Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Advertentieverkopers!

In februari 2011 reageerde Eli op een artikeltje in het gratis huis aan huis advertentieblaadje 'Haarlem dit weekend' over het voorstel de Egyptische Dumyat als zusterstad te verkiezen.

Daar was ik, op z'n zachts gezegd, niet voor. En dat heb ik de *kuch* redactie laten weten. Pek en veren viel mij ten deel..

Geloof me, ik zeg het niet met graagte,.. dat ik gelijk gekregen heb.

Verwijzingen

Waar het allemaal mee begon..

Pica's

Als er geen foto's van zijn gelooft niemand het... nou hier dan!

Of zijn deze foto's nu niet echt?..

PDF's

Een tweetal artikelen uit de internationale pers over de vervolging van Christenen in Egypte.

Misschien dat dit indruk maakt...

Teller

Tuig van de richel, kortom: vullis ..

    Afbeelding van een score die aangeeft hoeveel slachtoffers er tot vandaag zijn gevallen.

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

In februari 2011,

nu zeven, jawel! zeven jaar geleden, ging Eli he-le-maal los op een artikeltje in het gratis aan huis verspreide advertentieblaadje 'Haarlem dit weekend' dat voorstelde om het Egyptische Dumyat als zusterstand van mijn woonplaats Haarlem te verkiezen.

Het blaadje wijdde er zelfs een flink stuk van de hoofdpagina aan en zoals verwacht waren er voldoende wereldvreemde linksgekkies die dit, geheel los van de werkelijkheid, wel een goed idee vonden zo bleek volgens de reacties. Natuurlijk moest Eli daar middels een open brief op reageren door aan te geven dat in diezelfde omgeving een, laten we zeggen, nogal ongezonde belangstelling bestond voor homoseksuelen, andersdenkenden en andere religies. om er maar een paar te noemen.

Kennelijk was er geen (linkse) hond destijds die kennelijk ook maar door had wat er op dat moment in dergelijke shitholes aan de hand was ondanks dat er op het internet toch echt van alles over te vinden was. Executies van homo's, stenigingen van vrouwen, het in brand steken van Christelijke kerken! Noem maar op, je kon het niet missen!

Natuurlijk, als je de *kuch* kwaliteitspers in Nederland moest geloven allemaal ongefundeerde beweringen van domrechts! Er was niets aan de hand en daarom reageerde de *kuch* redactie van het advertentieblaadje op mijn open brief als door een bij gestoken maar verder dan het ouderwets demoniseren kwam de *kuch* redactie niet. Volgens een vervolg *kuch* artikeltje was het epistel te moeilijk te doorgronden om ingekort te plaatsen. Hiermee Eli natuurlijk wegzettend als een xenofobe racistische fascistoïde Brevik fan-boy. Dat zal em leren met zijn gezeik over de 'religie van de vrede' moet die *kuch* redactie gedacht hebben...

Nou niet echt...

Afbeelding die procentueel de aantallen vervolgde Christenen op de wereld aangeeft.

Vandaag de dag weten namelijk velen (helaas) wel beter. Natuurlijk zijn er nog steeds luchtfietsers en slinksgekkies die menen dat lui die aanslagen plegen uit naam van een bepaalde *kuch* religie, dat he-le-maal niet doen, zoals ze zelf zeggen, uit naam van die *kuch* religie, maar hun aantal is toch echt tanend! Een steeds groter deel van de Europeanen lijkt nu zo langzamerhand toch wel door te krijgen dat er iets mankeert aan dat soort gezemel met al die (bom)aanslagen op bussen, metro's, scholen, gekaapte vrachtwagens die kerstmarkten leeg vegen en zow...

Geloof me, ik zeg het niet met graagte,.. dat ik gelijk gekregen heb.

Daar zijn teveel stumpers voor gestorven. Onschuldigen die niets anders deden dan hun mening uitten, die gewoon voorbijganger waren. Europeaan. Bezoeker van een concert, passagier. Of Christen, op de verkeerde plek. Niet alleen in de regio van de door de *kuch* redactie van het advertentie blaadje 'Haarlem dit weekend' zo geplugde Dumyat. Maar ook in de landen daar om heen. Zelfs in de landen om óns heen. Wát, zelfs in ons eigen land worden Joodse restaurants op klaarlichte dag aangevallen alleen omdat ze Joods zijn!

Drie keer raden door welk soort...

Er zijn teveel *kuch* redacties (van advertentie blaadjes), die menen het monopolie op het ware nieuws te hebben. Teveel NOS journaals die 'vautjes' maken, CNN's die zogenaamde 'tegengeluiden' in scene zetten. Ze zijn allemaal bereid mensenrechten op te geven om hun eigen moralistische gelijk, lees: het verdedigen van uit de zandbak afkomstige religie-gekken , zijnde het summum van tolerantie. En dus altijd gelijk hebbend. Ze zijn, als je er even langer over nadenkt, eigenlijk niets meer dan ordinaire verkopers die alleen uit zijn op hun eigen gewin. Hun carrière.

Het is mijn hoop dat zij, op het moment dat zij of beter nog hun kinderen het slachtoffer van deze 'vredelievenden' worden, zich net zo zullen verwonderen als de Joden die in de tweede wereldoorlog in hun Pullman rijtuig in vernietigingskamp Sobibor aankwamen: overgeleverd aan de monsters, alleen en van God verlaten...

Opdat dát volk krijgt wat het verdient.

Naar boven