Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

December 2014

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit December 2014 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Kerst anno 2014
December 2014 Permalink?
Foto van de kerstboom. In de woonkamer.

Er was eens een tijd dat de wereld zo langzaam ging dat ik hoopte dat ie maar wat meer op zou schieten. Man, wat ging dat traag allemaal... Gelukkig begonnen naarmate ik ouder werd de wereld en ik aan elkaar te wennen. En konden we het steeds vaker met elkaar vinden. Vanaf een bepaald moment gingen we zelfs lange tijd gezamenlijk op. Op pad, op de weg die voor ons open lag. Over heuvels, door bloemenweiden, soms door diepe dalen.
Oké, naarmate ik ouder werd moest ik wel eens een tandje bij schakelen. Maar dat deerde niet. Tot ik me realiseerde dat ik de afgelopen week iedere dag een tandje erbij had geschakeld en ik mezelf erop betrapte dat ik ernaar begon te verlangen dat ie iets langzamer zou gaan. Al was het maar voor even...

Kerst anno 2014 zijn de wereld en ik op elkaar uitgekeken. Althans zo voelt het. Natuurlijk, we zijn oude vrienden of beter gezegd, goede kennissen. Want steeds vaker kan ik em niet meer volgen en gaat ie me (veel) te snel...

Sinterklaas anno 2014
5 December 2014, vrijdag Permalink?
Zwarte Piet is... ZWART!!!

Er zijn in dit land steeds meer Nederlanders die vinden dat onze cultuur, het karakter ervan en de daaraan verbonden vrijheden gevaar lopen. Want zeg nu zelf, als er geen gezeik is over negerzoenen of over het Christelijke kruis op de mijter van die ouwe. Dan wel over zijn zwarte Moor knecht.

Mensen genoeg dus die het zat zijn dat politiek correcten, multiculturalisten en moffenhoeren, ons wijs willen maken dat onze cultuur niet (meer) bestaat en dat ónze normen en waarden minderwaardig zijn aan die van achterlijke import...

Iedere Nederlander mag daarvan natuurlijk vinden wat ie wil, maar is het niet zo dat: als Nederland geen 3,5 miljoen allochtonen zou hebben binnengelaten op een bevolking van 16 miljoen dan zou onze Sinterklaastraditie niet bedreigd worden..?

Fop Schipper - 'Zonder blanke zelfhaat geen Zwarte Piet discussie' - De nieuwe realist - 2013.

Serieus???
4 December 2014, donderdag Permalink?
Foto van een reclamebord waarmee rode kapitalisten leed veroorzaakt door islamofascisten uitbaten.

Terwijl politiek correcten nauwelijks de term islamitisch geweld uit hun bakkus kunnen krijgen. Haasten multiculteralisten zich te verklaren dat sexueel geweld (tegen vrouwen) ook in de westerse wereld voor komt. En baten rode kapitalisten het leed dat door islamieten islamofascisten radicalen anno 2014 in Afrika wordt veroorzaakt max-i-maal uit.

In conflictgebieden zijn vrouwen extra kwetsbaar omdat door islamieten islamofascisten strijders verkrachting als een vernederend wapen wordt ingezet zo valt op de website van Serious Request te lezen. Ze noemen dit op hun website een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. En dit terwijl we toch echt al vanaf de jaren '90, bijna live, op televisie getuige waren van horden verkrachtende islamieten Bosniers strijders in Joegoslavië. Al decennia wordt er (regelmatig) melding gemaakt van ontvoeringen van niet islamitische schoolmeisjes en vrouwen in Afrika. Van vrouwenmarkten in het midden oosten. Wat je dus maar stil noemt...

Kijk dus maar snel weg en lever braaf je lege statiegeld flesjes in, mensen. En vergeet vooral ook niet voor de Sint Nikolaas Kerst feestdagen een paar hoofddoekjes voor dochterlief in te kopen!

Naar boven