Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

September 2013

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit September 2013 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Flora-mate met LED's
29 September 2013, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een viertal LEDs op een experimenteerboard.

Nu de werking van de Flora-mate is doorgenomen is het tijd geworden de solderbout heet te stoken en de kabels te strippen. Haal dus de houten plank en de zak met koperen punaises tevoorschijn. En vergeet die LED's natuurlijk niet...

Oh wacht, spelen *kuch* experimenteren met LED's doen we vandaag de dag op een experimenteerboard...

A GeNocidal Scam..!
28 September 2013, zaterdag 18:00 Permalink?

If you are unwilling to submit to any norm, you have, nolens volens, to submit to the norm of denying all morality, and this is not amoral, but immoral. It is a negative morality which preserves the empty form of the other.

Jose Ortega y Gassett - "The revolt of the masses"
Niet één..!
24 September 2013, dinsdag 21:00 Permalink?
Foto van een demonstratiebord met hierop de tekst 'muslims only guilty of worshipping allah'.

Niet één is er door islamofobie gedood! Toch protesteert er niet één... Geen één van jullie 'niet radicalen'. Niet één van jullie protesteert tegen de misdaden gepleegd uit naam van jullie religie!

Geen één van jullie gaat de straat op of schrijft een protestbrief naar de krant.

En dan ben ik een xenofobe racistische fascistoïde Breivik aanhanger als ik na een paar dagen van 'terrorisme' de balans op maak:
Nigeria, 145 'ongelovigen' gedood. In Kenia, tot nu to 59. In Pakistan minimaal 70... en mezelf hardop afvraag of jullie, 'niet radicalen' het allemaal wel zo erg vinden..?

Jullie zijn godverdomme het Westen niet waard!

Flora-mate II
18 September 2013, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de Red Sea Max.

Omdat het zo zoetjes aan alweer naar het einde van het jaar loopt wordt het hoog tijd weer eens met de Flora-mate die ik verleden jaar heb gebouwd aan de slag te gaan. Het werken hieraan lag even een tijdje stil want er waren genoeg andere dingen toe doen.

En wat blijkt dan?

De fabrikant van de Flora-mate heeft omdat een kritisch onderdeel niet meer wordt geleverd de productie gestaakt... Wel gloeiende!

Daar heeft Eli niet twee van die dimmers op printen met afmetingen waardoor ze precies in de lichtkap van de Red Sea Max passen voor in elkaar geknutseld! Niks dus 'the-end'...

Zo groot in klein zijn...
13 September 2013, vrijdag 23:00 Permalink?

Ondanks dat wetenschappers niet precies weten waar het zonnestelsel ophoudt en de interstellaire ruimte begint lijkt nu dan toch echt het moment aangebroken dat de Voyager 1 de ruimte buiten ons zonnestelsel heeft bereikt. De Voyager 1 werd samen met de Voyager 2 in 1977 gelanceerd en ik kan me deze momenten nog herinneren. Ik weet nog dat ik mezelf afvroeg hoe het zou zijn in het jaar 2000. Of over 50 jaar... Ik kon mezelf er geen voorstelling van maken en de dood hield zich ergens achteraf, ver weg, op...

Beide ruimtevaartuigen hebben langs de planeten Jupiter en Saturnus gevlogen. De kleine Voyager 1 is nu zo'n 19 miljard kilometer van de aarde verwijderd en zendt nog dagelijks gegevens naar de vluchtleiding van NASA!

Dag vent...

Ita feri ut se mori sentiat
9/11 2013, woensdag 15:30 Permalink?
Foto van een FYA instelling waar op de muur is geschreven:'Go home - 911 murderer'

Het politiek correcte volk heeft niets geleerd van de aanslag op 9/11 2001. Toen een multiculteralist in 2002 Pim Fortuyn vermoorde trok het een hypocriet gezicht. En zelfs toen in 2004 Theo van Gogh werd afgeslacht durfde het niet te accepteren dat er op deze wereld mensen zijn, die zich niets van onze waarden en normen zullen aantrekken. Die er alleen maar op uit zijn hun achterlijkheid aan ons op te leggen. En die hiervoor zelfs bereid zijn vliegtuigen te kapen en hiermee gebouwen binnen te vliegen. Achterlijkheid, waar je ver van moet blijven!

En daarom gaat de import van deze achterlijkheid gewoon door. Tegen het einde van dit jaar zal Duitsland vijfduizend Syrische 'vluchtelingen' hebben opgevangen. Buurland Oostenrijk heeft aangegeven vijfhonderd Syriërs te willen opvangen. Andere landen die zich bereid tonen de 'vluchtelingen' de helpende hand te bieden, zijn Australië, Canada, Denemarken, Finland, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zweden en Zwitserland. Het is zelfs al zo ver dat binnenkort het beste wat de Westerse cultuur te bieden heeft, als Janitsaren zijn bloed in deze met achterlijkhied doordrenkte shitholes zal gaan vergieten.

Dom volk, jullie zouden beter moeten weten.

Graag in het NEDERLANDS!
7 September 2013, zaterdag 16:00 Permalink?
Digitale scan van de enveloppe met hierop de tekst 'Graag in het NEDERLANDS'

Ik had ze op de heenweg wel gezien, die ost Deutsche zwijntjes. Oud DDR gedienden die in een bocht op de Berliner Ring op z'n Nederlands snelheidje staan te controleren. Je weet wel op z'n punt dat speciaal is opgezet om bekeurinkjes te kunnen scoren. Want ja, die multicultirele bende moet toch ergens van betaald worden!

Op de hele ring komen ze je links én rechts voorbij maar op dat stukje, net aan een paar honderd meter, mag je plots niet sneller dan 120 KM/uur. Ik hoopte nog de dans te zijn ontsprongen, maar nee hoor. Vandaag ontving Eli, eerder dan ie had verwacht, de aankondiging van de Zentrale Bußgeldstelle over de later te volgen bekeuring in de brievenbus. Of ie bezwaar wilde maken. Natuurlijk zoals het dat smerige ost Deutsche kutvolk betaamt, im Deutsch!!! Genoeg reden voor Eli om de hele handel met de aantekening Graag in het Nederlands retour te zenden.

Als je voor allerlei geimporteerde achterlijkheid zo gastvrij bent en hier van alles voor vertaald... Doe dan ook maar moeite de bekeuring in het Nederlands op te stellen. Ik breng tenminste nog geld mee...

Natuurlijk zal Eli uiteindelijk wel moeten betalen maar niet nadat ie alle papieren op dezelfde wijze heeft geretourneerd. En de daadwerkelijke bekeuring betaalt ie dan nét even te laat...

Zelfbeschikking!
4 September 2013, woensdag 13:30 Permalink?
Afbeelding van de button 'Manifest 294: hulp is geen misdaad'

Albert Heringa staat terecht omdat hij zijn moeder heeft geholpen bij zelfdoding. De wet is duidelijk: dat mag niet, maar Albert wil dat die wet wordt geschrapt.

In het maatschappelijke debat lijkt het vaak te gaan om de vraag hoe weinig iemand nog leeft en hoeveel deze lijdt ofwel hoe dood iemand eigenlijk moet zijn voordat die het recht op sterven wordt gegund. Hierbij valt het mij op dat zij die allerlei religieuze opvattingen naar voren brengen vaak zelf denken voor God te mogen spelen. En zij met juist niet-religieuze opvattingen de moralist.

Ik vraag me af wat er zo mis is met de mening van hen die om levensbeëindiging vragen? Het is immers hun leven... Toch?

Het individuele recht op zelfbeschikking kan gezien worden als een element van de persoonlijke vrijheid, en daarmee als een grondslag van de mensenrechten.

Naar boven