Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Oktober 2016

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Oktober 2016 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Met pijn in t'hart
29 oktober 2016 zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?

Er werd wat tussen ons af gemeeld. Eerst veel, toen weinig en daarna weer veel toen er een momentje in de agende geprikt moest worden dat Eli na het werruk met 'La Soup' even langs kon komen 'fietsen' om allerlei Philips spul op te komen halen.

Op de tafel stond een behoorlijke doos vol met mengpaneeleenheden variërend van microfoon versterkers tot een aantal NL 3407 (PC) eindversterkers. Daarnaast stond een enigszins beschadigde 19 inch kast met een aantal mengpaneeleenheden, een viertal eindversterker modules en twee voedingen...

Damn, bij dat aanzicht liep het water me in de mond!

De ontdekking van André
19 oktober 2016 woensdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de Grand Renom Bordeaux uirt 2013 van Andre

Eli kreeg een paar weken geleden een mailtje van een zekere André, die net zoals hij, bijna veertig jaar geleden een Philips mengpaneeltje heeft gebouwd.

André schreef dat hij op zoek was naar schema's en zow. Hij had namelijk een weekje of wat ervoor alle beschrijvingen per ongeluk weggegooid en was daarom blij met mijn webstek.

Logisch, zou ik, natuurlijk, bijna schrijven...;-)

Naar boven