Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

November 2016

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit November 2016 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Gemis...
22 november 2016 dinsdag Permalink?
U can't always....toch?
13 november 2016 zondag Meer lezen?     |    Permalink?

Oudere electronica amateurs kennen ze nog wel, de philips Electronica Experimenteer dozen. Met name de nieuwe E2000 serie die door Philips vanaf 1974 op de markt werd gebracht heeft bij velen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Die blauw plastic montage platen en het schakelpaneel... en natuurlijk ook de klemmetjes... die kleine verdraaide klemmetjes waar je nooit genoeg van kunt hebben!

Dat ondervond ook kijkbuislezer Ben. De dozen zelf heeft ie niet meer maar hij wil ze wel graag weer aanschaffen. Niet voor hem zelf, beweert ie,.. maar voor zijn zoon. En dus deed Eli hem een dijk van een voorstel waar ie geen nee tegen kòn zeggen.

Nee, écht niet!

Omdat het beter klinkt!
6 november oktober 2016 zondag Meer lezen?     |    Permalink?

Toegegeven, het zijn er niet veel maar er bestaan kijkbuislezertjes die op deze webstek wel eens vaker komen. En die weten dat Eli een actie heeft. Iedereen die op de T.E.A.B. webpagina iets van zijn gading vindt en hierover een leuk verhaal op papier weet te zetten loopt het risico dat spul voor bijna nop thuis bezorgd te krijgen. Het is zelfs zo erg, dat hoe beter en uigebreider het verhaal is, des te lager de verkoopprijs wordt.

En dat ondervond onlangs ook bezoeker Ger...

Naar boven