Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Oktober 2013

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Oktober 2013 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Anti-racisme...
23 Oktober 2013, woensdag Permalink?
Afbeeling in verenigde Naties blauw die de (racistische) Nederlandse Zwarte Piet vergelijkt met de, eveneens zwarte, en door de VN als 'Cultureel Erfgoed' bestempelde Iraanse Hajji Furuz.
RGB versterker op Flora-mate?
9 Oktober 2013, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de RGB versterker.

Een paar enthousiastelingen twijfelden of zo'n RGB versterker op de Flora-mate was aan te sluiten. De markt wordt momenteel overvoerd met goedkoop spul uit China en aangezien het crisis is en ook aquarianen de broekriem moeten aanhalen leek hen dit wel wat.

Nu had Eli al aangegeven dat dit zeer waarschijnlijk niet goed zou werken, maar ja... eigenwijs hè?. En dus zit er niks anders voor Eli op dan dit, met behulp van een *kuch* experiment aan te tonen.

Rooie kapitalist!
5 Oktober 2013, zaterdag 16:00 Permalink?
Digitale scan van de achterkant van een Jumbo kassabon.

Vanmiddag hoorde ik de man voor mij nee verkocht worden toen deze twee bussen babypoedermelk wilde afrekenen.
U mag er maar één afrekenen! hoorde ik de cassiere zeggen.

Maar één afrekenen? Zitten we hier in één of andere Communistische heilstaat of zo? kon ik als opmerking niet onderdrukking.
Vanwege het hamsteren, meneer...

Ja, dat snap ik muts maar is het oorlog of zo? De Jumbo supermarkt bepaalt hoeveel produkten een klant mag kopen? Kom op zeg! Rot toch snel op met je 'maatschappelijke betrokkenheid'... En trouwens, dan produceert die fabriek toch meer... Of delen jullie ook graties eten uit aan mensen die hun baan kwijt zijn? Die failliet zijn?
Laat me raden: nee, natuurlijk niet! Net zo goed dat het niet in het belang van de fabrikant is om meer babymelkpoeder te produceren. Toch?

Dit soort acties zijn uitermate geschikt om 'schaarste' te creëren om zodoende de prijs op te kunnen drijven én om de klant nóg een keertje naar de winkel terug te laten komen, zodat je misschien iets extra's kan slijten... Toch?

Mocht dit je ook overkomen eis dan van de bedrijfsmanager een schriftelijke verklaring en laat in het uiterste geval gewoon je winkelkarretje met boodschappen staan. Weet dat door niets te doen je collaboreert en dan ook niets beters verdiend!
Drie in één!
4 Oktober 2013, vrijdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de Philips 943

35 Jaartjes, of zoiets geleden deed Eli na maanden hiervoor te hebben geploeterd zijn aller eerste grote uitgave.

Een 'drie in één' stereocombinatie.

Van Philips.

Gekocht bij Wastora.

In Alkmaar Zaandam...

Deze avond haalde Eli eenzelfde exemplaar uit Nieuw Vennep op...

Naar boven