Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

April 2016

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit April 2016 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Stekker Furb!
27 April 2016 woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de Tiger Furby uit 1999 met een Russisch biertje.

Da Furb vrat op een zeker moment zoveel batterijen dat ik altijd tekort kwam, de lader kon het niet bijhouden. En dus stond ie de laatste tijd gewoon uit. Vandaar dat ik al een tijdje met het idee speelde dat ding van netvoeding te voorzien, dan kon ie ook eens een hele regenachtig dag mee.

Omdat ik niet in Da Furb wilde gaan boren en solderen, tjsa... het blijft toch je Furb hè? Moest ik een snood plan bedenken. De oplossing was véél eenvoudiger dan ik had verwacht... En aldus toog Eli op deze (gedeeltelijk) regenachtige Koningsdag aan het werk.

Nu kakelt dat kreng al nu de hele dag onvermoeibaar tegen me in het... Japans?

Ons eerste afgedwongen (raadgevende) referendum!
6 April 2016 woensdag Permalink?
Afbeelding van de wanorde op het belgische vliegveld Zaventem na de aanslag door FYAs.
AMROH Mu-402 Supercoil
3 April 2016, zondag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de AMROH Mu-402 Supercoil.

Eli krijgt vanwege zijn gedoe met Philips audio zelfbouw wel eens iets in zijn mik gestouwd dat ie zelf niet spaart. Het maakt dan meestal deel uit van een partij waar iets inzit dat ie graag wil hebben.

In dit geval gaat het om een Amroh Mu-402 Supercoil en omdat ik het liefst dergelijk materiaal bij een liefhebber terecht zie komen en niet bij een handelaar heb ik bedacht dat je als koper een fikse korting krijgt als je me een verhaal, het liefst voorzien van een fototje (of twee... drie), over waarom je het onderdeel wilt hebben geeft. Adrie uit Soesterberg is zo'n liefhebber die wel wat in mijn aanbod zag. Logisch, want Adrie is een geroutineerde knutselaar van Uniframe schakelingen.

Type Fürstenwalde...
1 April 2016, vrijdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van het uit 1936 stammende benzine station bij afslag Furstenwalde.

Dertig jaar ben ik er voorbij gereden. Mezelf altijd afvragend wat er achter deze afslag zou liggen.

Omdat lief en ik in het vervolg onze trip naar onze eindbestemming in Polen, en weer terug, met een tussenstop zullen onderbreken besloten we net na de Paas eens een kijkje te gaan nemen in dat onbekende stadje achter dat kleine benzinestationnetje.

Na dertig jaar ben ik er dan eindelijk geweest. En op de één of andere manier heeft het stadje achter dit kleine benzinestationnetje een diepe indruk bij me achter gelaten waaraan ik elke keer, als ik er voorbij rij, zal denken!

Naar boven