Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

November 2012

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit November 2012 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Een nieuwe ronde.
25 november 2012, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een 500 ml bierblikje waarvan de bovenkant wordt gesneden.

Eli heeft gedurende de onverwachte vrieskoude begin dit jaar zijn verleden jaar gestekte geraniums verspeeld. Gelukkig overleefde de oude garde wel en daarom gaat Eli ze dit najaar nomaals stekken.

Wederom op geheel *kuch* wetenschappelijk verantwoorde wijze! Met behulp van snijbloemenvoedsel, opengesneden bierblikjes en een doos van een printercartridge... Oh jee, als dat maar goed gaat!

Unicef... gaat voor nul!
22 November 2012, donderdag 22:00 Permalink?

Natuurlijk kun je na dertig jaar import van kanslozen geld storten om weer andere kanslozen ergens ver weg tegen n of andere enge ziekte in te laten enten...

En natuurlijk kun je er vrede mee hebben dat we jaarlijk miljarden aan ontwikkelingshulp over de balk gooien terwijl onze oudjes een dagje langer in pyama rondlopen...

Dat een paar jaartjes langer doorwerken zo erg niet is als we hiermee onze multicultirele maatschappij, dat wil dus zeggen lui die nooit aan onze AOW hebben meebetaald, kunnen financieren...

En dat we genoeg hebben om van te leven als onze pensioenen worden verlaagd. Onze oudjes slaan immers nu ook af en toe ook een maaltijd over. Dus dat moeten wij straks ook kunnen!

Dat het heel gewoon is om voor de door de rode kapitalisten geimporteerde kansarmen te moeten 'nivelleren'...

Natuurlijk, volksverrader naeve idioot, ook jij krijgt wat je verdient...

Maar waar is Sinterklaas?
18 November 2012, zondag 14:00 Permalink?

Na een bezoekje aan een snuffelmarkt doken lief en ik op de weg naar huis even een winkelcentrum in. Een groot aantal zijn tot het einde van dit jaar iedere zondag open en dus kan er altijd nog even ge-funshopped worden. Want gezellig is het natuurlijk wel met al die versiering, die lichtjes, groene dingen die een beetje op een kerstboom lijken, zwarte pieten en... hee wacht! Waar is Sinterklaas? Je weet wel die ouwe met zijn grote witte baard die altijd in een rode mantel is gehuld, met in zijn rechterhand een staf en op zijn hoofd een meiter? Ja, die meiter met dat (christelijke) kruis...

Getver, bang dat we een hele groep door de rode kapitalisten geimporteerde kansarmen bevolkingsgroep 'beledigen', zeker?

Tja, en dan kn het aan de xenofobe fascistische racist Eli liggen, maar dan shopped ie voor zijn gevoel in zo'n geislamiseerd 'multiculureel verantwoord' winkelcentrum toch heel anders. Zo zeer zelfs, dat ie wel ergens anders gaat shoppen!

Try me, you dumb islamic sissy pussy faggot...
10 november 2012, zaterdag 15:00 Permalink?
Schermafdruk van islamitische varkens die schijt hebben aan universele waarden zoals die van de vrijheid van meningsuiting

We know who you are, where you live and we are coming for you. If not today, then tomorrow, if not in 10 years, then in 50 years. We are in the process of flagging every single multiculturalist traitor in Western Europe. You will be punished for your treasonous acts against Europe, and Europeans. We will ensure that all category A and B traitors, the enablers of Islamisation and the destroyers of our cultures, nations and societies, will be executed and your property expropriated.

Anders Behring Breivik - "2083 A European Declaration of Independence"

Update 11-11-2012: De eerste scriptkiddies hebben zich al geroerd en hun IP nummers zijn stante pede geblokkeerd. Tot nu toe een vijftal.

Update 12-11-2012: En weer n twee...

Update 13-11-2012: En

Update 14-11-2012: Oh, and 'jihad' sucker, wait until I'm gonna 'deface' your face... capisce amigo?

Update 15-11-2012: Domain hijacking?... C'mon!!! In de nacht en ochtend is deze webstek een paar uur 'gesloten' geweest. Alle luitjes die deze stek probeerden af te lebberen zijn onder het genot van een pilsje geregistreerd, gechecked en geblocked.

Update 16-11-2012: Zucht... en weer n.

Update 17-11-2012: Als jullie weer wat hebben stuur je maar een e-mailtje. De groeten, dumb FYA low-life lusters!

Update 22-11-2012: Nog drie IP adressen zijn gedurende deze 5 dagen geblokkeerd. Het resultaat is dat alle ISP's in Nederland van hun pogingen op de hoogte zijn gesteld...

Cultuur momentje!
4 November 2012, zondag 19:00 Permalink?

Eli heeft samen met lief op de laatste dag van de Haarlemse Roze kunstlijn nog even snel wat cultuur opgesnoven. Cultuur in de vorm van 'kunst van de verkeerde kant' zoals op de webstek van deze club prijkt. En die in het Haarlemse Figee Innovatie Theater een driedaags programma met zang, dans en kunst van zo'n dikke 50 kunstenaars en artiesten presenteerde.

Dit theater bestaat grotendeels uit een oude machinefabriek die behoorlijk onder handen genomen is en die, volgens eigen zeggen, "een podium, ontmoetingsplaats en werkplek voor mensen en organisaties die er net als Jisk Boschma van overtuigd zijn dat de huidige tijd vraagt om kennis delen, innoveren en andere samenwerkingsvormen" is... Toegegeven, niet iets waar cultuurbarbaar Eli zich iets bij kan voorstellen, maar goed.

We waren daar trouwens omdat de vriend van een goede vriend van lief daar zijn werken poseert. Nou, en deze knul timmert, tussen de rondleidingen die ie in het Amsterdam Museum en het Koninklijk Paleis Amsterdam door geeft, behoorlijk aan de weg! Tja en voor zulk aanstormend talent trekt Eli met plezier een kakel uit de kast, natuurlijk. Ts ook gewoon een aardige kerel trouwens, dat ook.

De moord op Theo anno 2012
2 November 2012, vrijdag 08:45 Permalink?

We leven in een tijd waarin grote moeite wordt gedaan, en zal blijven worden gedaan, om geschiedkundige documenten te vervalsen en om de geschiedenis tot een middel van propaganda te maken; een tijd waarin overheden, religieuze bewegingen, politieke partijen en allerlei andere soorten groepen druk bezig zijn om de geschiedenis te herschrijven zoals zij willen dat die is geweest, zoals zij willen dat hun volgelingen geloven dat die is geweest. Dit alles is erg gevaarlijk, voor onszelf en voor anderen, hoe we andersheid ook mogen beschrijven - gevaarlijk voor onze algehele mensheid. Want let wel dat zij die niet bereid zijn om hun verleden onder ogen te komen niet in staat zullen zijn om het heden te begrijpen, en niet geschikt zullen zijn om de toekomst tegemoet te zien.

Bernard Lewis - "Islam and the West"

Naar boven