Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

left spacer mid spacer article spacer

Oktober 2011

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Oktober 2011 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Gegalm
30 Oktober 2011, zondag 16:00 Permalink?
Foto van het Volendams Operakoor in het Haarlemse winkelcentrum Schalkwijk.

Tjonge, wie had gedacht dat de opening van een (Volendamse) viswinkel in het Haarlemse winkelcentrum 'Schalkwijk' de aanleiding zou worden tot het opsnuiven van een fikse dosis oud Nederlandsche cultuur! Het Volendams Operakoor dat in 1951 in Volendam is opgericht en uit zo'n 100 vrouwen en mannen bestaat gaf in twee delen een geweldige performance weg! Man man, nou ben ik doorgaans niet zo op dat gegalm maar deze luitjes wisten ondanks de beroerde akoestiek écht van wanten! Je kon zowat over de hoofden lopen. Zo druk was het er!

Opvallend in zo'n 'multicultureel' deel van het moderne Nederland is dan altijd wel weer dat het merendeel van de toeschouwers tot de, hoe zal ik het schrijven.. oh ja.. 'autochtone' bevolking behoort. Inderdaad iets op leeftijd en met rollator...

Was de verzorging van hen, in deze snel vergrijzende maatschappij, niet de aanleiding om tot dit multicultuur experiment te komen? Vraag ik mezelf af. Man, het is jammer voor hen die ontbraken, zo hadden ze nog iets waardevols over Nederland kunnen opsteken. Je weet wel, zoiets dat je niet in een inburgeringcursus leert.

Zelfverdediging
2 Oktober 2011, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Afbeelding van de wens van Sasha Berkman op het blog 'Frontaalnaakt' van Peter Breedveld dat Elieveld onder een buldozer terecht komt.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, ik ben door Peter Breedveld eigenaar van het webblog Frontaal Naakt formeel 'gebanned'.

OH my god!!!

Mijn commentaar zal noooooit meer geplaatst worden...

Naar boven