Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

left spacer mid spacer article spacer

Maart 2017

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Maart 2017 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

BOTS!
11 Maart 2017 zaterdag Permalink?
Foto van twee BOTS op de SBRAC vlooienmarkt in Rosmalen.

T'was vandaag vlooienmarktdag en wel in het Autotron in Rosmalen. Deze was, zoals gebruikelijk, hoe kan het ook bijna anders, georganiseerd door de Stichting Bossche Radio Amateur Club.

Ik bezocht deze, niet omdat Eli zoveel op heeft met ouwe radio maar wel omdat ie tuk is op ouwe meuk. En daar stond er genoeg van! Man man man... en populair dat dit spul is!

Toen ik rond half tien vanmorgen met 'La Soep' de werkelijk gi-gan-ti-sche parkeerplaats opdraaide leek me deze al bijna voor de helft gevuld. Binnen was het al zo druk dat je bijna over de hoofden heen kon lopen... Ik hoorde Duits, veel Engelstaligen, Ieren en Belgen. En zag hordes ouwe knarren, van overal vandaan, veel met een rugzak, die allemaal vastbesloten leken vandaag hun slag te gaan slaan!

Tsja, en wat zie je daar dan allemaal zullen een aantal glazig kijkende kijkbuislezertjes zichzelf nu afvragen... Nou, ouwe radio's. Met van die buizen erin. Om naar te luisteren. Of om contacten over de hele wereld te kunnen leggen. Antieke satelliet ontvangers, legerzenders, en nog veel meer electronica uit grootvaders tijd. Afgewisseld met wat moderniteit zoals refurbished laptops, competoeters, harde schijven en weet ik veel wat nog meer. Ow ja, en van die quadcopters. Daar zag ik ook nog heel wat van liggen. Minder zag ik dit jaar zonnepanelen... uit China.

Afijn, toen ik een paar uurtjes later met lege handen vertrok, vertrok ik, ondanks dat ik niets had weten te scoren toch met een tevreden gevoel. Het waren een paar genoeglijke uurtjes geweest die de rit meer dan waard was. Al was het maar om radioamateurs te hebben kunnen kijken!

Naar boven