Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

September 2012

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit September 2012 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Culturele degeneratie
26 september 2012, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van het Marksoby meer in Mazurie.

Eli gaat met lief een paar daagjes 'survivalen' in het Poolse MazuriŽ en staat voordat ie het goed en wel doorheeft in een woud bospaddenstoelen te plukken en krijgt ie zijn eerste les in snoekvissen. En dat allemaal onder een constant geloei van bronstige edelherten, of wat het dan ook moge zijn.

Terug in de bewoonde wereld blijkt dat je ook maar niet even je hielen kunt lichten of er is wel weer wat gaande met allerlei FYA low-life in vage shitholes en presteren gedegeneerde multiculteralisten het om ze ook nog eens te verdedigen...

Mijn foto van...
11 September 2012, dinsdag 22:00 Permalink?

Misschien wel voor de laatste keer dit jaar konden lief en ik nog eens lekker ouderwets 'balkonhangen'. Ondanks dat het weer niet al te best is kunnen wij op ons balkon, zo lekker in de luwte, nog even van een late versnapering genieten.

Het zal nu niet lang meer duren of de bloemen en planten zullen hun kopjes laten hangen en hun blaadjes bruin laten worden.

Zij verdorren anno 2012, op 9/11, wachtend op de herfst...

Beslan anno 2012
1 September 2012, zaterdag 14:30 Permalink?

Laten wij de namen van de slachtoffers, de namen van de steden en de daden van de FYA's onthouden want vroeg of laat komt er een moment om te herinneren en om te handelen.

Naar boven