Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

left spacer mid spacer article spacer

December 2011

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit December 2011 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Kerstmis 2011
24 December 2011, zaterdag 20:00 Permalink?
Afbeelding van een Tempeliers kruis.

Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht. Doet de wapenrusting Gods aan, om te kunnen standhouden tegen de verleidingen des duivels; want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

Efeziërs 6:10

Update 25-12-2011

In Nigeria zijn in vier steden Katholieke kerken in de hens gestoken.

Update 3-01-2012

Islamistische 'Boko Haram' geeft Christenen in Noord Nigeria drie dagen de tijd te vertrekken. Aanschouw de islamisering van Nigeria!

Sacharov-prijs 2011
16 December 2011, vrijdag 19:30 Permalink?
Foto van de door het Europeesche Parlement uitgereikte oorkonde ter nagedachtenis van de Arab Spring.

Nogal wat luitjes die zeggen ontstemd te zijn over het optreden van de PVV bij de uitreiking van de Sacharovprijs aan Arabische 'mensenrechtenactivisten'. De PVV-leden zouden demonstratief zijn blijven zitten en niet geapplaudisseerd hebben. In werkelijkheid waren de PVV delegatieleider Barry Madlener en zijn collega's helemaal niet bij de uitreiking aanwezig!

Madlener vindt het namelijk van „grote domheid getuigen een prijs uit te reiken aan een Arabische burgeroorlog.” Volgens de PVV'er is er in de Arabische wereld geen hoop op een democratie zolang de islam daar de heersende godsdienst is. Geenstijl reaguurder 'De Vijfde Colonne' vatte als reactie op het tendentieuze stuk van deze club het pakkend samen:

Deze Sacharov-prijs wordt uitgereikt ter verdienste van de vrijheid. De PVV en overigens ieder redelijk denkend mens is het hier niet mee eens, aangezien de islamisten nu per staatsgreep (Libië, mogelijk Syrië) en per verkiezingen (Egypte, Tunesië) de macht grijpen. We weten allemaal naar analogie van Iran en Afghanistan dat deze figuren, indien zij de macht grijpen, juist alle vrijheid met voeten treden. Na de uitreiking werd er een minuut stilte gehouden voor de gevallen demonstranten van de Arabische lente. Aangezien deze lente juist leidt tot meer onderdrukking, lijkt het mij een juiste actie om deze demonstranten geen eerbetoon te geven. De PVV heeft in dezen correct gehandeld.

Zeg eens eerlijk dhimmies Europarlementariërs, hebben jullie voor het jarenlang sponsoren van Mubarak en Ghadaffi al excuses gemaakt?

Multicultuur in Luik..?
13 December 2011, dinsdag 19:30 Permalink?
Fotocompositie in de crime-scene in rood met de tekst „Multiculturalisme 13-12-2011 Liege”.

Krijg jij nu ook niet zo'n typische politiek correcte smaak in je bakkes? Je weet wel, net onder de plek waar vroeghur de amandeltjes zaten, als je hoort dat in Luik een in 2008 wegens samenzwering tot 58 maanden veroordeelde Belg die handgranaten gooit en in het wilde weg op mensen schiet een „33 jarige wapenfreak” wordt genoemd...

En dat nog voordat het precieze aantal doden of gewonden bekend is de Belgische Justitie al weet te melden dat er géén sprake is van een terroristische aanslag..! Is het dan vreemd dat een Italiaan die op Afrikanen schiet meteen een “racist” wordt genoemd? Niet echt als je weet dat hij een autochtoon is die op vaute websteks schrijft..! Toch..?

Maar zeg eens eerlijk Nordine Amrani (met je héééél Belgische naam): wat voor een samenzwering was dat eigenlijk..? Ligt het aan mij dat mij dit opvalt en is het allemaal gewoon toeval en ben ik juist ómdat het mij opvalt nu een racist..?


Update 15-12-2011

De dader had op zijn nu niet meer toegankelijke facebookpagina links staan naar uitgesproken orthodox-islamitische sites zoals 'Prêche en Islam', 'Un-avennir Meilleur-Insha'allah' en 'Anasheed c'est ici'.

Update 16-12-2011

Op Wikipedia wordt telkens de Marokkaanse afkomst van dit sujet gecensureerd!

Weet wat je eet!
11 December 2011, zondag Meer lezen?     |    Permalink?

Er is de laatste jaren van alles mis met ons voedsel, je kunt er ziek van worden en soms gaan er mensen door dood. Of was dit eigenlijk altijd al zo? Feit is dat veel van wat wordt verkocht niet blijkt te zijn wat het zou moeten zijn. Vandaar dat we steeds meer keurmerken op het gebied van gezondheid, milieu, dierenwelzijn of eerlijke handel zien.

Maar als er zoveel keurmerken zijn, waarom is er dan geen één die je vrijwaart van producten die volgens religieuze regels of spijswetten zijn vervaardigd?

Naar boven