Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Augustus 2016

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Augustus 2016 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

NL 7419 reloaded
22 Augustus 2016 maandag Meer lezen?     |    Permalink?

Eindelijk slaagde Eli erin zijn luie r**t zodanig in beweging te zetten dat er weer eens aan de voedingseenheid NL 7419 werd gewerkt. Deze heeft weken half afgemonteerd op de werktafel gelegen terwijl de vervangingsonderdelen er gewoon naast lagen. Maar ja, er was ook zoveel anders te doen...Toch?

Na het betere desoldeer-werk, het reinigen van de koperzijde van de print en het doorsolderen van de oude verbindingen kon, na verwijdering van de oude componenten, met het revitaliseren worden begonnen. En dat allemaal om straks een uit de jaren 70/80 stammend Philips zelfbouw mengpaneel naar het niveau van een Philips Mengtafel 21st Century Edition te kunnen tillen.

In het bakkie!
13 Augustus 2016 zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto Vlijtig Liesje in het bakkie

Je kent ze wel, van die PVC pijpen met gaten erin en een half platte achterkant die je tegen een muur kunt hangen en waarin allerlei bloeiende plantjes zijn gepoot. Het enige wat je na aanschaf hoeft te doen is die dingen op een lekkere lichte plek ophangen en regelmatig water geven. En natuurlijk toekijken hoe de plantjes erin groeien bloeien!

Omdat Eli een hekel heeft aan het weggooien van dingen die nog goed zijn en omdat ie altijd wel in is voor een *kuch* experiment is ie een paar jaartjes zoet geweest met prakkedenken om deze dingen te kunnen hergebruiken. Da's immers vandaag de dag hip... En groen!

Naar boven