Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

left spacer mid spacer article spacer

November 2017

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit November 2017 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Het gebaar van Jan...
29 November 2017, woensdag Permalink?
Foto van de buit van vandaag... Philips onderdelen paketten en drukwerk.

Het zal stug volhoudende kijkbuislezertjes op deze webstek wel zijn opgevallen dat Eli een tijdje geleden een super deal wist te sluiten met een internet maatje die net zoals hem druk is met ouwe Philips zelfbouw meuk.

Sindsdien heb ik Jan, en een aantal maatjes van hem, ontmoet op een meeting van de Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio en hebben we elkaar over van alles plat gemeeld. Zo was Jan op zoek naar een aantal Hobbyskoop's en een ELO uitgave. En hield hij op zijn beurt Eli een aantal leuke verzamelobjecten, zoals in mijn collectie ontbrekende Philips onderdelenpakketten, wat drukwerk en een originele brief waarin aan abonnees van Hobbyskoop melding werd gemaakt van het stoppen van deze uitgave, voor de neus.

Natuurlijk was het mogelijk elkander op een beurs te ontmoeten. Maar in plaats hiervan koos Jan ervoor met maatje (zal naam niet noemen) in de auto te stappen en Eli met een bezoek te vereren. Na het nodige gekakel over vroeghur en hoeveel beter het destijds allemaal was werd onder genot van een bakkie (zwarte) koffie en na kei-har-de onderhandelingen, waarbij Eli wel héél veul werd gegund (van de ELO uitgave heb ik helaas geen dubbele..), de deal gemaakt. Zoveel in mijn voordeel zelfs dat ik dacht... dat kán toch niet!

Thanks Jan!

Драги пријатељу,
22 November 2017, woensdag Permalink?
Foto van de held R. Mladic. Genomen in 1992 op het vliegveld Sarajevo voor VN onderhandelingen bij het VN kwartier.

Знали сте, претпостављам, шта ће они, лицемери, учинити са
Вама?
Да ће њихови "лордови" ћутати а Ваше ће по затворимаућутати ( Милошевић)?
Да ће Вашу земљу поделити (Косово)?
Да култура и јединственост нису ништа више од онога што су
њени становници спремни да дају за њу (мултикултурализам) а
данас то није много висе од паметног телефона и iPad-a.
Шта они знају о јединствености и култури?
О части?
Обојица знамо да народ на крају добије оно што заслужује...
Зато будите храбри! Битка још није готова...

Ваш пријатељ,
Erwin Eliveld

Kick em out!..
Sinterklaas 2017 Permalink?
Gewelddadige afbeelding waarop wordt opgeroepen Zwarte Piet eruit te trappen en knock out te slaan.

Je kon er de klok weer op gelijk zetten: 'niet witte' drammertjes die, gesteund door een buitenlands rapport van een organisatie waar de hypocrisie van af druipt, als een verwende kleuter lopen te dreinen dat er geen rekening met hun gevoelens wordt gehouden. Want, slaven... Zielepieten die als ze zich niet gehoord voelen het héééél normaal vinden om over te gaan tot vernielingen (van chocolade Sinterklazen) en bedreigingen. Sneue pieten die in iedere blanke Nederlander een xenofobe racistische fascistoïde Breivik fan-boy zien die onderworpen moét worden. En die het recht van iedereen om zelf te kiezen met welke afwijkende vorm van cultuur zij hun kinderen op wil laten groeien zien als RASSSISSSMEEEE!!! Die ondanks veranderingen gewoon dóór blijven drammen omdat het voor hen gewoon nooit genoeg is (tot die gore 'witte' op de rug ligt en zich heeft overgegeven!). Want ja, het is belangrijk dat we goed opletten zodat het ene kwaad niet voor het andere wordt verwisseld, toch?

En dat terwijl het overgrote deel van de 'niet witte' mensen in dit land Zwarte Piet zien zoals ie is... als een goedzak die optreedt tijdens een kinderfeest, eentje die (alle!) kinderen pleziert. Als je het mij vraagt, een echte kindervriend. Die, als je het zo graag over 'ras' wilt hebben, juist het beste van wat uit de 'niet witte' mens boven kan komen, toont.

Ik ben er niet zo van, racisten, voor mij in mijn eigen land uit te laten maken welke feesten ik wel of juist niet mag vieren. Want door racisme gelijk te stellen aan de aard van de blanke mens maken zij zich schuldig aan hetzelfde vergrijp als ze hun tegenstanders verwijten. Ze achten zich blijkbaar superieur en beter dan de blanke mensen want de gekleurde mensen zouden geen last hebben van dit virus. Zoals de blanke mens indertijd doordrenkt was met een superioriteitsgevoel ten opzichte van gekleurde mensen, het zat hen in de genen, zo zit een vergelijkbaar superioriteitsgevoel in de genen van gekleurde mensen ten opzichte van blanken (Jan Jaap de Ruiter).

Dit land is gesticht door blanke mensen en wordt bevolkt door (nog steeds, een ruime meerderheid van) blanke Nederlanders. Accepteer dat, anders zul je het hier niet naar je zin hebben...

Capisce amigo?

Ziekelijk...
2 November 2017, donderdag Permalink?
Afbeelding van de slogan 'Its okay to be white'.

Waar ik steeds vaker pukkeltjes van krijg is dat eeuwige gezemel van allerlei Social Justice Warrior schorremorrie dat bij het minste en geringste wat ook maar lijkt op 'witte suprematie' met het vingertje begint te wapperen en 'RASSISST!!' begint te krijsen. Want waag het niet om te zeggen, of te schrijven - da's namelijk nog véééél erger - dat je vindt dat het oké is om 'wit', da's een ander woord voor blank, te zijn en dat je er trots op bent om 'wit', blank dus, te zijn...

De ene trots is namelijk de andere niet!

Tuuurlijk, ieder z'n 'pride' (da's dus Engels voor 'trots')!.. Zolang het maar Black, Turkish of Gay pride is, om maar een paar voorbeelden te noemen. En zeker geen 'white pride'... Want een eenvoudig zinnetje zwarte letters op een stukje wit papier (ja ik weet het: ik ben een xenofobe racistische fascistoïde Breivik fan-boy). Waarvan ieder normaal denkend mens weet dat er he-le-maal niets racistisch aan is. Is genoeg het blankenhatend low-life los te doen gaan om vervolgens iedereen, lees: iedere blanke, die openlijk geen afstand van deze zin doet, tot racist te bestempelen. Immers, overal waar 'witte mensen' in de meerderheid zijn moeten ze worden vervangen of buigen om het de 'niet witten' naar de zin te maken. Toch?..

Ik ben er niet zo van, mijn afkomst verloochenen. Ik ben gewoon trots op mijn 'witte' voorouders. En ik vindt het een eer van hen, die 'witte' Nederlanders, dé blanke Europeaan, af te stammen! Ik vindt ook he-le-maal niets slechts aan mijn 'witte' cultuur. Het is in de geschiedenis van de mensheid tot nu toe de meest succesvolle cultuur gebleken. Een cultuur die het middelpunt van een deel van de wereld vormt waarvoor ieder jaar weer honderdduizenden van die 'niet witten', afkomstig uit 'niet witte' shitholes, hun leven wagen om er te komen...

Is het oké om 'wit', blank dus, te zijn? Vraag het die dobbernegers niet 'witte' 'migranten' in die bootjes op de Middellandse zee zelluf maar...

Capisce amigo?

Naar boven