Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

December 2015

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit December 2015 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Eindjaar...
december 2015 Permalink?
Digitale afbeelding van de kerst en nieuwjaarskaart van 2016.

Nog even en dan zit het jaar er weer op. Dan maakt 2015 plaats voor 2016 en zijn we alwéér een jaar dichter bij de definitieve ontknoping....

Geniet dus nog maar even van de opgewarmde kliekjes van dat wat eens een kerstmaaltijd was en zet de imitatie bubbels uit de supermarkt maar alvast koud. Want nu kan het nog.

Nu nog wel...

Immers, daar waar politiek correct denken zich manifesteert, en waar voor de slachtoffers massaal stille tochten worden gelopen en witte ballonnetjes worden opgelaten verdwijnt het gezonde verstand en objectiviteit. Overwint de lafheid...

Kauw dus maar lekker verder op die kouwe oliebol. En blijf doneren aan 'Orange babies', de 'MAMAS' en blijf ook vooral cultuurvreemden 'welkom' heten, in onze heem... Stop niet met je in te spannen voor welk eender 'Serious Request' of 'anti zwarte Pieten racisme' actie. En vergeet vooral niet de gecommercialiseerde groene 'idealen'! Veroordeel helden die in Steenbergen of Geldermalsen onze volksheid verdedigen en wens tot vervelens toe, compleet vreemden een 'gelukkig nieuw jaar'!

Iets zegt me dat jullie dat nodig zullen hebben... ieder 'volk' krijgt immers dát, wát het verdient...

Naar boven