Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Mei 2016

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Mei 2016 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Een nieuw thema!
25 Mei 2016 woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Afbeelding van een oud boekje over Philips zelfbouw mengversterkers in de sfeer van The Matrix film.

Noem het 'mid-life crisis' of wat dan ook, maar Eli gaat een mengpaneeltje met Philips mengpaneel eenheden revitaliseren.
Meer nog, hij gaat, zonder het electrische/principe schema te veranderen, ook nog even de geluidskwaliteit ervan verbeteren. En dat doet ie allemaal door er betere en modernere componenten in te zetten. Dat wordt dus in gestrekte draf voor een lening op de bank af! En hop, nieuwe condensatoren, metaalfilm weerstanden en waar het mogelijk is ook nieuwe transistoren erin. Kost een paar centen maar dan heb je natuurlijk ook wat!

Het resultaat, en toegegeven dat kan even op zich laten wachten want Eli doet dit voor z'n lol en dan geniet ie het liefst zo lang mogelijk,.. moet een menpaneeltje 'to the max' gaan worden.

Owww.... spannund!!

Naar boven