Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Januari 2013

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Januari 2013 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

PromoTeringTime!?
23 Januari 2013, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Afbeelding van de testcover van CD Zone Benelux met als nummer 0.

Net als jij dromen wij over de perfecte game. Een game die nooit ophoudt, die je meevoert naar verre oorden, wonderlijke omgevingen en avontuurlijke taferelen. Die alles in zich heeft. RTS, RPG, shooter, flight sim en adventure. Om je lange, zwoele zomeravonden te vullen. Kortom, we hebben het hier eigenlijk over veel games. Nog meer games. Wij hebben de oplossing voor jouw dromen gevonden... Wel eens acht meter aan games op floppie gestapeld? Wel, dat is wat wij jou geven. Acht meter aan games op DVD. Als eerste in Nederland.

Introtekst (eerste) DVD Zone Benelux, blad nr 35/36 - 2000.
Bekvechten
13 januari 2013, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van roodrugparadijvis Fred en zoon die druk bezig zijn met bekvechten.

Na de grote schoonmaak van de Red Sea Max gisteren zag ik dezelfde avond plots Fred en zoonlief bekvechten. Geen idee waarom want ze zitten beiden al een hele poos in de bak. Je weet wel, samen, gezellig...

Ik had dit gedrag wel eens eerder gezien maar meestal was ik dan nèt te laat om een fotootje te kunnen maken. Het 'gevecht' duurde meestal maar even. Ditmaal, echter aanmerkelijk langer en dus had ik geluk, en kon ik met de Chinees een filmpje schieten!

This is 4 u: T1K1 T4K4...
9 Januari 2013, woensdag 17:00 Permalink?

Try me, or get the fuck out of here. You dirty FYA scum!

And the next time the shithole you live in is flooded and you scumbags are drowning, your children are starving of hunger and your women are praying for help. Don't expect help from the West. Look above... to the drones!

Capisce amigo?

Update 16-01-2013: Fuck with the best, die like the fucking rest - assholes. 21 and counting.

Update 9-05-2013: Sayonara motherfuckers, all of you!!!!

'Preventie.?!'
6 Januari 2013, zondag 12:00 Permalink?
Digitale scan van de 'achteruitkijkhanger' van de Politie.

Vanmorgen bij het doornemen van de weekendpost raakte het me bijna vol op de voortandjes. Man, hoe diep kan je zinken als de door het volk aangewezen 'beschermers', datzelfde volk per brief adviseren, preventief, niets van waarde in hun auto te laten liggen. Om het handschoenkastje open te laten en op een verlichte plaats - goed in het zicht - te parkeren? En hen ter herinnering hiervan zo'n handige Alle waardvolle spullen zijn eruit hanger, zo eentje die je heel makkelijk aan de binnenspiegel kunt hangen, toe stuurt...

Wordt het niet eens tijd dat het Nederlandsche volk haar recht om zelf haar bezittingen te verdedigen opeist en dergelijke systeemhoeren naar huis stuurt?

De Nederlandse politie.."Waakbaar en dienstbaar"? Man, me reet hier zakt je toch de broek vanaf! Dus STOP gerust met het gebruik van het woord 'rechtstaat' smerige volksverräters als weer eens een crimineel meer rechten blijkt te hebben dan een slachtoffer... Wedden, dat hèt volk, zelf wèl het aantal auto-inbraken drastisch naar beneden krijgt?

Oh ja, en speciaal voor al die 'wereldverbeteraars' die deze aanpak barbaars vinden. Zij kunnen, geheel preventief, een codicil tekenen, zo eentje die je heel makkelijk aan de binnenspiegel kunt hangen, waarmee zij verklaren dat zij hun overvaller, hun mishandelaar, hun verkrachter, hun moordenaar of dief van hun bezittingen 'humaan' gestraft willen zien worden...

Beste wensen voor 2013
1 januari 2013, dinsdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto genomen vanuit het park voor de kerk in het Poolse Nowy Dwor Mazowiecki.

De jaarwisseling verliep ditmaal anders dan voorgaande jaren. Vanwege ziekte zijn lief en ik eerder dan was bedacht van onze jaarlijkse kerstviering in Polen teruggekeerd.

Na terugkomst hebben hebben lief en ik nog even snel wat boodschapjes gedaan. Oudjaarsavond hebben we televisiekijkend, ondermeer naar een concert van Sade, doorgebracht. En om middernacht hebben we met een glaasje bubbels en een paar bij de bakker gekochte oliebollen vanaf het balkon genoten van het vele vuurwerk. Gezellig, samen, thuis.

Naar boven