Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Januari 2014

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Januari 2014 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Nieuw thema!
16 Januari 2014, donderdag 21:30 Permalink?
Foto uit de omslag van de Philips uitgave Hobbyskoop.

Ik liep al veel langer met idee rond om mijn ouwe troep audioverzameling digitaal uit te stallen. En nou niet omdat ik denk dat er veel lui zijn die er warm of koud van zullen worden. Maar meer om achteraf gezeik van mede sjaggeraars verzamelaars te voorkomen. Je weet wel, omdat het dan volgens hen niet op het Wilde Weide Wep te vinden is...

Dus, om het jaar goed te beginnen... open ik vandaag feestelijk het nieuwe thema Philips audio. Met hierin aandacht voor de Philips mengversterkers en de Hobbyskoop publicaties. Om je onnodig klikwerk te besparen kun je deze webpagina's rechtstreeks vanuit deze kakel openen! Nou, en als dat geen gemak is weet ik het ook niet meer!

Ohw ja, een paar kakels uit het Boys Toys thema zijn naar het nieuwe Philips audio thema verplaatst. Maakt allemaal niet zo veel uit natuurlijk, want er is toch geen hond die de moeite neemt die zooi door te lezen. Maar goed, ik vermeld het maar even. Je weet wel, voor iemand gaat lopen zemelen dat ie het niet kon vinden...

Een goed voornemen
1 Januari 2014, woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een protestbord met hierop een citaat van Albert einstein.

Cultureel relativisme beweert dat er geen absolute normen zijn voor de beoordeling van de menselijke cultuur. Vandaar dat alle culturen als gelijk dienen te worden beschouwd, maar toch ook weer een beetje verschillend.

Deze roep om acceptatie en openheid van geest is niet inclusief de Westerse cultuur zelf, want daarvan wordt de geschiedenis beschouwd als weinig meer dan een misdaad tegen de rest van de mensheid.

In de afgelopen dertig jaar, en nog langer terug, hebben veel van de leidende opiniemakers in Westerse universiteiten, de westerse media en de kunsten, onze Westerse cultuur beschouwd als, op zijn best gezegd, iets om ons voor te schamen. Of in het slechtste geval iets dat moet worden bestreden. Het Westen mag andere culturen niet beoordelen, maar moet wel het eigene veroordelen...

Laat ik als goed voornemen dit nu eens niet doen...

Naar boven