Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Maart 2013

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Maart 2013 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Pasen 2013
31 Maart 2013, zondag 12:00 Permalink?

Mea est ultio, et ego retribuam in tempore, ut labatur pes eorum: iuxta est dies perditionis, et adesse festinant tempora.

Deuteronomy 32:35
Gekkenhuis!
24 Maart 2013, zondag 13:00 Permalink?
Foto van een lichtgevende hoop electronica.

In het gezelschap van goede vrind Wilco heeft Eli gisteren de 38 ste Landelijke Radio vlooienmarkt in het Autotron in Rosmalen bezocht. Deze markt wordt jaarlijks door de Stichting Bossche Radio Amateur Club (BRAC) georganiseerd maar voor ons beiden was dit het allereerste bezoek. Niet echt naast de deur maar dankzij de routeplanner op de iPheun kwamen we daar toch nog rond half elf in de ochtend, vol in de drukte, binnenvallen. Je kon bijna over de hoofden lopen, zo druk was het!

Het bezoek was ruimschoots de moeite waard, want man wat je dáár allemaal tegenkomt en ziet... Je gelooft gewoon je ogen en je oren niet!

Natuurlijk lag de nadruk op allerlei spulletjes op het gebied van alles wat zendamateurs leuk vinden maar ook 'gewone' elektronica-liefhebbers kwamen ruimschoots aan hun trekken.Zo wist Eli zijn collectie ouwe meuk met een Electronica boekje van de Muiderkring uit 1968 uit te breiden en wist de andere Eli nog veel vagere shit te scoren. Al met al een zéér geslaagde dag die pas om half twaalf 's avonds, en na 567 kilometer aan omzwervingen, werd afgesloten.

Jammer was dat ook op deze beurs werd omgeroepen dat er zakkenrollers actief waren. Je zou ze toch...

Op weg!
20 Maart 2013, woensdag 18:00 Permalink?
Foto van twee ingepakte bundeltjes tabaksbladeren voordat ze de enveloppe in gaan.

Omdat Eli zelf niet rookt had ie Joop van de Geuzenpartij een paar maanden geleden beloofd zijn gedroogde tabaksbladeren toe te zenden. Tja, iemand moet die stuff uitproberen... Toch? Niet dat ik er veel van verwacht. Want mijn bladeren zijn stukken kleiner dan die van Joop en daarbij, volgens hem is drogen de moeilijkste stap in het maken van je eigen shaggie.Niet te snel, niet te langzaam, niet te vochtig, niet te droog, niet te koud, niet te warm... aldus Joop toen ik aangaf dat het drogen bij mij misschien niet helemaal was verlopen zoals ik had gehoopt...

In ieder geval heb ik vanmiddag de twee enigszins vochtige bundeltjes in een tweetal plastic zakjes gestopt en die op hun beurt weer in zo'n bubbeltjes enveloppe gedaan. Ik hoop dat ze in de post niet al te veel beschadigd raken en natuurlijk ook dat Joop er daadwerkelijk iets mee kan...

Ik ben benieuwd!

Dood...
16 maart 2013, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een kapotte vuilnisbak.

Het is jaren geleden dat ik je voor het laatst gesproken heb.

Misschien wel tien jaar, of nog langer.

Sindsdien heb ik je af en toe met je verjaardag of met de kerst een kaartje gestuurd maar een antwoord heb ik nooit van je ontvangen.

Als ik je bel neem je niet op. En als ik je uiteindelijk toch aan de lijn weet te krijgen zeg je dat ik je niet moet lastigvallen. En hang je op.

Goed jij je zin...

Het ware gezicht...
15 Maart 2013, vrijdag 21:00 Permalink?
Afbeelding van de turk Aydin Üstün die op camera zegt dat islamistische kinderen niet door lesbische of Christelijke pleeggezinnen kunnen worden opgevoed.

De Turkse commissie voor mensenrechten vindt dat ze alle recht heeft zich te bemoeien met het lot van 'Turkse' kinderen die worden opgevangen bij Nederlandse pleeggezinnen. De voorzitter van de commissie, Aydin Üstün, zegt alle Turken in Nederland, eerste, tweede of derde generatie, te beschouwen als hun onderdanen.

Üstün wijst op een Oostenrijks geval:
In het verleden heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens Oostenrijk veroordeeld omdat de autoriteiten daar hadden toegestaan dat een kind uit een gewoon christelijk gezin bij Jehova's Getuigen was geplaatst. Het lijkt mij dat het verschil tussen moslims en christenen of homoseksuele koppels groter is dan het verschil tussen christenen en Jehova's Getuigen. Er moet een einde komen aan dit beleid van de Europeanen.

Ik ben benieuwd naar de namen van de volksverräters die dit jaar lekker goedkoop naar dit islamitische land op vakantie gaan...

Verrot maar!
13 Maart 2013, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van, waarschijnlijk, zaaddozen van uitgebloeide tabaksplanten.

Eigen tabak is goud waard schiet er steeds door mijn hoofd als ik kijk naar de vier potten met tabaksplanten die half voor het raam in de huiskamer staan. Nadat ik verleden jaar zoveel moeite had gedaan om een paar tabaksplantjes op te kunnen kweken kon ik het eind november, noem me een oude sentimentele gek, niet over mijn hart verkrijgen om ze in de vrieskou te laten omkomen.

Eén pot zou ik naar binnen halen.

Of toch maar twee twijfelde ik. Want stel dat juist die ene het binnen toch niet zou overleven?

Maar ja, da's oneerlijk tegenover die andere twee natuurlijk...toch?

Zèg het, vuile lafbek!
06 Maart 2013, woensdag 15:30 Permalink?

O jullie die geloven, bevecht de ongelovigen in jullie naaste omgeving en laten zij hardheid bij jullie aantreffen. En weet dat Allah met de Moettaqôen (godvruchtigen) is.

Vertaling van Soera 9:123 door Sofian Siregar
Islamorealisme...
2 Maart 2013, zaterdag 14:00 Permalink?
Foto van FYA die overlast veroorzaken zoals harde 'muziek', rook en mensen lastig vallen in Haarlem - Schalkwijk-Zuid.

Kijk, dat is nu een mooi voorbeeld van multiculturele indoctrinatie!

In een Nederlandse wijk cultuurverrijkers, voorzien van multiculturele kolere herrie, rook en ouderwetse overlast, reclame voor hun achterlijkheid laten maken!

Zouden ze daar een vergunning voor hebben aangevraagd, vraag ik mezelf af. Of wacht, dat hoeft in dit soort gevallen natuurlijk niet!

En kom nu niet aan met gezemel over 'racisme'... Als mensen in hun wijk low-life willen weren is dat hun zaak. Ik maak ook zelf uit wie ik in mijn huis toe laat... toch?

Waarom dan ook niet in mijn land?..

Naar boven