Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Maart 2015

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Maart 2015 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Chinese dagen!
29 Maart 2015, zondag Permalink?
Foto van Chinese draken, en zo...

In het overdekte winkelcentrum hier bij mij om de hoek waren het dit weekend 'Chinese dagen'. Het was even opletten geblazen om vast te stellen wat er nu precies, buiten wat er aan handelswaar in de winkels ligt en dat in China is gemaakt, Chinees aan is. Maar we zijn er uit:

Een stoet Chinese draken, dames in Chinese jurken en Chinese mensen die keihard op een trom slaan! Oh ja, en er werd door één of andere Kung-Fu club gelukskoekjes en waaiers uitgedeeld. Dat ook.

Leer den jongen...
12 Maart 2015, donderdag Permalink?
Schermafdruk van de webstek MFBfreaks.com

Eli mocht vanwege zijn werruk een paar daagjes rondhangen op een Security Bootcamp in Rotterdam. Je weet misschien wel, een beetje oeverloos over allerlei zaken met betrekking tot Informatie Beveiliging lopen zemelen, en zow. Want dat kan ie goed... Het event werd gehouden in de oude Van Nelle fabriek. Een stukje vergane glorie waar in de hoogtijd vele duizenden een baan vonden. En dat, na jaren van verpaupering, op 21 juni 2014 tot UNESCO Cultural World Heritage Site werd benoemd. Hierdoor wordt het complex voor de hele wereld onvervangbaar en van uitzonderlijk belang geacht en staat het op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Maar goed, daar wilde ik het eigenlijk niet over hebben...

In de vroege ochtend van mijn tweedaags verblijf in Rotterdam besloot ik, omdat ik ruim voldoende tijd had, lopend vanuit mijn hotel naar de oude Van Nelle fabriek te lopen. Het ochtendzonnetje was net op en een stevige wandeling doet een mens, zeker met dat mooie weer, goed. Zo bedacht ik. En dus wandelde ik met behulp van een toeristenkaartje en Google maps een route die mij langs verschillende historische plekken voerde. Door oude steegjes en langs oude gebouwen maar ook langs supermoderne die ik natuurlijk allemaal meteen op de gevoelige plaat, die ergens binnen de mobiele feun verstopt moet zitten, heb vast gelegd. Mijn tocht voerde mij het centrum van de stad uit en het viel me op dat hoe verder ik hiervan verwijdert raakte, des te 'multicultureler' de indrukken werden. Om na een uur voor de ingang van de oude fabriek te staan.

Het Informatie Beveiligings evenement was een groot succes. Maar wat mij vanavond op weg naar huis maar niet los wilde laten is de tekst die ik vanmorgen op de muur van een gebouw heb zien staan. Een gebouw waarvan ik dacht dat het het oude onderwijsmuseum was maar dat, toen ik er even naar goegelde, nu het Erasmus University College is.

De arbeiders van toen zijn de Van Nelle fabriek kwijt, ik vraag me af wat Rotterdam vandaag de dag nog meer kwijt is.

I fink U freaky...
10 Maart 2015, dinsdag Meer lezen?     |    Permalink?
Schermafdruk van de webstek MFBfreaks.com

Eli is van de week naar pittoresk Lochem afgereisd om de oprichter van de MFBfreaks webstek en uitbater van de gelijknamige webshop in Vintage Philips (MFB) Audio te ontmoeten en de zaak eens officieel aan een grondige inspectie te onderwerpen.

Undercover probeerde ik sneaky enkele in mijn collectie ontbrekende Philips mengpaneeleenheden te scoren. Toegegeven, het kostte de nodige moeite maar Eli kon zich nog net genoeg inhouden om de bak niet tot aan de nok toe met goodies te vullen. Dus vertrok ie na een uurtje oeverloos gekakel en koffiegeleut met slechts een halfvolle kofferbak aan spulletjes huiswaarts...

Damn... is de hobbykamer toch weer een stukkie voller geworden!

Window...
6 Maart 2015, vrijdag Permalink?

Zomaar een raam, ergens... ver weg.

Naar boven