Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

April 2012

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit April 2012 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Bitter...
30 april 2012, maandag 9:00 Permalink?

Op prinsjesdag 2010 werd door Erwin Lensink een waxinelichthouder naar de gepantserde gouden koets gegooid. Hij deed dit om een statement te maken: Lensink betwijfelt namelijk de legitimiteit van het Koninklijk Huis omdat naar zijn idee de laatste echte prins van Oranje in 1884 stierf.

Weet ik veel of dit klopt, kan me ook geen ruk schelen maar rond het hele verhaal van die Lensink hangt, als je het mij vraagt, wel een geheimzinnig sfeertje. Zo eentje van „als jij ons fokt, fokken we jou!” En zeg nu zelf, is de eis om Lensink, ongeacht of hij nu wel of niet vaker met allerlei vage instanties in aanraking is geweest, jarenlang in een TBS kliniek op te sluiten niet ronduit belachelijk? Ter vergelijk: het grootste gore tuig wandelt na een paar jaar zitten op het gemak de nor uit! En wat dan te denken van het feit dat Lensink zijn advocaat zomaar is afgehaakt?

Getver, ik krijg van deze hele zaak een hele rare smaak in m'n bakkes. En of hij een gevaar voor zichzelf zou zijn boeit mij helemaal niet. Dat is helemaal zijn zaak: gevalletje eigen verantwoordelijkheid. En natuurlijk van wél of juist géén parachute meenemen als je zonodig van een gebouw moet springen. Hoe dan ook en op welke manier we ook naar deze zaak kijken, om een dergelijke reden hoort hij helemaal niet in een TBS kliniek thuis!

Toegegeven, ik zie die oranjes ook niet echt zitten. Naar mijn mening hebben die ook nog eens veel te veel van doen met een oorlogsmisdadiger waarvan de blond dumb dochter er niet eens in slaagt om 'de nederlander' te vinden. En die te veel van doen hebben met allerlei vage criminelen. Natuurlijk moet je jezelf bij kritiek wel realiseren dat bij zelfs maar een even te natte scheet in de richting van dat shorem je voordat je het wel en goed door hebt als terrorist wordt bestempeld. Zo'n beetje zoals in shitholes als Myanmar... Maar aan de ander kant, is het gooien van een waxinelichthouder natuurlijk ook niet echt slim.

Maar iemand hiervoor twee jaar opsluiten is wel heel bitter...

Iek sjafeur!
24 april 2012, dinsdag 18:08 Permalink?
Afbeelding van Connexxionlogo met hieronder de tekst 'Iek sjafeur'

Ik weet niet waar Connexxion ze vandaan haalt maar vandaag zat er weer eentje achter het stuur... Ofschoon meerdere passagiers erover klaagden dat de (vloer)verwarming aanstond, je kon er je hand niet opleggen zo heet was die, bleef de chauffeur volhouden dat deze niet aan kón staan omdat de indicatie op het dashboard dat aangaf!

Kijk!!! Dat zijn de slimmere... En wat doe je dan? Dan doe je als chaffeur de bovenluiken open...

Tering, en de zomer is nog niet eens begonnen!

Compos mentis...
22 April 2012, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Fotomontage waarop het geweld gepleegd in Noorwegen door Anders Behring Breivik als 'fout' wordt gezien en Palestijns geweld als 'goed'.

Omdat ik op zoek was naar een teken van leven van een oude vrind die ik nu al maanden niet meer online heb aangetroffen kwam ik zomaar in contact met iemand die deze vrind ook goed bleek te kennen. Tja en zo raak je met elkaar via Skype aan de chat en ontstond als snel bij mij het idee voor een *kuch* artikeltje. Ik heb daarom met deze kerel afgesproken om hem Jan te noemen.

Zum kotzen!
18 april 2012, woensdag 17:00 Permalink?
Afbeelding van een kotsmisselijk makend artikel in de Volkskrant die de dhimmitude van de 'oranjes' ten aanzien van de Turkse varkens toont.

Wat zei sufsmurf Uri Rosenthal naar aanleiding van het volksverraad van de 'oranjes' begin januari 2011 in de Verenigde Arabische Emiraten ook alweer?

Als je ergens naar toe gaat, dan houd je aan de normen die daar gelden, Dat is volkomen gepast.

Dus?

Oh ja en piggy, je bemoeit je al helemaal niet met de binnenlandse aangelegenheden van een ander land… Capisce amigo?

En nu oprotten!

Milieuzondaars...
14 april 2012, zaterdag 15:00 Permalink?
Digitale afbeelding van de gesponsorde advertentie van Milieudefensie over milieuzondaars in het Haarlems Weekblad van 11 april 2012.

Ik had het Haarlems Weekblad van woensdag 11 april al bijna weggegooid toen mijn oog viel op die 'gesponsorde' advertentie van Milieudefensie. Je weet wel, dat is die vage club van stinkende krakerhippies nuttige idioten betweters die ons het leven zuur maakt door anti-auto en anti-alle-andere-leuke-dingen te zijn, en die bij geen gehoor steevast grijpen naar geweld en terreur. Lui die ik geneigd ben 'Eco Nazi's' te noemen en die streven naar chaos omdat dit de enige voedingsbodem is om hun gedachtegoed op te laten gedijen.

Gezemel zeg je?

Dacht het niet.. milieuactivisten verspreide in het kader van de gevoerde 10:10 campagne in 2010 een propagandafilmpje waarin schoolkinderen die twijfelden aan de noodzaak om mee te doen aan Co2 reductie letterlijk werden opgeblazen in een orgie van bloed. Ook werden dat jaar op de officiële website van Greenpeace Global Warming sceptici bedreigd met geweld en werden milieuactivisten opgeroepen om over te gaan tot crimineel gedrag tegen iedereen die de klimaatagenda in de weg staat.

Maar Milieudefensie heeft toch het geweld afgezworen?..

Tuurlijk, en doe je niet aan hun acties mee omdat je het er niet mee eens bent dan plaatsen ze doodleuk een 'advertentie' waarin je bedrijf met naam en adres wordt genoemd. Speciaal voor de 'Volkertjes' zo in de trant van „daar moet je zijn hoor!!!”.

Kijk, dat is pas demoniseren! Aan de schandpaal met die kapitalisten! Spaarlampjes indraaien en autoloze zondagen instellen zul je! Want als het aan deze 'Eco facisten' ligt maken zij desnoods met geweld van Nederland een „toekomstbestendige economie, onafhankelijk van olie en gas uit instabiele regio's, draaiend op de onuitputtelijke energie van zon en wind. ”

Waarom ik hier pas dagen later over begin te zeiken vraag je me? Nou, ik had even tijd nodig om de Naam-, Adres- en Woonplaatsgegevens van de leden van de Haarlemse afdeling te achterhalen. Ik vraag me af wat zij er van zouden vinden als ik deze gegevens als 'gesponsorde advertentie' op zo'n lekker 'vaut' forum, zo eentje waar ze milieufascisten rauw lusten, zou publiceren…

Pasen 2012
7 April 2012, zaterdag 12:00 Permalink?

Wanneer gij nadert tot een stad om tegen haar te strijden, zo zult gij haar den vrede toeroepen. En het zal geschieden, indien zij u vrede zal antwoorden, en u opendoen, zo zal al het volk, dat daarin gevonden wordt, u cijnsbaar zijn, en u dienen. Doch zo zij geen vrede met u zal maken, maar krijg tegen u voeren, zo zult gij haar belegeren. En de here, uw God, zal haar in uw hand geven; en gij zult alles, wat mannelijk daarin is, slaan met de scherpte des zwaards; Behalve de vrouwen, en de kinderkens, en de beesten, en al wat in de stad zijn zal, al haar buit zult gij voor u roven; en gij zult eten den buit uwer vijanden, dien u de heere, uw God, gegeven heeft.

Deuteronomium 20:10

Update 7-4-2012

Paasgroeten van de 'religie van de vrede' in Nigeria.

Update 8-4-2012

En natuurlijk ook de groeten uit shithole Somalië. Ik vraag me af... Is er ook maar ergens zo'n 'vredelievende' die voor al deze slachtoffers een stille tocht gaat lopen? Die zal scanderen: Niet in mijn naam!...

Kieming!
4 april 2012, woensdag 16:00 Permalink?
Foto van de in het kweekbakje ontkiemende tabaksplantzaadjes.

Ik had het schaaltje met de tabaksplantzaadjes van Joop van de Geuzenpartij een weekje of twee geleden in zo'n plastic kweekbakje geplaatst. Je kent ze waarschijnlijk wel, die met zo'n doorzichtige kap erop. Da's handig zo heb ik bedacht, want dan kan ik als de jonge tabaksplantjes groot genoeg zijn het schaaltje eenvoudig uit het kweekbakje halen en hierin ruimte maken voor andere plantjes.

Toegegeven, het idee wordt nu 'aan de praktijk getoetst' zoals dit zo mooi heet. En of het snode plan gaat lukken is dus nog helemaal niet zeker...

In ieder geval staat als het mooi weer is het kweekbakje lekker op het balkon en ondanks dat we niet al te veel zonneschijn hebben gehad zie ik nu wel al verschillende plantjes boven de grond komen. Dus heb ik maar weer even de Koreaan in stelling gebracht en een leuk fototje geschoten.

Naar boven