Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Juli 2013

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Juli 2013 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Angst!
28 Juli 2013, zondag 23:50 Permalink?
Foto van Hans Teeuwen in het VPRO programma Zomergasten.

Ik ben bang voor geweld. Ik loop niet de hele tijd met angst rond. Ik ben wel ergens tegenaan gelopen, dat het niet vrijblijvend meer is om er grappen over te maken of te ridiculiseren.

Islamofobie is een raar begrip. Alsof kritiek op een religie een ziekte is. Ik denk niet dat het een ziekte is om weerzin te hebben tegen religie in het algemeen en in het bijzonder tegen de islam.

Zomergasten - VPRO, Nederland 3 - 28 juli 2013
Dat was het...
27 Juli 2013, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto een schaaltje gedroogde zaaddozen van de tabaksplant.

De eerste pluk van de tabaksbladeren heeft plaatsgevonden, en binnenkort ga ik, als de bladeren uit zichzelf beginnen te verkleuren aan de tweede pluk beginnen. Van onderaan de stam zo naar boven, las ik op het Wilde Wijde Wep.

Omdat ik de bloemtrossen niet verwijder en deze dus zaaddozen vormen oogst ik ook deze. Iedere dag knip ik met een schaartje de zaaddozen af waarvan het schutblad geelbruin is geworden. De zaaddozen zelf zijn dan al donkerbruin en deze laat ik in een schaaltje in de zon verder drogen.

Hiermee is de cirkel rond en is wat mij betreft het *kuch* experiment geslaagd. Het wordt tijd voor een nieuwe...

Gewis?..
22 Juli 2013, maandag 07:00 Permalink?
Foto van de drie schildwachten in Hafrsfjord, Noorwegen.

More and more cultural conservatives realize that the democratic struggle is pointless. It is not possible to win when no real freedom of speech exists. As more realize this in the coming decades it is a short path to the weapon.

When a peaceful evolution is impossible, a violent revolution is the only possibility.

Verklaring van Anders Behring Breivik op 17 april 2012, de tweede dag van zijn proces.
Multiculturalists...
21 Juli 2013, zondag 13:30 Permalink?
Poster van de Noorse multiculteraliste Marte Deborah Dalelv. Zij heeft,omdat ze in FYA shithole Dubai is verkracht tot 16 maanden gevangisstraf gekregen.

In FYA shithole Dubai gelden sharia strenge 'fatsoensregels'. Zo mogen stelletjes elkaar niet in het openbaar kussen, omhelzen of zelfs elkaars hand vasthouden. Vorig jaar nog, werd een Brits stel gearresteerd na een vrijpartij op het strand. Ze werden veroordeeld tot drie maanden gevangenis.

Verder is harde muziek en dansen in het openbaar niet toegestaan. Dus geen late night feestjes op openbare stranden. Minirokjes en korte broeken moeten ook uitblijven in het openbaar, dus op straat maar ook in winkelcentra. Op openbare stranden zijn bikini's taboe en ook is openlijk alcohol nuttigen er niet bij.

Het komt er op neer dat alle dingen die Westerlingen graag doen op vakantie, namelijk vrijwel in je blote reet op het strand gaan liggen aanbranden om 's avonds met een rooie kop te gaan zuipen en feesten, alleen achter de hekken van besloten stranden van de grote resorts en hotels in Dubai mogen.

Natuurlijk, het is hun land. Dus moeten ze daar in FYA shithole Dubai maar lekker doen wat ze leuk vinden... Ik vraag me alleen af waarom Westerlingen überhaupt naar een OIC land op vakantie gaan...

Ben je dan gewoon stom, of erger, een multiculteralist? Die laatste zijn niet alleen stom, maar ook nog eens volksverraders!

Subtiel...
20 Juli 2013, zaterdag 18:30 Permalink?
Foto van een ramadan display bij de Deka markt.

Het was me al eerder opgevallen. Die subtiele display, met die multicultureel verantwoorde dadels in de Deka supermarkt. Je weet wel, dadels vooral niét afkomstig uit dat verderfelijke Israël, of getver!, uit die 'bezette' gebieden.

Was er verleden jaar nogal wat over te doen, ik bedoel, met al die overdreven aandacht en alsof het een héél gewoon Westers 'feest' is. Dit jaar is het allemaal een stukje minder, in de winkels. Kennelijk zijn ze daar na al dat gedoe ook wat voorzichtiger geworden, bedenk ik me.

In plaats daarvan doen 'we', zoals wel was te verwachten zou ik bijna schrijven, met z'n allen net alsof al die 'overlast' tijdens deze periode héél gewoon is. We hadden immers verleden jaar ook wel wat 'geluids- en parkeeroverlast'. Maar ach, dat mag eigenlijk net zoals dit jaar geen naam hebben.

En voordat je me nu een xenofobe racistische fascistoïde Breivik aanhanger noemt: deze 'overlast' heeft niets, maar dan ook echt helemaal niets met 'religie' te maken. Echt niet!

Stupid is...
16 Juli 2013, dinsdag 21:30 Permalink?
Screendump van de video waarin multiculteralisten Judith Spiegel en haar echtgenote verklaren dat ze over tien dagen uit de weg zullen worden geruimd.

Hoe komt het toch dat jullie multiculturalisten maar niet willen snappen dat er op deze wereld shitholes zijn waar ze aan andere normen en waarden hechten? Waar onze Westerse opvattingen, onze moraal en ethiek als zwak en verderfelijk wordt gezien. En waar je perskaart niets meer dan een vals gevoel van veiligheid creëert.

Is dat omdat jullie maar niet kunnen geloven dat dat 'wereldwijde dorp' van jullie en de 'familie mensheid' een illusie is? Een multiculturele fantasie? Je zou toch beter moeten weten. Kijk naar hoe hier, in Europa, in talloze Europeesche steden dezelfde geïmporteerde achterlijkheid tekeer gaat!

Ik vraag mezelf af..zijn jullie nou gewoon te stom om te begrijpen dat zij jullie niet accepteren? Net zo goed als dat wij hen hier niet zouden moeten accepteren?

Ja, mij maakt niet uit. Hoor... Stupid is immers wat stupid does... Ik zet voor jullie volgende video alvast het bier koud!

De eerste keer
5 Juli 2013, vrijdag 22:00 Permalink?
Foto van de allereerste BBQ balkonsessie deze zomer.

Man man man dat heeft geduurd zeg! Maar eindelijk... eindelijk konden vandaag op een beetje christelijke wijze barbecuen. Je weet wel, met die elektrische Chinees.

Toegegeven, er was een paar weekjes geleden ook een dagje dat het zou kunnen. En we stonden toen ook op het punt om die Chinees de kast uit te trekken. Toen plots één of andere debiel het nodig vond om een balkon lager lekker traditioneel te gaan zitten barbecuen...

Klasse idee, dat gehannes met aanmaakblokjes waar de hele buurt de moord van stikt. Om nog maar te zwijgen over de rook... Ja beste kijkbuislezertjes, je hebt er bij zitten!

Maar goed, dit keer konden we lekker CO2 neutraal met speklapjes, hamburgertjes, vette worstjes en uitjes enzow aan de slag...

Hon-derd-vijf-tig jaar geleden...
1 Juli 2013, maandag 08:00 Permalink?
Foto van een Amerikaanse GI met de tekst 'Nigga, you just went full retard'.

En ja hoor! We hebben weer zo'n typisch multicultureel verantwoord weg met ons momentje! Dit keer gezemel over, hoe wij, blanke, Nederlanders, rijk zijn geworden.

Rijk geworden, niet omdat we het hier in Europa zo goed doen. Dat zou je natuurlijk wel geneigd zijn te denken als de halve wereld hier probeert binnen te komen. Maar nee, we zijn vulgair rijk geworden over zie-lu-ge zwarte slaven ruggetjes! En met dit mensonterende slavenverleden móeten wij, blanke Nederlanders, in het reine komen.

Waarom?

Nou omdat wij, blanke Nederlanders, dit verleden, ondanks het geven van leuke baantjes aan zie-lu-ge, buitenlanders uitgebuite en zwarte niet blanke mensen. En het verbieden van eventueel en mogelijkerwijs stigmatiserende benamingen zoals 'negerzoen,' nog steeds niet verwerkt hebben... Kijk maar naar Zwarte Piet!

En daarom beste kijkbuislezertjes moeten wij, blanke Nederlanders, van een generatie die niets heeft gedaan tot in de eeuwigheid 'sorry' zeggen tegen een generatie die er niet onder geleden heeft!

En hoe kun je als blanke Nederlander nou niet beter sorry zeggen dan door te betalen doneren? Je weet wel,.. miljarden, tot in de eeuwigheid. Aan 'ontwikkelingshulp' 'ontwikkelingssamenwerking', Orange babies, Oxfam Novib en Robin Hood tax... Om er maar een paar te noemen. Logisch, want hele volksstammen zijn nu nóg moe van dit slavenverleden en lijden hier ie-de-re dag onder! Vandaar dus dat zoveel van hen hier komen uitrusten. En nee zeg nu niet dat je de nazaten van vaute lui niets kwalijk mag nemen. Vraag maar aan Maxima! Die doet voor de daden van haar vader ook dagelijks boete!

Oh wacht...

Naar boven