Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Maart 2016

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Maart 2016 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Pasen 2016...
(22) Maart Permalink?
Afbeelding van de wanorde op het belgische vliegveld Zaventem na de aanslag door FYAs.

Mea est ultio, et ego retribuam in tempore, ut labatur pes eorum: iuxta est dies perditionis, et adesse festinant tempora.

Deuteronomy 32:35
Gold member...
7 Maart 2016 Permalink?

Een leuke opsteker voor één van de IT'ers die in 2011 het VUCERT (dat staat voor Computer Emergency Respons Team) van de Vrije Universiteit heeft opgericht. Het Gold memberschip 'Responsible Disclosue' binnen de Surfnet CSIRT community. VUCERT hanteert namelijk al sinds begin 2013 een Responsible Disclosure policy...

Voor de nu glazig kijkende kijkbuislezertjes: een 'Responsible Disclosure' houdt in dat iemand die een kwetsbaarheid in het VU netwerk ontdekt onder voorwaarden hiervan melding kan doen en dan wordt gevrijwaard van vervolging. Dat wil zeggen, als de melder (m/v) zich aan de voorwaarden die in RD staan heeft gehouden...

Naar boven