Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

left spacer mid spacer article spacer

Juli 2017

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Juli 2017 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Nieuw geluid!
23 Juli 2017, zondag Permalink?
Afbeelding van de NGO 'Defend Europe' die actie onderneemt tegen de massale uitverkoop en vernietiging van onze eigenheid.

Ondanks dat in alle Europese landen een meerderheid van de bevolking tegen de inname van nóg meer 'migranten' is en zich tegen de massale uitverkoop van de eigenheid verzet gaat de Europeesche politiek gewoon door met de ondersteuning van mensensmokkelaars enerzijds en mensenrechtenactivisten die de natiestaat willen verzwakken anderzijds. Jaarlijk wordt er door de Europeesche schaduwmacht miljarden in allerlei vage NGO's gepompt die de vorming van zogenaamde pluralistische en democratische 'open samenlevingen' moeten bevorderen. NGO's die openlijk de 'migranten crisis' aanwakkeren louter en alleen omdat zij vinden dat de Europeesche cultuur niet bestaat en dat ónze normen en waarden minderwaardig zijn aan die van achterlijke import.

Er is een nieuw geluid. Een geluid dat zich pal zet voor Europa en die net zoals zoveel anderen vindt dat er een einde moet komen aan de 'weg met ons' mentaliteit. Die de massale uitverkoop en vernietiging van onze eigenheid gaat stoppen... Die gaat doen wat onze regeringen al veel eerder hadden moeten gaan doen: het beschermen van hun bevolking!

Update 21-07-2017:
Nepnieuws over aanhouding van het schip in Egypte door vredelievend stenengooiend 'Krapuul'.

In full-HD!
15 Juli 2017, zaterdag Permalink?
Computer animatie van HD video waarin te zien is hoe lafhartige FYA's hun kinderen vooruit sturen.

Kijk wat er gebeurt als je 'de verkeerde mensen' filmt... Want dat mag namelijk volgens hen niet. Dan val je ze 'lastig', of 'bedreig' je ze.

Zorg dat je altijd meerdere camera's hebt draaien, vanaf verschillende locaties! Dit verkleint de kans op een succesvolle aangifte tegen je aanzienlijk. Want weet wel, dat als jij als blanke autochtoon hierna om welke verzonnen bedreig-reden dan ook wordt opgepakt,.. je door de D66 rechters in dit multicultureel paradijs zeer zeker ook veroordeeld zult gaan worden! Fotografisch bewijs wordt door hen rustig van tafel geveegd.

Zij zijn immers met meer die over werkelijk alles zullen liegen. Daarbij, zijn ze in NL een 'zielige' en 'onderdrukte' minderheid die ook nog eens de steun genieten van de machthebbers. En die laatste zijn op niets anders uit dan de deconstructie van jouw eigenheid.

Wordt vervolgd!

Naar boven