Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen naar mijn mening de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best? De (politieke) tegenstander wacht demagogie, feitenverdraaiing, demonisering en uiteindelijk vervolging.

Verwijzingen

Dit *kuch* artikel refereert aan inhoud op andere websites:

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Waar ik

me laatste tijd steeds meer over op begin te winden is dat gezeik over, of moet ik nu schrijven dat gezeik mét, Zuid Europeesche landen zoals bijvoorbeeld Griekenland. Trouwe kijkbuislezertjes weten dat ik al niet zo’n fan ben van de Europeesche heilstaat en wat een shitzooi is het vandaag de dag daar zeg! Er gaan om de armzalige Griekse economie te redden honderden miljarden euro's naar dat land maar het enigste waar zij over kunnen zeiken is dat ze straks later met pensioen mogen. Misschien wel pas met 63 in plaats van 61 jaar... de stumpers.

Foto van het betalen van smeergeld.Je weet natuurlijk zelf ook wel dat economisch gezien die Grieken er al decennia lang een potje van maken. De corruptie tiert daar zó welig en is daar zó ingeburgerd dat er zelfs bij een doktersbezoek gesproken wordt over kleine en grote envelopjes. Er zijn zat lui die tot een zestiende maand... jawel beste kijkbuislezertjes.. een 16de maand.. verdienen! En het ergste van dit alles is nog wel dat de Griekse regering hier vrolijk aan mee doet. Dat kon natuurlijk nooit lang goed blijven gaan zul je zeggen en verdomd, uiteindelijk barstte in 2009 de bom en moest door de Grieken worden toegegeven jarenlang de EU te hebben belazerd! Tja en dan moet er dus fiks gesneden gaan worden, en niet zo'n klein beetje ook! En natuurlijk zoals gebruikelijk in dat soort shitholes komen vervolgens hordes vreedzame wereldverbeteraars, je weet wel vage studentenmeuk met een grote bek en net droog achter de oren, het boze Europa wel even vertellen hoe het (niet) moet. Nadat het stof is opgetrokken wel te verstaan. Want argumenten hebben pas gewicht als je er een hoop stenen bij levert. Man wat een dom volk, een paar duizend jaar geleden stelde het nog wat voor maar anno 2011 maken die losers daar gewoon helemaal niks meer klaar!

Nou ja, hadden we anders verwacht kunnen we onszelf afvragen. Hadden we die Grieken decennia geleden toen ze die FYA’s een deel van het eiland Cyprus lieten innemen niet al moeten afschrijven? Dat die lamzakken daar toen geen ene poot tegen uitstaken kan ik me nog steeds niet voorstellen. "Dan hebben we bakken met geld over de dijken gegooid en als dat hier moet worden opgelost, werken wij daar niet aan mee."

"Er speelt er hier maar één met vuur. Dat geld aan de Grieken zien we nooit meer terug. Wie nu de belangen van de Nederlandse kiezers verkwanselt, heet Mark Rutte."

Geer Wilders - Verantwoordingsdebat 19-05-2011
En wat te denken van Spanje? Half failliet staan ze daar met een grote bek op televisiezender CNN IMF baas Strauss-Kahn alvast maar even te veroordelen. Want ja, na al dat gezeik in da US of A is ie een schande voor het IMF en moet ie dus maar als de sodemieter opzouten!
Yeah right... wel eens gehoord van onschuldig totdat het tegendeel bewezen is, stelletje lutsers? Dat principe gaat toch ook op voor allerlei vaag tuig dat kinderen uit mekaar trekt en voor schorremorrie dat onschuldigen omlegt? Of heeft het soms iets te maken met zijn huidskleur?

Trouwens, nu ik het er toch over heb... Het kán aan mij liggen, maar ik krijg van die (Dominique) Strauss-Kahn zaak zo'n typische ‘back in the USSR’ smaak in me bakkes. Misschien ken je dat wel, net onder de plek waar vroeghur de amandeltjes zaten. Want waarom zou een gast die met één vingerknip een hele rits mokkels kan regelen moeite doen om één of andere gekleurd (lelijk) mokkel met geweld vol te blaffen? Is die gast nu echt zo doorgedraaid dat ie met al zijn poen alleen nog maar kikt op kinky shit? Of is ie gewoon een eigenwijs linksmensch die door heeft dat we met z’n allen door deze Euro crisis zwaar genaaid gaan worden en wordt ie hierom vakkundig afgeserveerd? Want vind jij het nou ook niet net té toevallig dat deze affaire tijdens de Griekse Euro crisis speelt? Want zeg eens eerlijk Dominique wat je gedaan zou hebben als die Grieken weer kwamen aanzetten met de vraag om (nog) meer poen? En zei je over zéér gewaardeerd EU lid Portugal, dat (ook al) zwaar op zijn reet ligt, niet dat: “Portugal zijn schuldeisers moet laten zien dat het de noodzakelijke maatregelen neemt om de economie weer op orde te krijgen”? Met andere woorden, er moet in dat soort landen echt serieus iets veranderen anders zijn ze de klos. En was je ook niet een erg populaire tegenstander van de huidige Franse president? Nou dat deze IMF voorman nu in een Amerikaanse cel onder speciaal regime staat omdat ze bang zijn dat ie zichzelf om zeept helpt, zal Nicolas Sarkozy dan wel goed uitkomen! Toch? En NEE dat zal ie natuurlijk niet zeggen want Nico is een fatsoenlijk mens...toch?

Getver, het zal mij niet verbazen als we hier met de Europeesche variant van een Pim Fortuijntje van doen hebben! Of ben ik nu echt toe aan een elektro-schok therapietje op een plek ergens diep verscholen in de duinen?

Foto islamitische vrouwen die protesteren tegen het burka verbod.Even terug naar die Zuid Europeanen... noem me een vuile vieze racist maar eerlijk gezegd heb ik daar nooit wat in gezien. Was er in het verleden geen gezeik met één of andere Franco in Spanje dan was er wel weer geouwehoer met die corrupte communist Papandreou in Griekenland. En eigenlijk was er ook altijd wel gedonder met die Italianen als ik er nog eens over na denk. Waren zij niet nog grotere potverteerders met hun socialistische vakbonds-gezeik en talloze stakingen? Ha, het heeft even geduurd maar nu blijkt gelukkig wel dat je met die lui daar (nog steeds) geen afspraken kunt maken! Immers, bij het minste en geringste gezeik met (Noord) Afrikaanse economische profiteurs 'vluchtelingen' op een Italiaans eilandje ontbreekt het de fasces aan ruggengraat en worden massaal 'humanitaire visa' uitgedeeld. Wat nou Schengen verdrag? En denk maar niet dat die economische profiteurs 'vluchtelingen' voldoen aan de kwalificaties die gesteld worden aan die goed geschoolde vakmensen waar zoveel bedrijven om zitten te springen! Dus ik vraag me af wordt dat wéér massaal het handje op houden? Nog méér getto's, nog méér gedoe rondom integratie en nog méér gezeik over burka's en hoofddoeken om maar een paar hete onderwerpen te noemen? Gaat ook dat ons wéér poen kosten?

Fok, mijn bloeddruk raast omhoog nu ik me realiseer dat de crème de la crème van de Europeesche beschaving geen ruk meer voorstelt. Ze lijken daar namelijk verdomd veel op die (Noord) Afrikanen. Euro’s uitgeven kunnen ze als de beste,... maar verdienen? Laat ik zeggen dat ze leven als een god in,... eehhh Griekenland om zo maar even een voor de hand liggend voorbeeld te nemen. En nou niet net zoals Rompey in China onlangs deed gaan lopen zemelen 'dat hoewel Europa nog altijd te maken heeft met noodhulp voor Griekenland, Ierland en Portugal, deze landen slechts zeven procent van het bruto binnenlands product van 's werelds grootste gecombineerde economie voor hun rekening nemen'. Want dan vergeet je nog een paar andere kneuterlandjes, Herman...

Nee kerel, net zoals die Chinezen zijn er genoeg (Noord) Europeanen die (wel) kunnen rekenen en die weten dat Afbeelding met hierop de tekst Do not pour euros down the drains. dankzij dit geintje de financiële lasten voor hen wéér omhoog zullen gaan. Want reken maar dat je straks als toerist in bijvoorbeeld Griekenland de hoofdprijs gaat betalen! Zij, lui zoals jij en ik dus, hebben immers (nog) poen! Die kunnen wel zelf nadenken en die hebben zich in het verleden geen woekerpolis of top beleggings-hypotheek aan laten smeren omdat zij domweg weigerden te geloven dat de bomen tot in de hemel zouden groeien. Die werken gewoon en sparen. En kunnen op hun vingers uitrekenen dat deze shit alleen maar betaald kan worden door straks hun pensioen te verlagen en hen nog langer door te laten werken. Waar de vlag uit zou gaan als zij hoorden dat zij met hun 63e met pensioen zouden kunnen! Het wordt dus spannend de komende tijd want ik vraag me af wie van ons namens de Nederlandse regering NEE gaat zeggen tegen het door de gootsteen spoelen van tientallen miljarden!

Als je het mij vraag zijn we beter af met het sluiten van een Noord Europeesche Alliantie. Eruit dus met die lutserclubs en dat socialistische EU gewauwel! Op naar een alliantie met burgers die wel bereid zijn te werken aan wat belangrijk is zoals hun cultuur en hun economie. Die als eerste wetten zullen opstellen die het binnentrekken van economische profiteurs 'vluchtelingen' zullen gaan voorkomen. Die gewoon NEE aan de poort verkopen. Kortom landen die niet hun land of geld door allerlei schorriemorrie laten afpakken en die niet hun cultuur door cultuurvreemden laten gijzelen.

Naar boven