Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Januari 2015

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Januari 2015 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Je ne suis pas Charlie!
9 Januari 2015, vrijdag Permalink?
Foto van een rijtje borden waarop in het Engels staat: islam is van de duivel

Naar aanleiding van de FYA aanslagen op 7 januari 2015 en daarop volgend die van 9 januari 2015 heb ik een definitief besluit genomen. Ik ben de lange lijst van islamitische aanslagen meer dan zat en hier moet en zal een einde aan komen.

De conclusie die ik trek is dat al deze aanslagen in Europa niet hadden plaatsgevonden als de FYA hier geen onderdak had gehad. De FYA zal daarom Europa, te beginnen bij Nederland, dienen te verlaten. Indien niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

Aan de FYA zal ik op deze webstek geen kakel meer wijden. Wel zal ik de data van hun aanslagen herdenken. Net zoals het volksverraad van de FYA appeasers. Opdat we de namen van de schuldigen niet zullen vergeten.

Je moet namelijk weten dat ik Charlie niet ben... Charlie is dood. Vermoord... door de FYA's. En met de dood van Charlie is de tijd van cartoons, praten, condoleance registers en stille tochten definitief voorbij...

Ultio dulcis est!
7 Januari 2015, woensdag Permalink?
Schermafdruk van de video van de liquidatie door islamitische terroristen van een Franse politie agent in Parijs op 7 januari 2015.

Natuurlijk zijn het maar een handjevol radicalen. En natuurlijk heeft dit niets, maar dan ook echt helemaal niets, met de (vredelievende) islam te maken. En natuurlijk is dit allemaal een logisch gevolg op die kwalijke invloeden van het Westen. Als reactie op de verdrukking van het Palestijnse volk. De sympathie voor Israël.
Dus, na-tuur-lijk hebben wij, als racisten, dit aan onszelf te danken! Vuile fascisten die we zijn! Met onze vrijheid van meningsuiting. Onze beledigingen en onze kritiek op heilige boeken, profeten, regeringen, presidenten, koningshuizen. Met onze afkeer van vrouwenbesnijdenissen en kind huwelijken.

En natuurlijk zijn al die gematigden het met al dat geweld,.. dat ongebreidelde bloedvergieten, he-le-maal niet eens! Ze demonstreren immers na ie-de-re aanslag op een passagiers bus/vliegtuig/metro/marathon en iedere onthoofding waarbij ze luidkeels hun afkeer laten blijken!

Toch?

He who has looked into the essence of History knows that the alien and the proper cannot merge, they can only oppose one another. Disguise, terror, threats, dictatorship, pressure, propaganda - none of these can reach the essence of the relationship.

Francis Parker Yockey - "Imperium: The Philosophy of History and Politics"
Ik steun:
5 Januari 2015, maandag Permalink?
Afbeelding van Pegida die stelt tegen alle radicalen te zijn.

Het politiek correcte spook dat door Europa waart dicteert dat niet de vrijheid van spreken het uitgangspunt is, maar de gevoelens van radicalen die niet met kritiek op hun handel en wandel wensen te worden geconfronteerd. En die bij het minste of het geringste zonder aarzeling de wapenen opnemen om het land waarin zij leven in een ander deel van de wereld ten val te brengen.

Laat ons daarom niet schromen om onze cultuur te verdedigen. Opdat onze vrijheid van denken en meningsuiting niet zullen worden beknot! En wij niet de geschiedenis in zullen gaan als het volk dat zo diep over een angstdroom uit het verleden nadacht, dat het uiteindelijk zelf die angstdroom werd...

During times of universal deceit, telling the thruth becomes a revolutionairy act.

George Orwell
Nieuw jaar, nieuwe kansen...
1 Januari 2015, donderdag Permalink?
Afbeelding van mijn nieuwjaar wenskaart voor 2015.

Na zoveel jaar heb ik oud en nieuw met broer kunnen vieren. Ik weet niet of ik, als ik niet een paar weken geleden een forse tegenvaller voor de kiezen had gehad, deze dag ook met hem had gevierd. Of misschien ook weer wel als we dit jaar eerder van ons familieadres in Polen waren teruggekeerd. In ieder geval, zover is het dit jaar niet gekomen...
Na een weekje ziekenhuis kreeg Eli de mededeling dat werken en autorijden er voorlopig even niet in zou zitten. En ook vliegen werd niet aanbevolen. Kon trouwens ook niet want op oudjaarsdag mocht ie nog even voor een MRI scan op komen draven...

Hoe dan ook, het uiteinde dit jaar, dat er eerst uit leek te zien als één van de donkerste uit mijn leven is uiteindelijk de leukste, een werkelijk onvergetelijke avond, geworden!

Dus, als jullie achterblijvers volgend jaar ook mee willen doen hoef je maar één ding te doen, gewoon bellen en zeggen dat je komt. Een slaapplaats hebben we altijd wel, dat is niet het probleem. Tijd wel...

Naar boven