Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best?

De tegenstander wacht demagogie, feitenverdraaiing, demonisering en uiteindelijk vervolging.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites.

Ranzige shit!

En als je genoeg van zo'n griet hebt dan...

En Nee, dat heeft niet met religie cultuur te maken! Echt niet...

Wist je:

Thousands of Deadly Islamic Terror Attacks Since 9/11

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Ow gut, getver

, Eli is weer eens ergens gebanned. Ditmaal op die rechtse stek, je weet wel, die met die echt gure wind:.. DeJaap. Volgens de toelichting op de webstek is DeJaap niet progressief of op andere wijze van zijn eigen moraal overtuigd. Hmmmmmm.... oh ja, en opgericht door Bert Brussen.

Eli heeft één of ander freelance schrijfstertje die ook af en toe een fotootje maakt in de commentruimte van die stek gevraagd of ze voor zichzelf al een leuk hoofddoekje had uitgezocht. Daarbij had ie haar ook nog eens voor 'volksverraadster' uitgemaakt…

Is niet aardig zeg je? Inderdaad, maar ga je uitgerekend daar over lopen zeiken, als je als vrouw allerlei low-life in één of ander shithole, wel toestaat je voor hoer uit te maken? Dáár heeft ze kennelijk weer geen enkel probleem mee. Toch? Maar goed, mijn reactie was in strijd met de regels, tja en dan vlieg je. Nu zou ik natuurlijk het IP nummer van de competoeter waarvandaan ik post en mijn gebruikersnaam kunnen veranderen maar die moeite wil ik nu ook weer niet doen. En dat is natuurlijk weer heel logisch als je er even over nadenkt.

Foto van een met iets gevulde boerka.

Even voor de nu glazig kijkende kijkbuislezertjes: Ester Meerman verblijft enige tijd in Egypte en heeft een stukje over hoe ze door iedereen daar voor hoer wordt uitgemaakt geschreven. Dat stuk, waar de achterlijkheid van afdruipt, is ondermeer op DeJaap gepubliceerd. Mij is het trouwens een raadsel waarom het artikel als een soort van overwinning, om als iets om trots op te zijn, op mij overkomt: "Ik word hier dagelijks voor hoer aangezien, vanwege de kleding die ik draag, of omdat ik in het openbaar met een man gezien word. Ik kan me er niet meer druk om maken. Het zegt meer over hen dan over mij, denk ik dan maar." schrijft ze. Ik vraag mezelf af Ester, is dat omdat je "karige biervoorraad er nog goed voor staat"? Of "omdat je de afgelopen dagen hoofdzakelijk de alcohol van andere mensen heb opgedronken"?

Tering, terwijl afgelopen week in België de discussie over seksuele intimidatie, gepleegd door voornamelijk cultuurverrijkers, losbarstte doet Ester nu alsof het de gewoonste zaak van de wereld is dat mannen je voor 'hoer' uitmaken. Ja vast! Zou ze het misschien opwindend vinden, vraag ik mezelf af. Het lijkt wel of ze erom vraagt ben ik ook geneigd te denken, of ben ik als ik dat doe dan een sexistische racistische fascist? Moeilijk allemaal hoor, maar het blijft erg vreemd, hoe één of andere Westerse Truus daar gewillig de Dhimmy status aanneemt en zich voor hoer laat uitmaken. In Brussel wordt daar binnenkort keihard tegen op getreden als je de politici mag geloven. Oké, de kerels die straks bekeurd worden zullen wel de naar mooie jongedames fluitende bouwvakkers zijn en niet de cultuurverrijkers die vrouwen systematisch als 'hoer' of 'teef' wegzetten. Want ja, die leven in no-go zones, je weet wel, in wijken waar allerlei FYA schorremorrie het voor het zeggen heeft… maar dat terzijde.

Shermafdruk met van mijn ban op DeJaap.

Terug naar mijn reactie op DeJaap, alwaar je na het plaatsen van je reactie door allerlei 'heldhaftigen' wordt verweten een wel heel erg domme reactie te hebben gegeven. Prikker Johannes was zo'n (voor mij) anonieme 'held'. "Tjongejonge, wat een niveau. Eerste prijs voor de domste reactie ever. Gefeliciteerd!!" schreef Johannes. Die trouwens verzuimde aan te geven waarom hij het een domme reactie vond. Het zal de toon wel zijn geweest die hem niet aanstond zal ik maar denken. Zeker weten dat je onder je heldhaftige inborst niet een klein politiek correct hartje klopt, Johannes? Je weet wel, zo'n fatsoenlijk PVDA exemplaar? Ga je dan straks ook lopen snotteren als Ester door een horde besneden snikkels wordt afgewerkt? Dat levert natuurlijk wel een heel mooi en vooral ook tranentrekkend artikel op! Toch? Zou DeJaap daarom dit artikel hebben overgenomen? Of is dit, met de tweede kamer verkiezingen in het verschiet, één of andere vage multiculturele uiting? Zo eentje die ervoor moet zorgen dat straks na de verkiezingen, als onverhoopt mocht blijken dat 'links' toch meer in de melk te brokkelen krijgt, je als rechtse hoofdredacteur gewoon ouderwets zakken kunt blijven vullen door je stek iets 'linkser' te positioneren? Ik bedoel, het is immers crisis… en brood op de plank moet er toch komen.

Nou ja, de rest van de reacties zijn eigenlijk ook niet echt wereldschokkend. Wel geven ze precies de kern van het probleem weer, namelijk domme Westerlingen die denken in zo'n shithole een spannend avontuur te gaan beleven. En die werkelijk geen idee hebben waar ze mee te maken hebben. Net zoals die Nederlandse journalist die illegaal de Turkse grens naar Syrië oversteekt in de veronderstelling met open armen door het 'verzet' ontvangen te worden. Want laten we eerlijk zijn, dat verwacht je daar natuurlijk niet, ik bedoel allerlei lui met van die zwarte Jihadvlaggen. Je weet wel, luitjes die je ook in Libië en Egypte voor de vrijheid en democratie sharia zag moorden en plunderen… Toch?

Ook prikker Marco lijkt me zo'n fatsoensrakker.Ach, het is natuurlijk raar en vervelend in onze ogen, maar het bewijst nog eens hoeveel de Islam op het christendom lijkt. Mijn ouders moesten op huwelijksreis in het katholieke Italië overal hun huwelijksboekje laten zien, anders kwam je het hotel niet in. Dat is vijftig jaar geleden, maar toen ik zelf niet zo lang geleden in Italië en de balkan, was konden de mannen daar ook niet van mijn vriendin afblijven. Het was daar echte en stuk hinderlijker dan in Caïro (na de revolutie schijnt er erger te zijn geworden) raaskalt de idioot…

Marco is trouwens ook een hele kei in het (weg) rationaliseren als hij verder gaat met: "Vrouwenemancipatie in Nederland is trouwens pas iets van de laatste decennia. Dat heeft weinig met wel of geen Islam te maken. Vrouwen konden tot voor kort niet eens een bankrekening openen zonder toestemming van hun man, ik meen dat dit pas in 1968 veranderd, of anders pas in de wet van 1976"… Man, daar valt je toch de bek van open: het vanuit een 'religie' systematisch tot vee of hoer degraderen van vrouwen vergelijken met het door vrouwen zelfstandig kunnen openen van een bankrekening… Je moet er maar op komen! Zeker weten dat je op de juiste stek zit Marco?

Afbeelding van de tekst 'I will not submit'.

Nu zou je kunnen zeggen, dat ik dit soort artikelen in de toekomst beter kan negeren. Inderdaad, daar heb je een punt. Maar wat mij bij het lezen van dit artikel zo tegen de borst stuit is dat een Westerse journaliste zoals Ester, die dondersgoed weet hoe het er in die regio aan toe gaat of die dat met alle middelen die tot haar beschikking staan zou moeten weten, maar niet wil snappen dat ze met het accepteren van deze intolerantie zichzelf (vrijwillig) de Dhimmy status aan meet. Die zo nodig net moet doen alsof het daar allemaal best wel meevalt. Dat je tijdens de ramadan gewoon alcohol kunt drinken. En dat de kwalificatie 'hoer' niets is om je druk over te maken want dat zegt immers toch meer over hen dan over jou…

Zeg daarom eens eerlijk Ester, denk je dat het daarom met die onderdrukking van vrouwen en anders-gelovigen daar ook wel zal meevallen?

Ja, ik stel die vraag maar even omdat ik toevallig weet dat nogal wat Egyptische vrouwen en Kopten hier een, laten we zeggen, 'uitgesproken mening' over hebben. Van die laatste groep is trouwens nog maar een paar procent over, de rest is door de jaren heen weggepest of vermoord.

Nu niet direct gaan denken dat de xenofobe racistische fascist Eli het ene mallemoer uitmaakt wat men in zo'n shithole elkander aandoet. Dat het jou niet uitmaakt dat je als een hoer wordt behandeld is jouw zaak, Ester. Zoek maar alvast een leuk hoofddoekje uit want ook jij zal krijgen wat je verdient. Maar door, zoals jouw soort dit doet, deze achtelijke shit te negeren en goed te praten kan het hier ook gebeuren! En dat is de reden dat ik je als 'volksverraadster' noteer…

Naar boven