Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Focus Target

"Focus Target" is abbreviated FT and indicates targets who will yield added results (high value targets) or can be used to flag "unforgivable" political parties, organisations or individuals who has or still are committing grave crimes.

FT1: Above average crimes or above average target/value

FT2: Higher

FT3: Highest


Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Vandaag

toen ik met mijn boodschappenkarretje, je weet misschien wel zo eentje waarmee je een jaar of tien geleden niet dood bij aan wilde worden getroffen, door de wandelpassage naar de supermarkt slofte werd ik bijna van mijn sokken gereden. Door een fietser.

Nee, je mag er niet fietsen. Staat er trouwens ook aan gegeven. Daarbij, je kunt er eigenlijk ook nauwelijks fietsen, want er lopen winkelende mensen. En op de zaterdag is het er trouwens altijd druk. Druk met huismoeders die druk zijn met de wekelijkse wagonlading aan boodschappen. Druk met kleine kinderen, die natuurlijk altijd overal tussendoor schieten, maar ook druk met oudjes. Laat ik het zo omschrijven, dáár fietsen is gewoon niet slim. En daarom draaide ik me even om, om het penotti duo, zo bleek, te laten weten dat ze geacht werden af te stappen.

Kenners weten natuurlijk al dat dit geen enkel effect heeft behalve dan dat dergelijk tuig stopt, afstapt, en je provocerend aan gaat staan kijken. Zo in de trant van en anders?...

Wat er dan gebeurt heb je misschien zelf ook wel eens meegemaakt. Mensen die de supermarkt uit willen lopen wachten daar plots even mee. Kassières die bekend zijn met dit vervelende fenomeen beginnen schichtig om zich heen te kijken. En publiek dat de supermarkt wil bezoeken, gaat een stukje terug, bij de opstelling van winkelkarretjes, zo onhandig mogelijk naar kleingeld lopen zoeken. Moest er nu een euro of vijftig eurocent in vragen ze zich verdacht lang af.... Het ligt er duimendik bovenop dat ze liever even uit de buurt blijven.

Nou is het zo dat Eli aan dergelijk schorem een werkelijk ongelofelijke Schermafdruk van een 'Twitter' bericht van IdaIma. Zij stelt hierin dat de Duiters tijdens de 2e wereldoorlog alle Nederlanders zouden moeten vergassen. en vooral ook schurftige hekel heeft. Aan tuig dat denkt dat ze, door em te bedreigen, een ouwe lul met een boodschappenkarretje zijn bek kunnen laten houden. Eli ziet er helaas steeds minder als de adonis uit die hij volgens zeggen ooit was, maar dit terzijde. Het duo leek trouwens geen Nederlands te verstaan want ze bleven zwijgend staan. Niet echt onder de indruk dus... En tja, ook Eli weer natuurlijk, die vraagt dat dan gewoon even. Of ze Nederlands verstaan. Geen reactie, nou ja, op de overduidelijke lichaamstaal, dat ik nu toch echt mijn bek moet houden en nog beter, moet oprotten, na dan. Dus sommeerde ik ze op te zouten. Weer geen reactie... Toen moest ik wel mijn karretje loslaten... Ik bedoel als je met z'n tweeën Eli zo overduidelijk bedreigd, dan mag je dat waarmaken ook!

Toch?

Afijn het eindigde uiteindelijk een stukje verderop in het aangrenzende park waar Eli best wel moe en bezweet het shorremorrie, met fiets en al, het net aangelegde perk in had gejaagd. En maar roepen dat je niet bang bent... Ja, ja..

Jammer dat mijn uithalen mis waren. Valt ook niet mee, goed richten, met een bril. De conditie is trouwens ook niet meer wat het geweest is. En de leeftijd... Damn... Met de Sint Nikolaas dit jaar dan toch maar een ploertendoder of een stroomstootwapen laten bezorgen... Zo neem ik me voor.

Waarom ik dit verhaal met jullie deel, vraag je me? Wel op het moment dat ik de fiets van het schorem de passage uit flikkerde kreeg ik van één van hen naar het hoofd geslingerd dat ik een smerige rascist ben. Omdat ik de gore moed heb gehad om het tuig tot afstappen te manen was dat kennelijk voldoende reden om voor rascist uitgemaakt te worden. Het moet god-ver-dom-me toch niet gekker worden!

Wat is er toch met dit land gebeurt, zo heb ik me vaak afgevraagd, dat het nazaten van geïmporteerde achterlijkheid wordt toegelaten om, ja ik wil het best voluit schrijven, blanke autochtonen voor het minste of geringste voor racist uit te maken?

Vind je als blanke autochtone Nederlander dat Zwarte Piet een onderdeel van jouw Nederlands cultuurfeest is dan zijn er wel weer van die auslanders, je weet wel, waarvan de ouders uit zo'n achterlijke zandbak naar Nederland zijn gekropen omdat het in dit racistische shithole véééééél beter vertoeven is, die menen dat de Duitsers tijdens de tweede wereldoorlog alle Nederlanders hadden moeten vergassen. Of dat Sint Nicolaas van zijn paard gebaksteend moet worden...

Hoe het zover heeft kunnen komen?

Van wiggers als Anouk of Doutzen Kroes verwacht ik allang niets anders meer.

'Moffenhoer' Doutze Kroes zegt in een televisieprogramma zich vanwege het Sint Nikolaasfeest te schamen om Nederlander te zijn.
Met hun afkeer van het eigen behoren zij tot het soort dat ik in oorlogstijd als 'moffenhoer' zou bestempelen. Kaalscheren en compleet de tyfus trappen die hap. Die teven zijn niets meer dan het pus uit de steenpuist van de cultureel marxistische ommekeer die in ons land heeft plaats gevonden. Een ommekeer dat tot een klimaat heeft geleid waarin terroristen politiek kunnen bedrijven omdat ze eufemistisch 'actievoerders' worden genoemd. Waarin stemvee de handen bijna stuk klapt als hun idiote kinderen het podium op worden gesleurd. En dat wordt gecultiveerd door rode kapitalisten die er dezelfde hand niet voor omdraaien om welke ideologie dan ook, behalve de eigen cultuur, te commercialiseren. Eigenheid is immers vies, daar verdien je geen geld mee. Net zo min als met cultuurtureel besef. Behalve als je zwart bent uit een voormalige kolonie komt natuurlijik...

Nee, liever kijken we naar witte down syndrome mongolen in een reality show. Want trots op onze eigen cultuur zijn we allang niet meer. Ja, thuis aan de borrel. Dan wel! Maar niet als er multicultureel tuig door een voetgangerspassage fietst. Dan houden we heel politiek correct onze bek en zoeken we naar kleingeld voor het winkelkarretje. Er is immers een zwarte bruine gekleurde bij!

Helden zijn ze alleen op veilige afstand. Zo bemerkte ik toen ik van plaats 'delict' richting mijn winkelkarretje terug liep. Dan vinden ze het nodig om te roepen dat je geen kinderen slaat (maar er tussen springen ho maar....).

Man, wat een dom kut volk.

Ik hoop zo van harte dat jullie krijgen wat je verdient!

Naar boven