Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

left spacer mid spacer article spacer

September 2011

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit September 2011 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Jeszcze Polska nie zginela
24 September 2011, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Afbeelding van een Pools affiche dat oproept 1939 niet te vergeten.

Het leuke aan kleine weekjes weg is dat je in een korte periode veel mee maakt. Het nadeel als je hierover op je lifeblog verslag wilt doen dit dáááágen duurt.

Ieder voordeel heeft dus zijn.. ehh nadeel. En hopelijk komen de Polen daar z.s.m ook achter. Opdat Polen niet wordt verloren...

Weer terug...
17 September 2011, zaterdag 12:00 Permalink?
Foto van het symbool van de Poolse stad Konin.

Vandaag net de boel aan kant na een weekje Polen. Lief was een weekje eerder heen, met het vliegtuig gegaan, en reed met mij mee terug. Omdat dit jaar toch een beetje gedenkwaardig is, 25 jaar geleden reed Eli in zijn kleine autotje naar Nowy Dwor Mazowiecki, besloot ik dit jaar op de terugweg een stuk snelweg te laten voor wat ie is en een deel van de oude E8 route te rijden. Waar we normaal gesproken bij Lowicz richting Strykůw afslaan om vandaar uit op de A2 het gas open te trekken reden we over wat nu de 2 heet via Kutno en Kolo naar Konin. Gewoon om te zien of we aantal markante punten in het landschap van destijds nog konden terugvinden. Vreemd is dan dat je een aantal plekken die je duidelijk voor de geest hebt niet kunt vinden maar dat je een aantal die je allang was vergeten heel duidelijk herkent. Een deel van de route is in de laatste tien jaar bijna onherkenbaar veranderd. Zo loopt de weg vaak nu niet meer door een dorp of klein stadje maar er omheen en natuurlijk zijn heel veel gebouwen afgezien van de vele nieuwbouw gemoderniseerd. Aangezien ik nog een wegenkaart uit 1987 heb denk ik dat ik volgend jaar een dagje spendeer aan het bezoeken van al die oude plekjes.

...
11 September 2011, zondag 08:46 Permalink?

10 jaar geleden kon de hele wereld de geest in de vorm van een ideologie die geweld sanctioneert, ja zelfs voorschrijft, uit de door de multiculturalisten geopende doos van Pandora zien kruipen. En ondanks ontelbare aanslagen in talloze (westerse) landen zijn er nog steeds luitjes die de relatie tussen religie, achtelijke woestijn de ideologie van de 'vrede' en fascisme niet willen leggen. Die stalking en berovingen van niet-gelovigen goedpraten als baldadigheid en die hun kop wegdraaien als homo's door dat soort uit de wijk worden weggepest.

En dat terwijl iedereen elke dag weer opnieuw in HD kwaliteit in de media kan zien dat deze religie, achtelijke woestijn ideologie alle niet-volgelingen juridisch, economisch en maatschappelijk tot tweede rangs burgers degradeert, feitelijk zelfs tot ondergeschikten van haar volgelingen maakt waarover naar willekeur beschikt kan worden, ook m.b.t. leven en dood. Die geweld sanctioneert en zelfs voorschrijft bij de verspreiding van haar werkingsgebied en die genocide als onderdeel van racisme in haar doctrine heeft opgenomen. Ja beste kijkbuislezertjes, we zien dit al decennia in het Midden-Oosten gebeuren. Momenteel volop in shitholes zoals Irak, Afghanistan, SomaliŽ en Soedan. En we zullen het binnen afzienbare tijd ook gaan zien gebeuren in het zojuist 'bevrijde' Egypte en LibiŽ. Dichter bij huis zien we de 'beledigde' Turken als typische FYA's VN rapporten aan hun laars lappen en aansturen op escalaties.

Nu moet iedereen het natuurlijk zelf weten maar privť let ik bij de aanschaf van (consumptie)goederen zoveel mogelijk op de herkomst hiervan en natuurlijk ook bij wiť ik mijn aankopen doe. Ook weiger ik het schudden van hun hand en let ik op waar ik op vakantie ga. Toegegeven het valt soms niet mee, maar ja dat doet het voor vegetariŽrs ook niet neem ik aan, maar ik slaag er over het algemeen toch heel aardig in zoveel mogelijk FYA-free te leven en mijzelf zoveel mogelijk van hen te distantiŽren. Opdat hun boom zal verdorren en geen vruchten meer zal (kunnen) dragen.

Ik vraag me af, wat doe jij?

Beslan anno 2011
1 September 2011, donderdag 07:30 Permalink?
Afgemaakte islamofascist die misschien wel een goede leraar had kunnnen zijn. In plaats hiervan koos de lafhartige hond ervoor kinderen te vermoorden. Typisch FYA.

Op 1 september 2004 werd omstreeks 09:30 plaatselijke tijd de middelste klassen van Beslan Nummer Eťn door islamofascisten ingenomen. Wat volgt is dť horror van Beslan waarin schoolmeisjes werden verkracht en babies werden doodgestoken, de rest mag hun eigen urine drinken. Na enkele dagen is het enige dat rest een bestorming...

Laten wij de namen van de slachtoffers, de namen van de steden en de daden van de FYA's onthouden want vroeg of laat komt er een moment om te herinneren en om te handelen.

Naar boven