Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Februari 2018

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Februari 2018 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Voedingsrail
17 Februari 2018, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Foto van de memonteerde voedingsrail in het Philips zelfbouw mengpaneel.

Omdat Eli zijn Philips zelfbouw mengpaneeltje van de grond af aan opnieuw gaat bouwen besloot ie de warboel van voedingsdraden die vroeghur altijd in het mengpaneelkastje ontstond nu eens en voor altijd te omzeilen door een voedingsrail te bouwen. Deze rail moet natuurlijk ergens aan vast komen te zitten en hiervoor de bodemplaat gebruiken is niet handig als je deze in de toekomst als toegangsluik voor het mengpaneel wil gaan inzetten.

En dus wordt er dan wat met aluminium profielen en zow aangerotzooid...

NL 7419 modificatie
3 Februari 2018, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?

Het was niet gepland maar aan de voedingseenheid NL 7419 is een kleine wijziging doorgevoerd. Niet veel, eigenlijk is er alleen wat toegevoegd

Een viertal kleine 63 Volt metaalfilm condensatoren van 47 nF zijn over de gelijkrichtbrug en over een tweetal reservoir elco's geplaatst. Gewoon, om eventueel kleine storinkjes op de voedingslijn voor te zijn...

Naar boven