Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Repressie

is de systematische wanbehandeling van een individu of groep door een andere groep. Dit kan in verschillende vormen, of in een combinatie daarvan:

politieke onderdrukking, gericht tegen de mogelijkheden van individuen en groepen om zich met politiek bezig te houden.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites.

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Deze ochtend

toen ik met de auto terugkwam van de supermarkt zag ik een zwarte Opel Corsa achter me rijden. Omdat ik de laatste tijd er nogal op let wie, of wat, ik tegenkom, vond ik dit nogal verdacht. Nee vraag me niet hoe ik dit wist, op de één of andere manier voelde ik dat er iets niet in de haak was.

Nu is de weg die ik naar huis reed voorzien van een middenberm die wordt onderbroken door doorgangen voor de verschillende afslagen. En dus besloot ik de proef op de som te nemen door de afslag naar mijn woning te negeren en die bak een stuk verder te keren. Man ik wist dat er iets fout zat toen ik zag dat het zwarte Opeltje hetzelfde deed…

Er was nogal wat ruimte tussen onze voertuigen toen we beiden gedraaid waren en daarom stopte ik en stapte ik uit. Het Opeltje kwam echter niet dichterbij en dus stapte ik, in de veronderstelling dat het een automobilist was die iets zocht, weer in. Toen ik echter verder reed zag ik in mijn achteruitkijkspiegel plots op de voorruit van het Opeltje in het rood het woord "POLITIE" gevolgd door het woord "STOP" verschijnen. Ik ben daarop netjes langs de weg gestopt en uitgestapt. Ik zag toen pas dat er politieagenten in dat autootje zaten.

Toen ik net was uitgestapt zag ik op redelijke afstand achter het Opeltje een ander zilverkleurige autootje opdoemen. Dat dingetje ken ik, dacht ik nog. Die staat vaak geparkeerd bij het plaatselijke Politiebureau hier in de wijk. En terwijl de agent zich aan mij voorstelde en zijn hand uitstak, die ik overigens beleeft weigerde, kwam uit de tegenovergestelde richting nog een andere politieauto. Ditmaal een 'echte', je weet wel zo ééntje met zwaailicht. Deze blokkeerde de rijbaan waarop ik reed. Ik had geen idee waarover het ging maar dit was geen gewone verkeerscontrole zo realiseerde ik me.

De politieagent was enigszins verbouwereerd dat ik zijn hand weigerde. "Waarom niet?" vroeg hij, "daarom niet" antwoordde ik. Misschien te kortaf of zelfs bot. Want het is niet dat ik een hekel aan de goede man heb hoor, maar de politie in dit land vormt naar mijn mening niets meer dan een zooitje multiculteralistische systeemhoeren. Tja, en Eli geeft dat soort als ie wordt aangehouden geen hand. Is een kwestie van principe... Ik schud immers ook een paar andere 'soorten' de hand niet, maar goed daar heb ik het nu niet over.

O Nederland, let op u saeck,
de tyt en stont is daer,
op dat nu inden hoeck niet raeck u vryheyt,
die, voorwaer,
u ouders hebben dier gecocht met goet en bloet en leven;
want sy werd nu gantsch en t'eenemael gesocht tot niet te zyn verdreven.

Neemt acht op uwer landen staet,
u volck end' steden meest syn sterck,
end' daer is raet en daet van outs altyt geweest;
u adel is manhaftich, vroom,
men vind niet haers gelijcken;
houd den Spanjaert doch, ik bid u, inden thoom,
dat hy van ons mach wycken.

Beschut, beschermt, bewaerd u land,
let op het Spaensch bedrog;
ey, laet niet nemen uyt u hant u previlegien toch;
maer thoont u elck een man vol moet in 't houden van u wetten,
boven al dient God,
en valt hem steets te voet,
dat hy op u mach letten.
Florimond van Duyse - Het oude Nederlandsche lied

Toen ik vroeg waarom ik staande was gehouden en de agent antwoordde dat dit was vanwege de wet 'Wapens en munitie' wist ik genoeg. Wie zich een beetje verdiept in de wetgeving weet dat dit een kapstok artikel is. Net zoiets als Artikel 5 van de wegen en verkeerswet. Kun je iemand nergens écht op pakken dan trekken ze zo'n dooddoener uit de kast. Ze gaan je dan proberen op onvolkomenheden te pakken en het is dan van belang dat je het hoofd koel houdt!

Op dat moment werd ik omringd door zo'n 8 politieagenten waarvan een aantal hun hand op het holster van hun pistool hadden. Ik dacht iets van 5 politieauto's te zien en ik zag ook nog een tweetal agenten te fiets een stuk verderop arriveren. Ook dacht ik in de rechterooghoek een politiebusje te zien opdoemen. Man man man wat een gedoe allemaal zeg!

Nu wil het toeval dat Eli heel lang geleden, meerdere malen in de loop van één of ander automatisch ding heeft gekeken. En ook werd lang geleden ergens aan de DDR grens de auto van Eli tot bijna aan de benzinetank aan toe 'doorzocht'. Tja en dan stelt zo'n 'doorzoeking' in Nederland natuurlijk niet zo veel voor. Behalve dan dat die de macht van de multiculteralisten, die van de volksverraders doet etaleren. Ik ben daarom ook reuze benieuwd wat voor spannend verslag er straks in het lokale suffertje wordt afgedrukt. Je weet wel, in een artikel op een manier dat er toch écht wel héél gerede twijfel was,… natuurlijk.

Het beste wat je op zo'n moment kunt doen is het volgen van de strategie van het vertragend verzet. Dit betekent dat je niet direct meewerkt maar op iedere vraag of opdracht eerst Nee antwoord en vervolgens vraagt wat de consequenties van je actie zouden kunnen zijn. Bij wet zijn de dienders verplicht je juist voor te lichten. Zij mogen immers niet liegen En waarom zouden ze? Zij zijn immers de 'goeden'. Het is een methode die geweldloos verzet biedt, je zekerder van jezelf maakt én die je helpt om goed te onthouden wat er allemaal precies is gebeurt. Zorg daarom ook dat anderen, achteraf, weten wat er heeft plaatsgevonden. Je kunt het natuurlijk ook, zoals in mijn geval, onder je eigen naam *kuch* publiceren.

Realiseer je dan wel dat de systeemhoeren er vervolgens alles aan zullen doen om je in diskrediet te brengen. Om het nét te laten lijken alsof jij het bent die fout zat…

U wilt mijn auto doorzoeken, agent? Mijn antwoord hierop is Nee. "Waarom niet" vraagt u mij? "Waarom wel?" Achh… de wet 'Wapens en munitie' zegt u? En als ik weiger wat is dan de consequentie zegt u? Dat mijn auto wordt afgesleept, alsnog wordt doorzocht en ik de kosten voor het afslepen mag betalen? Nou in dat geval, 'doorzoekt' u maar lekker hoor, ehhh.. is het brigadier? Ja sorry hoor, ik zie zoveel strepen. Of ik voordat de agenten de auto betreden nog iets moet mededelen vraagt een agente mij. "Wat bedoelt u?, dat weet U niet?" Tja ik dan ook niet… Of er misschien iets in ligt? "Zoals wat?" U onderzoekt toch? Ooowww u vraagt het gewoon, zegt u?

De auto wordt doorzocht en één van de agentes, rechts van mij, houdt me scherp in de gaten. Ik zie links de fietspolitie passanten op een afstand houden. Er is nog een andere agent gearriveerd. Kennelijk een hoge pief met al die linten en dingen die om zijn nek hangen. Een wat oudere man en ook hij wil zichzelf voorstellen en steekt zijn hand uit. "Nee dank u". antwoord ik en realiseer mezelf dat ik zo schuldig als de pest op hem moet overkomen. Hij stond op het punt het één en ander uit te leggen maar bedenkt zich.

Ik lach de agente toe en aan de rechterkant van mij zie ik, ongeveer 200 meter verderop, in een zijstraat een donkergekleurde stationwagen staan. Die stond er net nog niet. En verbeeld ik het me nu, of zie ik in die bak een paar lui met iets dat lijkt op een donker kogelvrij vest?

In mijn auto wordt niets gevonden. Een agent, hij sprak mij eerder ook al aan, zegt dat hij mij wil fouilleren. Kan ik weigeren? "Nee, het moet." Op welke grond? "Op de die van de wet 'Wapens en munitie'. En als ik weiger? "Dan gaat u mee"… op welke grond? …

De sfeer begint grimmig te worden. Ik probeer zo opvallend mogelijk naar iedere politieauto, naar iedere agent te kijken. Alsof ik de kentekens van de auto's en de gezichten van de agenten in mijn geheugen wil krassen. En terwijl ik wordt gefouilleerd houd ik mijn armen netjes gestrekt. Portefeuille, mobiele telefoon, bus abonnement, auto en huissleutel… Ze vinden niet wat ze zoeken.

Er staan zo langzamerhand heel wat mensen op afstand naar dit tafereel te kijken, de hoge pief probeert nog een soort van verhaal af te steken. "We houden echt niet zomaar iedereen aan" probeert hij mij uit te leggen. Tuurlijk niet, antwoord ik. Alleen autochtone blanke nationalisten, zeker?

Of ik houder van een verlof ben wordt mij gevraagd. "Denk je dat ik mesjogge ben?" antwoord ik. Want laten we eerlijk zijn, zou ik in Nederland gaan trainen? Kom op zeg... Ongetwijfeld bedoelen al die agenten het goed maar het blijven wel misleide multiculteralisten. "Dat is uw mening" antwoord de pief. En dat terwijl ik helemaal niet op zijn reactie zat te wachten. Die interesseert me namelijk al lang niet meer…

Afbeelding waarin de arrestatie van Tommy Robinson als een politieke daad wordt veroordeeld.

Ik denk dat ik wel weet waarom ik staande ben gehouden. Ik assiocieer mezelf natuurlijk teveel met de verkeerde luitjes. Je weet wel, luitjes die door de rode kapitalisten als 'nazi' of als 'fascist' worden geclassificeerd.... Sterker, ik ben zelf eigenlijk ook zo'n xenofobe racistische fascist! Ik doneer immers af en toe wel eens een bedragje aan zo'n vaute webstek waar ik het politiek gezien he-le-maal mee eens ben. Afgelopen maandag nog aan het English Defend League. Een aantal leden hiervan wordt door de Engelse justitie op bullshitgronden vervolgd, gewoon om hun de mond te snoeren. Allemaal lieden die door 'fatsoenlijke mensen' als een gevaar worden bestempeld. Omdat zij staan voor wat zij vinden, zij wel!

Je denkt dat het bullshit is?

Al meer dan een jaar geleden ben ik door één of andere KLPD pipo aangeschreven dat ik voor 'iets' als 'verdachte' werd aangemerkt. Of ik maar even een afspraak met em wilde maken. Maanden lang heb ik dat geprobeerd maar er was altijd wel een 'prioriteit' zodat de afspraak niet kon door gaan. Ik weet dus nog steeds niet waar het om gaat en daarom vraag ik mezelf ook dit jaar weer af of ik straks op Schiphol niet gewoon een keertje wordt 'opgehouden'? je weet wel, zo eentje die je een paar honderd euri voor een slaapplaats en een nieuw ticket kost.

Nee, beste kijkbuislezertjes, dit hele verhaal stinkt!

Je moet weten dat ik dagelijks de IP adressen die in de logs van mijn webstek voorkomen controleer en daarom weet dat mijn webstek door allerlei overheidsvullis tot op de bodem wordt afgelikt. Afgelikt door goddamn de NATO aan toe!

Ik waarschuw u daarom, O Nederland, let op u saeck!


Nawoord

Ik wil er geen twijfel over laten bestaan dat de politiemensen juist, correct en professioneel hebben gehandeld! Dat ik hen op dat moment de hand niet schud heeft alleen met het ambt dat zij op dat moment bekleden te maken en niet met hen persoonlijk.
Sterker, ik denk dat alleen politiemensen een goed beeld van de problemen in onze maatschappij hebben en oplossingen hiervoor kunnen aandragen. De term 'systeemhoeren' slaat dus niet op hen persoonlijk maar meer op de karakters die hen opdragen een bepaald beleid uit te voeren.

Naar boven