Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

OMG!

Het is moeilijk voor te stellen maar ze bestaan.. echt. Te dom voor woorden en te stom om te begrijpen dat ieder mens krijgt wat ie verdient.

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites.

Vakantieganger?

Wist je:

Thousands of Deadly Islamic Terror Attacks Since 9/11

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Getver

, was ik net lekker bezig om mijn materiaal voor een volgend *kuch* artikel bij mekaar te sprokkelen toen ik werd afgeleid door het 'boehoe' verhaal een of andere lutser die zichzelf in Cairo (Egypte) eens flink te grazen liet nemen.

Ja, ik geeft het toe, ik las het op GeenStijl. Ik las hoe weer zo'n onwaarschijnlijk domme blonde gans van een journaliste die kennelijk dacht dat ze de kamelenrace op het Tahrir Square zou gaan verslaan door een meute kerels werd verkracht. Kennelijk had de suftut verzuimd research te doen want toen ik even goegelde gaf deze zoekmachine mij werkelijk honderden resultaten terug. Resultaten die geen twijfel lieten bestaan over wat daar precies gaande was. Bizar dus dat je daar vandaag de dag als blonde westerse journaliste zomaar gaat staan en er vanuit gaat dat je niets zult gebeuren, terwijl er al legio zijn mishandeld en/of misbruikt. Gedrag dat een beetje doet denken die naïeve idioten die met een 'Press' jasje aan oorlogsgebied binnen gaan en denken dat dan iedereen, speciaal voor hen, wel even wacht met schieten. Raar hé dat je dan een granaat op je harses krijgt of in dit geval dat je door een hele horde wordt belaagd. Journalistes van de generatie die het verbaasd dat je in zo'n leuk vakantieland als Turkije als blonde Truus de strot wordt doorgesneden. Dat verwacht je toch niet?...Toch? Goed om als vriendin of moeder van kleine kinderen trouwens even rekening mee te houden, want er schijnen nogal wat Nederlanders deze zomer hier naartoe een goedkoop reisje te boeken. Maar dit even terzijde. Toen ik op de verwijzing in dat Geenstijl artikel klikte kwam ik zomaar op de webblog van die dumb-ass terecht en las ik haar o zo zielige verhaal…

Man, het is toch gewoon niet te geloven hoe stom bepaald volk is. Om te kotsen!

En maar een jankverhaal ophouden over wat haar daar is overkomen. Hoe erg het allemaal niet was en hoe erg ze er wel niet aan toe is.

Foto van de door zuur verminkte Ameneh Bahrami.

Opvallend is dat als je in zo'n blog de knuppel in het hoenderhok gooit door te stellen dat Natasha een 'dumb multicultural bitch' is, je direct door allerlei FYA's van van alles en nog wat wordt beschuldigd. Zo wordt het je kwalijk genomen dat je haar dom noemt terwijl ieder normaal denkend mens snapt dat je juist dáár niet de blonde Truus uit moet hangen. Maar ja, dan raak je op de één of andere manier een gevoelige snaar. Met reacties in de trant van dat het Egyptische volk gastvrij is... Dat de hele situatie daar de schuld is van de militairen. En dat het wel erg dom is zo'n idiote opmerking te maken. Het kan immers he-le-maal niet aan iets zoals de regio of aan de mensen liggen. Want verkrachting? Dat heeft niets met religie te maken! Welnee, ben je gek!

Begrijp me niet verkeerd, je hoort met je handen van vrouwen af te blijven. Dus goedpraten doe ik die verkrachting niet. Maar man, hoe onwaarschijnlijk stom moet je wel niet zijn om daar een beetje de geïnteresseerde - lees mediageile - westerling uit te gaan hangen? Ik durf je het recht om als vrouw in Nederland ongestoord in een minirok te lopen wel te garanderen maar dáár als blonde vrouw normaal gekleed en ongesluierd? Dat gaven trouwens een aantal, kennelijk Egyptische dames, in de comments op dat blog ook aan. Zij legden uit dat zij zichzelf niet in gevaar brachten door juist niet naar bepaalde plekken te gaan. In dat soort vage shitholes is het als vrouw namelijk, en dat zal voor heel wat westerse politiek correcte huppeltutjes als een verassing komen, niet geheel ongevaarlijk om je zomaar in een groep (mannen) te begeven. Dat heeft iets met 'cultuur' te maken. Vandaar ook dat die CNN dames in dat soort shitholes als ze op de TV verschijnen altijd netjes een hoofddoek om hebben. Is je nooit opgevallen? Nou die weten zich wel aan te passen aan lokale gebruiken, zij wel! En met een bepaalde interpretatie van religie, ben ik geneigd te schrijven. Maar, als je dat doet ben je (natuurlijk) een vieze xenofobe racistische fascist. Toch? Dus ja, logisch dat je dit dan niet schrijft...

Toch had deze dame kunnen weten wat je wel en vooral wat je niet in dat soort shitholes moet doen. Want als die FYA's al sinds mensenheugenis hun eigen vrouwvolk, zelfs die 'netjes' in burqa over straat gaat, te grazen neemt, waarom dan niet zo'n blanke blonde en schaarsgeklede Westerse Truus. Zo eentje van het soort waarvan iedere FYA weet dat het hoeren zijn? Vrouwen worden door die lui namelijk als vee behandeld. En het kan natuurlijk zijn, Natasha , dat je dit gemist had maar dan moet je toch iets beter leren goegelen. Het internet staat namelijk bol met van die zielige stumpers die in dat soort vage shitholes worden mishandeld, verkracht of met zuur worden overgoten. Oh ja, en voordat het MDI weer aan de bel hangt: dat heeft natuurlijk helemaal niets - ik herhaal: helemaal niets! - met religie te maken! Nee, echt niet!

Natasha Smith, je bent een dumb multicultural bitch. Het is erg jammer voor je dat je multiculturele sprookje in duigen is gevallen nu blijkt dat niet alle mensen even aardig tegen je zijn. Maar als je echt tranen wilt plengen doe dit dan voor hen die deze hel dagelijks meemaken. Die hun hele leven lang gevangen zitten. Zij kunnen niets anders...

Want zeg eens eerlijk, dit had je, als welopgeleide journaliste én als je niet zo geïndoctrineerd en vol van je eigen gelijk was geweest, kunnen weten. Toch?

En hoe voelt dit nu? Voel je jezelf nu een multiculturele/marxistische hoer? Ik bedoel, zo eentje die zwaar genaaid is?


Update 1 op 27 juni

Shermafdruk met een dreigende tekst aan mijn adres.

Het valt te verwachten dat op zo'n blog al te kritische geluiden zullen worden gesmoord en dat onwelgevallige boodschappen worden verwijderd. En daarom trek ik van zo'n draad regelmatig een schermdumpje.

Opvallend is dat mijn opmerking waarin ik reageer op een bedreiging is verwijderd maar de bedreiging zelf niet. Zo wordt er aan alle kanten gedreigd met de 'Dutch Authorities' maar ook in teksten zoals je in de afbeelding kunt lezen. Kennelijk zijn ze net begonnen met het censureren... tja het blijft vreemd volk, die multiculturalisten!

Update 2 op 27 juni

De zelfingenomen en schreeuwerige FYA, die ik in een dolle bui 'Punjabi' noemde heeft mij op haar blog vernoemd! Jawel, mijn eerste in-ter-na-tio-nale verwijzing! Zo heet ze natuurlijk niet, Nee, ze heet Sam Ambreen en ze schijnt nogal actief te zijn in het circuit dat wil voorkomen dat tijdens de Londense rellen opgepakte plunderaars uit hun huizen worden gezet. Opvallend is dat ze, zover ik weet, geen woord Nederlands spreekt of schrijft maar wel allerlei vage beschuldigingen uit.

Hét topic van deze slinkse actievoerdster is vrouwenhaat, ze kickt er werkelijk op! En dan niet gepleegd door lui die op het Tahrir plein vrouwen verkrachten, maar gepleegd door een 'queer little character' zoals ze mij noemt. Die erover begint dat het best wel heel dom is om als blonde Westerse Truus op dat plein te gaan staan. En daarbij houdt ze vol dat er in het midden-oosten helemaal geen sprake is een 'verkrachtingscultuur'. Nee, allemaal rascisme volgens deze politiek correcte muts. Iedereen haat immers vrouwen als ze het heeft over: "East Vs West.. Who hates women more?".

Ik moet zeggen dat ik Sam af en toe niet helemaal kan volgen maar dat zal wel door het vertalen komen denk ik dan maar. Want laten we eerlijk zijn, je zou het als niet zo tragisch was het allemaal eigenlijk heel grappig kunnen opvatten. Op het blog van Truusje Smith zijn er namelijk genoeg Egyptische vrouwen die heel anders over die door Sam ontkende 'verkrachtingscultuur' denken. Ja, die het zelf ook wel een heel klein beetje dom van Natasha vinden om zomaar op dat plein rond te gaan paraderen. Sterker, er zijn zelfs vrouwen die aangeven dat je als vrouw in bijvoorbeeld Egypte zelfs met een hoofddoek ook al niet meer veilig bent! Er staat immers niet voor niets een Cairo Harrasmap online!

Nou snappen doe ik het niet meer, maar ja... ik ben dan ook een man. Oh ja, én een xenofobe racistische fascist! Dat ook natuurlijk. Maar goed ondanks dat plaats ik toch echt vraagtekens bij de geestesgesteldheid van Sam. Ik vraag me af, zou deze stumper vroeger ietwat te vaak heel dicht bij pappa op schoot hebben gezeten?

Update 3 op 29 juni

Nou er is behoorlijk in de comments op dat 'dubbelplusgoede' blog gesneden, zeg! Al mijn bijdragen zijn verwijderd en alleen de beschuldigingen aan mijn adres zijn blijven staan. Zo van, Eli heeft iets hééééél erg fauts gedaan. Nou oom agent is verwittigd hoor!

Kijk!.., Dat is de echte kracht van multiculturele suggestie!

Naar boven