Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

April 2015

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit April 2015 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Red Sea Max 130 met LED's.
19 April 2015 Zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de LED verlichting boven de zoetwater Red Sea Max.

Het heeft allemaal wat langer geduurd dan ik van plan was maar na bijna twee jaar lang filosoferen en moeilijk gedoe is in het voorjaar van 2015 mijn uit 2008 stammende Red Sea Max 130 met LED's uitgerust. Helaas niet met als basis de door mij zo geliefde Flora-mate dimmer maar met een Chinees. Daar zijn er vandaag de dag immers genoeg van...

Een TC420 5 kanaals LED dimmer stuurt ongeveer 40 watt aan ordinaire LED strips aan. En je gelooft het nooit, het voldoet ook nog!

Nou zijn we natuurlijk allemaal benieuwd, hoe lang. Toch?

Welkom.
9 April 2015 Meer lezen?     |    Permalink?
Schermafdruk van Ziggo reclame met hierop vier mensen. Slechts één hiervan is blank...

Eli en lief hebben afgelopen december (2014) onze, bijna traditionele, (Kerst)reis naar Polen wegens ziek, zwak en misselijk van Eli af moeten zeggen. Omdat het met de gezondheid van Eli allemaal best wel voorspoedig gaat besloten we dit jaar de reis met Pasen naar Polen met een overnachting te onderbreken. Natuurlijk hadden we met het vliegtuig kunnen reizen maar dat staat Eli helemaal niet aan. Teveel 'communistisch' gecontroleer en gezeik door 'Nederlanders' die ik juist tot dé risicogroep reken. Maar ja, als je daar in dit überkneuter land iets over zegt ben je natuurlijk meteen zo'n gore vieze Breivik fan-boy. Logisch dus dat Eli deze discussie bij het inchecken maar niet aan gaat. Dat heeft in multicultureel la-la land toch geen zin.

Afijn, wat volgt is de langste autoreis van Eli naar Polen ooit en een ouderwets, bijna wit, Pasen!

Pasen
April 2015 Permalink?

Rick Warren schreef: Tweeduizend jaar geleden vond er in het nabije Oosten een gebeurtenis plaats die de wereld permanent heeft veranderd. Door die gebeurtenis werd de geschiedenis in tweeën gedeeld. Steeds als u een datum opschrijft, gebruikt u de opstanding van Jezus Christus als uitgangspunt.

Vandaag de dag beweren multiculteralisten dat de Europeesche cultuur niet bestaat en dat ónze normen en waarden minderwaardig zijn aan die van achterlijke import. Onze cultuur, het karakter ervan en de daaraan verbonden vrijheden om er van te denken wat wij willen lopen daarom gevaar. Er moet een einde komen aan de 'weg-met-ons-mentaliteit'. Bedenk dat een ieder die over 'anti-rascisme' begint, op politiek correcte wijze in de door hen zo gekoesterde 'multiculturele samenleving' de waarheid verdraaid en feitelijk 'anti-blank', 'anti-ons'... bedoelt!

Naar boven