 Permalink?
Foto genomen vanuit mijn appartement met hierop de binnen enkele uren besneeuwde straat

Tjonge, Sint Nicolaas mag wel erg voorzichtig zijn vanavond als die met die schimmel en die Pieten op pad gaat! Vandaag is de stand 10 cm sneeuw, weinig wind maar wel koud.

Naar boven