Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

April 2014

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit April 2014 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Toneel
26 April 2014, zaterdag 14:00 Permalink?
Foto van jonge muzikale helden..

De eerste uit de Nederlandsche geschiedenis, Koningsdag. Van mij mag ie er, met de hele kliek inclusief broed, in blijven maar dat neemt niet weg dat veel mensen vandaag een fijne dag hebben.

Met name het jonge (autochtone, dus lees: blanke) talent dat ons (multiculturele) landje (toch nog) zo rijk is... Zij trekken zich niets aan van politiek of opvatting. Zij concentreren zich op wat zij gaan doen.

Optreden op het wereldtoneel!

T'is een hobby!
23 April 2014, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een hobbyhoek in één van de hobbykamers van mijn internetmaatje.

Het is alweer een paar weekjes geleden dat Eli via Marktplaats een email in de elektronische postbus vond. Ik heb daar een advertentie staan waarin ik verzamelaars van Hobbyskoop en Philips nieuws voor hobbyisten en radio-amateurs oproep contact met mij op te nemen. Ik heb nogal wat dubbele exemplaren en wil graag ruilen of in mijn collectie ontbrekende exemplaren aankopen om deze zodoende te completeren.

Nou, en dat heb ik geweten!

Voordat ie met z'n ogen kan knipperen snuffelt Eli aan vergane glorie... oh ja, en hij maakt ook nog een paar fototjes. Dat ook!

Pasen 2014
20 April 2014, zondag 00:01 Permalink?
Foto van een bos gele Paas narcissen.

Onze cultuur, het karakter ervan en de daaraan verbonden vrijheden lopen gevaar.

Er moet een einde komen aan de 'weg-met-ons-mentaliteit' die Europeanen wijsmaakt dat de Europeesche cultuur niet bestaat en dat ónze normen en waarden minderwaardig zijn aan die van achterlijke import.

Bedenk dat een ieder die over 'anti-rascisme' begint, op politiek correcte wijze in de door hen zo gekoesterde 'multiculturele samenleving' de waarheid verdraait en feitelijk 'anti-wit' bedoelt!

Et maiores vestros et posteros cogitate (Gaius Cornelius Tacitus)

Vrijheid is!..
16 April 2014, woensdag 9:00 Permalink?

Opgelegd samenleven, multiculturalisme, heeft maar één gevolg: de roep naar onafhankelijkheid, naar eigenheid. Waarom begrijpen machthebbers niet dat vrijheid niet bestaat bij hun instemming? Als je wilt dat jouw vrijheid wordt geaccepteerd zul je dat ook van anderen moeten accepteren.

Vrijheid is omdat er naar is gesmacht!

Vroeghur...
12 April 2014, zaterdag 23:30 Permalink?
Le Regal bierpate met Abt 12 van St.Bernardus.Trouwe kijkbuislezertjes weten vast nog wel dat Eli een weekje of wat geleden met lief even in

Ieper was wezen stappen. Je weet wel, om een beetje cultuur op te snuiven en terrasjes te hangen.

Op één van onze tochten raakten we zomaar in een speciaalzaak met atisanale, oftewel ambachtelijke, vleeswaren verzeilt en met eigenaar Pascal Depuydt in gesprek. Die vertelde als vijfde generatie uitbater honderduit over zijn biologische boerderij in Polen. Waar hij op biologische wijze Limousin runderen en varkens houdt. Over hoe er teveel producten zijn die helemaal niet thuis horen in onze voeding. En hoe wij de smaak van vroeger zijn vergeten.

Vanavond hebben we één van deze oude smaken herontdekt. St.Bernardus Abt 12 bierpaté op een vers gebakken broodje. Met hierbij een St.Bernardus Abt 12 biertje...

Ikke wel!..
4 April 2014, vrijdag 21:00 Permalink?
Foto van een vaas met drie, in verschillende kleuren, bossen tulpen.

Eli zit deze dagen, in een uiterst genante positie, thuis met zijn been omhoog. Knie problemen... en da's lastig met lopen. Zo op de manier, dat als ie loopt ie dat doet, als had ie een houten poot. Je weet wel, ietwat strompelend.

Gelukkig had ik een paar dagen geleden, bij de bloemenman, voor een paar euro, een drietal bosjes tulpen gescoord. In verschillende kleuren. En ondanks dat ze alle drie verschillend van lengte waren heb ik ze toch , gezellig samen, met z'n allen op de vaas gezet.

En zie ze daar nu eens staan, dan kun je wel blijven kniesen (ehhhhh....) maar hier word je toch vrolijk van..?

Naar boven