Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

left spacer mid spacer article spacer

Mei 2017

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Mei 2017 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Hemelvaartsdag 2017...
25 Mei 2017, donderdag Permalink?
Foto van een muur waarop met krijt staat geschreven 'verwarde tijden!'.

De reactie op de islamistische aanslagen die ons in het westen nu al decennia teisteren verbaast me. Iedereen weet wie de daders zijn , uit welke achterlijkheid zij afkomstig zijn en toch durft bijna niemand het te noemen zoals het klinkt. In plaats van iets ertégen te doen lopen we liever een stille mars en laten we ter herinnering van de slachtoffers witte ballonnetjes op. Tekenen we condealance registers in een vreemde taal....

We moeten maar aan terrorisme wennen wordt er door hen die ons burgers moeten beschermen gezegd. Honderd procent veiligheid is immers onmogelijk! Terwijl iedereen weet wie voor deze barbarij verantwoordelijk is.

Waarom doen de leiders van onze landen niet dat waarvoor zij aangenomen zijn vraag ik mezelf af:.. beschermen van het volk. Is dat omdat er bijvoorbeeld in een land als Engeland geen Engelse identiteit (meer) bestaat? Omdat Engeland, net zoals vele andere West Europeesche landen (na decennia van massa-immigratie) te veelzijdig is om in één cliché te vatten?

Wordt het niet eens tijd, zo vraag ik mezelf af, dat wij ónze identiteit gaan doen laten gelden op dát wat van óns is. En dat wij zélf gaan bepalen wie welkom is, waarom, en waarom niet. Wat ónze regels zijn en wat we met low-life doen dat ze overtreedt.

Denk daar tijdens deze hemelvaart maar eens over na. Nú kan het nog... ieder volk krijgt immers datgene wat het verdient!

De PLL van Charles...
20 Mei 2017, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van een Aristona SA4008A.

Omdat ik een complete collectie ELO's heb neemt Charles, die op zoek is naar het schema van zijn PLL bouwsel van deccenia terug, contact met mij op. Charles is namelijk druk een Aristona SA4008A nieuw leven in te blazen. En hiervoor kan ie natuurlijk een Otto modulator gebruiken (logisch!) maar ook zijn ouwe PLL zelfbouw meuk van decennia terug... Maar ja, waar is het orginele schema ervan te vinden? In ELO nummer 1/78 blz. 25 staat er op het bouwsel gekrabbeld.

En zo wordt Eli in ruil voor het schema van het bouwsel een exemplaar van het blad 'Populaire Electronica' (ja, met twee c's!) uit 1976 en een leuk verhaal voorgehouden. En tja, dan gaat ie wel natuurlijk...

Dodenherdenking 2017
4 Mei 2017, donderdag Permalink?
Foto van een scene uit de George Orwell film 1984 waarop Ignorance is Strength staat afgebeeld.

De hypocrisie straalde er weer af vandaag op de dam alwaar een menigte onder valse voorwendselen helden uit vroeger tijden herdacht. Allemaal ter hogere eer en glorie van de multicultuur waarin dé Nederlandse identiteit niet bestaat. Nederland is immers té veelzijdig om in één cliché te vatten... Toch?

In mijn jeugd heb ik menig oorlogsmonument zien vervallen. Ze waren te duur, overbodig... Het laatste decennium echter zie ik op de meest uiteenlopende plaatsen nieuwe opgericht worden. Het lijkt wel of iedere gemeente, ieder dorp of gehucht zelfs, er ééntje moét hebben. Refererend aan allerlei buitenlanders die volgens mij, als ik de oude geschiedenisboekjes goed heb gelezen, helemaal niets met de bevrijding van Nederland van doen hadden. Ook moet ik gedichten die bol staan van de blanke zelfhaat, volgepompt met schuld en lijdend aan het doorgeef-syndroom aanhoren. Kinderlijk politiek correcte prietpraat die stilletjes verwijst naar hét kwade, naar hét vieze bruin in onze maatschappij: witte oude rechtse mannen die hun cultuur, hun afkomst in ere willen houden. Boze autochtonen, die het herdenken van vluchtelingen weigeren...

Ik bedank, ik kijk naar de herdenking op de Waalsdorpervlakte.

Naar boven