Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Mei 2011

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Mei 2011 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Konigingendag 2011
30 April 2011, zaterdag 16:00 Permalink?
Foto van een verbod voor het houden van een vrijmarkt op een platsoen in Haarlem.

Man, man, man,... wat een schit-te-rend weer vandaag op deze Konigingendag 2011. Ok, toegegeven als republikein is dit natuurlijk vloeken in de kerk maar wat een vertier en plezier! En laat ik eerlijk zijn... op dit soort dagen weet je (weer) wat het is om Nederlander onder Nederlanders te zijn. Niks geen multiculti bullshit. Dat doen ze wel op de staatstelevisie waar ze kennelijk bij gebrek hieraan gewoon een medelander verslag laten doen van het koningklijk bezoek aan Thorn en Weert. Wie zei ook alweer dat de Nederlandsche indentiteit niet bestond?

Ach.. dat moet, even lekker politiek incorrect geschreven, wel een auslander geweest zijn!

Reisverslag Polen 1986 - deel 3
29 april 2011, vrijdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto genomen in 1989 van de Pools stad Krakow. Bron: internet

Met een fortuin aan Poolse Zlotys in mijn zak werd ik door mijn vrienden half Polen door gesleept.

Bijna twee weken lang te lang feesten en veel te veel drank en eten! Oh ja en allerlei interessante bezienswaardigheden... die ook natuurlijk, zo'n dikke 25 jaar geleden...

Reisverslag Polen 1986 - deel 2
20 April 2011, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto genomen in 1989 van de grensovergang tussen de DDr en RPL. Bron: Bundesarchiv.

En zo arriveerde ik diep in de nacht en na een barre tocht door de DDR aan de Poolse grens in Swiecko.

Het begon langzamerhand bij mij door te dringen dat hier de zaken anders werden geregeld. Kortom, ik bevond mij achter het ijzeren gordijn...

Reisverslag Polen 1986 - deel 1
19 April 2011, donderdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de DDR grensovergang Helmstedt - Marienborn. Bron: Wikipedia

Vandaag precies 25 jaar geleden passeerde ik de DDR grenspost Helmstedt - Marienborn op weg naar een aantal vrienden in Polen.

De reis begon in Nederland met het passeren van de grens met de Bundesrepublik Deutschland, ook wel West Duitsland genaamd, in Oldenzaal. Net over de grens begon de autobahn naar Bad Oeynhausen. Die vlak voor dit kleine stadje overging in een weg die hier dwars doorheen ging en die op haar beurt weer aansloot op de autobahn richting Hannover.

In vitro
9 April 2011, zaterdag 20:30 Permalink?
Foto van een reageerbuisje met hierin een geraniumstek.

En terwijl half Nederland loopt te snotteren en als dom volk loop te zemelen over hoe het verschrikkelijke drama in Alphen aan den Rijn nou kon gebeuren (raar h politici? .. als je twintig jaar lang de autochtone bevolking in eigen land loopt te bedriegen, te beliegen en te discrimineren?- Is het je ook opgevallen dat nu wel heel snel wordt bekend gemaakt dat de dader gelukkig een autochtoon is...) controleer ik onder het genot van een biertje mijn gestekte geraniums. Je weet wel, die van een paar weken geleden. Een aantal heb ik vanuit de schaal in reageerbuisjes geplaatst.

Opvallend is dat de stekjes die kort op de knoop zijn afgesneden echt supersnel een fikse wortelbos hebben aangemaakt. Alle anderen, ik had er een paar boven en onder de knoop afgesneden, doen eigenlijk maar heel weinig. Vanwege de temperatuur s'nachts durf ik het nog niet aan om de stekjes buiten in een bloembak te plempen. Nog even afwachten dus...

Oh ja en wat betreft Alphen aan den Rijn.... Als de staat ons niet beschermd (die is druk bezig met zo'n goed renderend lik-op-stuk beleid op de snelwegen) wordt het dan niet tijd dat we ons zelf gaan beschermen?

Update

Kijk dat bedoel ik nu... plots wordt op de staatwebsite de titel "Dader was autochtoon" gewijzigd in "Moeder vond afscheidsbrief in flat"...

Naar boven