Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Oktober 2012

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Oktober 2012 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

O Nederland, let op u saeck!
24 oktober 2012, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Digitale afbeelding in het Engels die zegt dat je moet 'spreiden'.

Deze ochtend toen ik met de auto terugkwam van de supermarkt zag ik een zwarte Opel Corsa achter me rijden. Omdat ik de laatste tijd er nogal op let wie, of wat ik tegenkom, vond ik dit nogal verdacht. Vraag me niet hoe ik dit wist, op de n of andere manier voelde ik dat iets niet in de haak was...

Opgelicht?
20 oktober 2012, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Digitale grafische uiting die zich afvraagt of ik door 'Budgethouse.nl' ben opgelicht.

Er zijn soms van die momenten dat je denkt "zal ik wel of zal ik niet". En dat je dan kiest voor "wel" omdat als het "niet voor elkaar komt" je dit hoogstens wat ergernis op zal leveren. Bijvoorbeeld omdat je niet zoveel te verliezen hebt. Of omdat de webshop waar je een artikel aan wilt schaffen aan het TV programma 'Welcome Home' van Natasja Froger heeft meegewerkt. En het dus naar je idee gewoon niet vaut kn gaan Of wel?

Bijgewerkt op 23-07-2014!

Ht principe...
13 Oktober 2012, zaterdag 16:00 Permalink?

Op de radio waren ze al een tijdje te horen, de spotjes over de verschrikkelijke littekens die brandwonden veelal veroorzaken, maar vandaag kwam ik zomaar een aantal collectanten van 'ze' tegen. Je weet wel, die van de Nederlandse Brandwondenstichting.

Bikkels van kerels , owww . en natuurlijk dames, die vol goede bedoelingen, als substituut voor de Volkse natie, in de vorm van een 'vrijwilligersorganisatie' onbedoeld collaboreren met de culturele deconstructie door de rode kapitalisten. Want weet wel, dat er jaarlijks miljarden aan 'ontwikkelingssamenwerking' over de balk wordt gesmeten! Nederlands (belasting)geld die Nederlandse organisaties zoals de Brandwondenstichting heel erg goed kunnen gebruiken. Maar die nu aan businessmodels zoals 'Oranje babies', 'Cordaid' of 'OxfamNovib', om er zomaar een paar te noemen, worden verkwanseld. En waarvan naeve idioten, of uitvreters - het is maar net hoe je het ziet, zoals hoogleraar sociale geografie en directeur van het Afrika Studiecentrum in Leiden, Ton Dietz stelt dat het he-le-maal niet om geld..., maar om het principe gaat! Tja en Tonnie-boy kan het weten. Hij is immers een prominent zakkenvuller cultuurverrader deskundige op het gebied van ontwikkelingsvraagstukken!

Of ik iets gedoneerd heb vraag je me? Nee, ook ik kan een euro anno 2012 cht maar n keer uitgeven! En daarbij, gaat het om het principe... toch Ton?

Gekleurd?
10 Oktober 2012, woensdag 17:00 Permalink?

Hilversum wordt al geruime tijd geteisterd door extreem geweld door ‘jongeren’. De media noemde het centrum van Hilversum een gebied "waar allochtone jongeren een no-go area hebben gecreerd met bedreigingen, verwensingen en agressie". En omdat de lokale politiek geen actie onderneemt heeft de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep Voorpost, in Hilversum, een aantal malen actie tegen dit geweld gevoerd.

Tja, en dan kn het aan de xenefobe racistische fascist die ik ben liggen, maar dan valt het mij op dat ik in het televisieprogramma Opsporing verzocht alleen maar beelden zie van autochtone, lees: blanke, jongeren.

Kijk, z pak je dat aan! Op oud communistische wijze kleur je het geheel gewoon een beetje!

Heбо ВИДеЛо ВС
6 Oktober 2012, zaterdag 20:00 Permalink?

То, что Бог сПасеТ меня

Naar boven