Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

December 2013

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit December 2013 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Alea iacta est...
Kerst 2013 Permalink?
Digitale afbeelding van een kerst en nieuwjaarskaart.

Nog even en dan zit het jaar er weer op. Dan maakt 2013 plaats voor 2014 en ben je alwéér een jaar dichter bij de definitieve ontknoping....

Geniet dus nog maar even van de opgewarmde kliekjes van dat wat ooit een kerstmaaltijd was en zet de imitatie bubbels uit de supermarkt maar alvast koud. Want voor je het weet sta je een oliebol te kauwen en tot vervelens toe compleet vreemden een gelukkig nieuw jaar te wensen. En vooral ook een vredig nieuw jaar... Dat ook!

We weten immers allemaal verdomd goed, dat speciaal in deze periode, ergens in een vaag shithole, wel weer tallozen uit naam van de vrede om zeep zullen worden geholpen. Vermoord, verminkt of verkracht, door, je weet wel, 'fanatici'. Zoals ze door nette schuldbewuste witte meneren en mevrouwen in de media worden genoemd. Op een manier alsof het een excuus is... Terwijl we allemaal, ergens in ons achterhoofd, best wel weten wat er werkelijk aan de hand is. Maar ja, durf dat maar eens aan jezelf toe te geven. Waar politiek correct denken zich manifesteert, verdwijnt immers het gewone menselijke gezond verstand en objectiviteit. En overwint de lafheid... Toch?

Je maakt er zelf maar wat van, van dat nieuwe jaar. En anders maar niet... mijn soort zit daar niet (meer) mee.

Zolang,..
14 December 2013, zaterdag 16:00 Permalink?
Digitale scan van het pamfletje van de voedselbank.

Vanmorgen toen ik in het winkelcentrum de wekelijkse boodschapjes ging scoren passeerde ik met mijn winkelkarretje de stand van de voedselbank. Voordat ik het wist had ik een pamfletje in mijn handen gedrukt gekregen. Of ik ook wilde doneren...

Nou wil ik écht niet met alle geweld de kouwe harteloze klootzak uithangen, hoor! En wie wil doneren moet dit zeker niet laten,.. als je er een zo'n lekker fijn 'gevoel' van krijgt...

Maar zolang er in dit land miljarden aan 'ontwikkelingssamenwerking' worden weggegeven. Er duizenden euro's met een SMS actie wordt opgehaald voor zie-lu-ge negertjes kindertjes in allerlei vage shitholes Afrika. Je weet wel, aan parasieten subsidiehoeren zielepoten die je over een paar jaar aan de balie van de sociale dienst ziet staan...
Zolang Nederlanders, waarvan velen dit trouwens niet eens zijn, vinden dat wij het hier zó goed hebben en zij het daar zó slecht, en dat wij dáárom onze rijkdom met hen zouden moeten delen... Zolang de (jeugd)werkeloosheid in eigen land niet wordt aangepakt. Zolang onze oudjes niet de zorg krijgen die ze verdienen... Zolang onze pensioenen worden gekort.

Zolang het Nederlandse volk niet de moed kan opbrengen zichzelf voorop te stellen (wie zijn de klanten van de voedselbank?), doneer ik niets...

Mijn brief...
7 December 2013, zaterdag 17:00 Permalink?
Foto van mijn brief aan paus Franciscus.

Vandaag ontving ik, in de electronische postbus, van een goede (internet)vriend, de verwijzing naar de open brief van Geert Wilders aan paus Franciscus.

In zijn email riep hij op een kopie van deze brief, of anders de verwijzing ernaar, op mijn webstek te plaatsen. En aan een dergelijk verzoek voldoe ik, ondanks al het gedoe rond de katholiek kerk, maar al te graag. Je moet immers ergens beginnen...

Overigens zijn er nog veel meer webstekken die aan dit onderwerp aandacht besteden. De bekendste is ongetwijfeld Gates of Vienna. Op deze stek staan zelfs verschillende vertalingen. En in het Nederlandse taalgebied besteden ondermeer EJ Bron en Golfbrekers aandacht aan de brief.

Als je geen webstek hebt, en toch aan paus Franciscus je stem wilt laten horen kun je een eigen versie van deze brief sturen. Hoe meer mensen schrijven, en dat mag best een kopie van de tekst van Geert Wilders zijn, hoe beter! Want met alleen zeiken over hoe slecht het allemaal niet gesteld is kom je er natuurlijk niet! Het enige dat je hoeft te doen is van de tekst een brief te fabrieken. Je naam en adres erin te verwerken. Een enveloppe eromheen jassen, een postzegeltje erop plakken en het ding op de post te doen. Mijn maatje gaf me zelfs een paar adresjes:

His Holiness, Pope Francis PP.
00120 Via del Pellegrino
Citta del Vaticano

His Holiness Pope Francis
Apostolic Palace
00120 Vatican City

His Holiness Pope Francis
Vatican City State, 00120

Nou, als je het mij vraagt kan een kind de was doen. Ow, en zet er geen Italië onder. Ik neem aan dat je wel snapt waarom...

Sint Nicolaas 2013
5 December 2013, donderdag 06:00 Permalink?
'Ons deel' afbeelding

Anno 2013 is Sint Nicolaas voor veel Nederlandse kindertjes allang niet meer hét kinderfeest met snoepgoed en cadeautjes...

Pieten worden door dom gilvolk zonder manieren, respect of benul, en dat protesteert tegen uitsluiting, racistische karikaturen en het bagatelliseren van de gevoelens van 'een minderheid', bespuugd en bedreigd. Heel apart dat de Nederlanders dit rascisme zelf niet zien. Zo hoorde ik een gekleurde dame in een YouTube filmpje zeggen.

'Wij' tegen de Nederlanders...

Niet alleen Zwarte Piet is rascistisch, ook de hele 'onderstroom in de discussie'. Met andere woorden, wie niet uitdraagt óók tegen Zwarte Piet te zijn, is een racist! Geimporteerde achterlijkheid, gesteund door vingerwapperende politiek correcten, volksverraders en moffenhoeren hebben bepaald dat 'integratie' het vervangen van de Nederlandse normen en waarden betekent. En dan wel door die, die zij acceptabel vinden. Zo stellen verwarde ouders vast.

Wat eens goed was is nu fout..

Ik vraag me af... Als het 'historisch' gezien, toch niet meer uit maakt wat je doet.. Als de beoordeling hiervan door eender welke 'minderheid', naar believen kan worden gewijzigd. Waarom zouden Nederlanders dan niet, dat.., wat zo lang als ondenkbaar is bestempeld. En dat nooit meer zou mogen gebeuren,.. als een acceptabele uitweg uit deze multicultirele bende zien..?

Naar boven