Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Juni 2014

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Juni 2014 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Zoals het hoort!
15 Juni 2014, zondag Permalink?

Het weer was nèt aan, maar dat mocht de pret vandaag niet drukken op het marktplein in Haarlem. Alwaar lief en ik, ver van de multiculturele volksverlakkerij de 'Mars der Muzikanten' bijwoonden. Naast optredens van Haarlemse showbands als 'Blij met Muziek', 'Marching and Cycling band HHK', 'Jong Damiate Haarlem', 'Damiate Band Haarlem' en de 'X2-Band'. Was het dit jaar genieten geblazen, met werkelijke schitterende optredens van de twee gastbands 'Adest Musica' en 'VIOS Mijdrecht'. Nou, en die twee stalen wat mij betreft echt de show!

Geheel zoals het hoort bij dergelijke festiviteiten, ben ik geneigd te schrijven, werd het evenement afgesloten met het Wilhelmus. Da's weer eens wat anders dan die volksverradende multiculturele bagger op het Haarlemse Houtplein...

Kruidenrekje
9 Juni 2014, maandag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de hangende potten met hierin de kruidenplantjes.

Als er een kruidenrekje voor het balkon moet komen wordt het hele Wilde Wijde Wep, inclusief alle donkere hoeken en gaten erin, afgestruind naar een passend model. Want ja, het balkon heeft bescheiden afmetingen.

Uiteindelijk is de oplossing simpeler dan gedacht. Al wat er aan te pas komt zijn wat metalen buizen en wat montage materiaal. En kunnen de plantenpotjes worden opgehangen...

Chanson d'automne...
6 Juni 2014, vrijdag 06:30 Permalink?
Foto van een brandende EU flag. Alea iacta est...

De dag van de 6e juni is voor mij op verschillende manieren belangrijk. Eén waarvoor ik dankbaar ben is die ochtend, 70 jaar geleden, toen helden Europa kwamen bevrijden. Die andere is iets tussen mijn lief en mij.

Maar toch verwondt het mijn hart in lome monotonie dat ik de volgende bevrijding van Europa, pakweg over zo'n 70 jaar, niet zal meemaken...

Opdat: we will be free to determine our own future, free to preserve our traditions and culture, free to secure prosperity and the safe and peaceful existence of our people.

Carpent tua poma nepotes!

Naar boven