Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Juli 2012

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Juli 2012 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Eng...
27 juli 2012, vrijdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een autochtone jongedame die in Brussel door allochtonen wordt lastig gevallen.

De haren rezen mij gisteravond te berge toen ik op de Belgische televisiezender Canvas de reportage over de documentaire 'Femme de la rue' van filmstudente Sofie Peeters zag.

Ik had op het internet al een paar fragmenten gezien maar niets had mij voorbereid op deze mate van intimidatie zoals die overdag plaatsvond in de Brusselse straten.

Rode kapitalisten!
25 juli 2012, woensdag 16:00 Permalink?
Foto van een leeg informatiebord van de Nederlandse Spoorwegen.

Ik denk dat ieder Jan boeren Nederlander nu wel door heeft dat voor de 'cultus van de vrede' de ramadan is aangebroken. Als je op internet er niet gek mee wordt gegooid dan wel op het journaal. En mocht je die weten te ontlopen omdat je net aan het boodschappen doen bent, dan doet de Appie nog wel even een leuke duit in het zakje. Allemaal in het kader van ,verdienen respect. We zijn immers ,Rode kapitalist tolerant, toch?

Twintg jaar geleden wist nauwelijks een kaaskop wat een FYA was, vandaag de dag kom je die lui overal tegen. Lekker opzichtig. Want ja, je mocht eens denken dat het gewone luitjes zijn En dus beginnen bij de minste en geringste opmerking allerlei cultuurvreemden die denken dat ze Nederlander zijn aan je uit te leggen dat die ramadan hl Nederlands is.

Ja vast! Je gelooft het zeker zelf? Je mag dan misschien wel zo'n tweede generatie cultuurvreemde zijn, voor mij als Nederlander is een Nederlander iemand die net zoals zijn ouders in Nederland is geboren. Dat is om te voorkomen dat allerlei multicultirelies onzin over deze Nederlanders uitkramen. Dat zij de Nederlander in hun eigen land gaan vertellen hoe het volgens hen hier moet. Tijdens Sinterklaasfeest bijvoorbeeld...

Er zijn namelijk genoeg Nederlanders die genoeg hebben van jullie gezeik en gezemel. En die weten dat islamisering een gevolg is van Rode kapitalisten als zij, net zoals ik deze week in het restaurant (Eurest) van mijn werkgever, s'avonds een halal maaltijd zien staan...

A Western European Patriot
22 juli 2012, zondag 15:26 Permalink?
Afbeelding van een Tempelierskruis.

Most Western Europeans and Americans do not realise that they, through their institutions, are being led by social revolutionaries who think in terms of the continuing destruction of the existing social order in order to create a new one. The revolutionaries are New Age Elite Boomers. They now control the public institutions in Western Europe and the United States. Their "quiet" revolution, beginning with the counter-culture revolution of their youth, is nearing completion. A key, or even a dominant element because purportedly it represents that largest political and social constituency among their potential followers, is feminism. The Marxist movement in its "quiet" cultural latter-day phase is seemingly sweeping all before it. With its sway over the media, fully in the grip of feminism, it is hard to discern the stirrings of a counter-culture. The current cultural Marxist/multiculturalist elites, the New Totalitarians, are the most dangerous generation in Western history. Not only have they managed to destroy fundamental structures of European society. They are allowing millions of Muslims to colonise Europe. In just five decades Muslim populations have increased from a few thousand to more than 25 million".

Andrew Berwick - "2083 - A European Declaration of Independence" - London (2011)
High Service!...
14 juli 2012, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Afbeelding van de BCC slogan 'Uw zekerheid van de juiste keuze'.

De merkstofzuiger die we een paar jaar geleden hadden aangeschaft begon een paar weekjes geleden steeds meer kuren te vertonen. Nu heb ik gelukkig een paar goede rechterhanden en kon ik het apparaat dankzij de inzet van een hamer nog een tijdje aan de praat houden. Maar desondanks moest er toch een nieuwe komen, volgens lief. Niet meer zo'n hele dure maar gewoon eentje die doet wat ie moet doen. Stofzuigen... Dus ga je een beetje zitten goegelen en een beetje winkels kijken.

Eindelijk?..
11 juli 2012, woensdag 14:00 Permalink?
Foto van een redelijk schoongemaakte stoep waarvan helaas nog wel de tegels los liggen.

Zou het dan toch helpen? Ik bedoel, bij de gemeente klagen over de leefbaarheid in de buurt?

Ok, toegegeven ik ben pas een klein jaartje op regelmatige basis aan het klagen. Klagen over de vuiligheid, de hopen bladeren en de afgebroken boomtakken die her en der liggen. Over het kniehoge gras en slechte begaanbaarheid van de stoep. Die trouwens voor het merendeel door onkruid is overwoekerd. En oh ja, waarvan een groot deel van de tegels los liggen. De verstopte afvoerputten waardoor bij het minste en geringste beetje regen de parkeerplaats in een poel veranderd.

Laat ik eerlijk zijn, ik wil immers ook weer niet als een zeikerd overkomen: de stoep werd vandaag schoongemaakt! Het valt dus nog alleszins mee! Toch? Ik bedoel, ik woon tenslotte in een koopbuurt en niet in zo'n fijne prachtwijk. Zoals die aan de overkant van de weg. Logisch dus dat daar wekelijks het vuil bij elkaar wordt geharkt en op regelmatige basis het gras wordt gemaaid. Toch? Oh ja, en dat als het erg droog is de perkjes worden bewaterd. Het moet er immers wel leefbaar blijven Toch?

Ik ben ben benieuwd hoe lang het duurt voor de rest van mijn klachten worden behandeld. Man, ik brand gewoon van ongeduld. Misschien wel, als we heel veel geluk hebben natuurlijk, aan het einde van het jaar!

Roze zaterdag
8 juli 2012, zondag 14:00 Permalink?
Digitale afbeelding van de omslag van het informatieboekje over de Roze zaterdag in Haarlem.

Nog een beetje gammel van de 'Roze Zaterdag' die lief en ik gisteren in Haarlem bijwoonden en waar de verschillen tussen mensen werden gevierd durf ik nu al te stellen dat dit een uitermate geslaagde dag is geweest. Voor wie het niet weet, 'Roze Zaterdag is zo'n dag waarop je ongegeneerd homo's kunt kijken en waaraan het weer, zeker als we die met dat van vandaag vergelijken, maar al te graag wilde meewerken. Het was een heerlijk zonnige dag met af een toe een wolkje, pas later op de avond gevolgd door regen.

Ook de organisatie was top! Geen moeilijk gezeik met consumptiemuntjes maar gewoon cash aftikken aan de bar waar er trouwens ook weer ruim voldoende van waren. Echt een leuke en relaxte sfeer en dat ongetwijfeld mede dankzij het opengetrokken blik handhavers en politie. Want zover ik heb kunnen zien was er geen (ge)rotzooi. Ook niet veroorzaakt door bijvoorbeeld groepjes 'medelanders' die je heel af en toe, enigszins lacherig en al fotograferend door de menigte zag bewegen. Luitjes waarvan het duidelijk was dat ze eigenlijk niet wisten hoe zij zich moesten gedragen. Dat was trouwens ook wel meteen het enige 'multicultirele' van deze feestdag. En dat ondanks de inzet van een paar Groenlinks en PVDA standjes waar men zich al helemaal op de komende verkiezingen in september later dit jaar richtte. En ook al niet tijdens de multireligieuze opening in de ST Bavo kerk die ochtend.

Is eigenlijk ook logisch want zeg nu zelf, waarin is het prettiger geloven? In een God die je straks snoeihard op je fouten afrekent of in ntje die je vergeeft omdat ie van je houdt?

Niet dat ik nu wil suggereren dat de 'religie' van sommigen de acceptatie en integratie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders in de weg staat, natuurlijk. Nee zeg, ben je gek...

Naar boven